folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Yol Kenarı Serserileri...

Yol Kenarı Serserileri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _KN_
    _KN_'s avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:
    -----------------------------

onlar  doğru yolu bulmaya calisiyorlar 

Derken...?

Çorlu'nun Yeni Mahallesi - ForumCorlu.com!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AglayanCocuk
    AglayanCocuk's avatar
    Erkek

SeyhSamil bunu yazdı:

acınacak durumda bunlar üstünlük kurmaya çalışıyolar amaçları bu sanırım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Birini Tutup ayaklarından baş aşağı sallandırınca 2 metre yükseklikten çok zevkli oluyo :D :D :D :D :D

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GangShot
    GangShot's avatar
    Erkek

SeyhSamil bunu yazdı:

S.a beyler size bişey danışcam acaba sizin orlardada varmı bunlardan...yol kenarlarından durup gelene geçene cins cins bakan 18 -25 yaş arası serseriler sizin oralardada varmı?Bunlar sizi rahatsız ediyormu?Bunlara karşı bişey yaptınızmı?Ben şahsen bunlara sinir oluyorum bi gün dalcam ama başımın belaya girmesini istemiyorum...Sizce bunları amacı ne  sorunları ne ? ne yapmaya çalışıyorlar? Sorularım bu kadar :D

Usta, herkes insan oğludur fakat herkes insan değildir. Onlarda insan olmayanlardan işte. Bırak ne halleri varsa görsünler.

adamın teki yarın ölcem demiş yarmışlar ölmüş..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

KILICH bunu yazdı:

Birini Tutup ayaklarından baş aşağı sallandırınca 2 metre yükseklikten çok zevkli oluyo :D :D :D :D :D

olur öyle arada

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

KILICH bunu yazdı:

olur öyle arada

Can Sıkıntısına Birebir Onlar Hocam :) Tavsiye Ederim...Dövün Arada :D

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

SeyhSamil bunu yazdı:

S.a beyler size bişey danışcam acaba sizin orlardada varmı bunlardan...yol kenarlarından durup gelene geçene cins cins bakan 18 -25 yaş arası serseriler sizin oralardada varmı?Bunlar sizi rahatsız ediyormu?Bunlara karşı bişey yaptınızmı?Ben şahsen bunlara sinir oluyorum bi gün dalcam ama başımın belaya girmesini istemiyorum...Sizce bunları amacı ne  sorunları ne ? ne yapmaya çalışıyorlar? Sorularım bu kadar :D

hocam kolayı var, iki parmağın kalınlığında içi boş demir boru buluyosun, 1mt kestiriyosun 3parmak kalınlık yada içi dolu olursa öldürür ölçüye dikkat. sonra gidiyorsun hiç bir şey demeden kafalarına birer tane vuruyorsun, sonra yukarıdan aşağı bayıltana kadar vuruyorsun kafaya 1 kereden fazla vurma, sinsice yaklaşırsan daha iyi olur, şok ne kadar büyük olursa o kadar iyi. sağlam döv 20 günden önce çıkamasınlar hastaneden, en azından kol bacak kır ve hızla uzaklaş, korkma bir bok olmaz. biz orman kenarındayız zaman zaman böyle dadananlar oluyor bir gün baktım kimse sesini çıkarmıyor bunlar duvarlara işemeye kadar götürüyor olayı hiç sorgusuz sualsiz dalmaya başladım, köpek dövüldüğü yere gider lafına da inanma sağlam döversen yakınından bile geçmez.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

benim kafenin önünde sürekli duruyorlardı it kopuk yüksek sesle küfür birbirlerine yoldan gecenlere dik dik bakmalar

en son girecekse başım belaya girsin dedim daldım birine ben aralaşın deyince aralaşıyorlar gelmiyorlarda eskisi gibi

iş yok güç yok anne yok baba yok bu emek edilmeden yapılıp sokaga bana saga sola bela olsun diye düşünmeden 1 sn lik zevk için cocugu yapıp sokaga salanın ben taaaaaaaaa anladınız siz onu

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    kavgaya gerek olmadan şu şekilde halledebilinir.gideceksin yanlarına size burda durmanız için bir miktar para vericem diyeceksin ama bu parayı gün gün vericem 7-8 gün boyunca ellerine 2-3 tl para ver sonra birden para vermeyi kes.sana gelip burda durmamız için para veriyordun artık vermiyorsan biz burdan gidiyoruz diyeceklerdir.

Fak yu!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

war hepsi tanıdık :D

Toplam Hit: 13091 Toplam Mesaj: 81