Yol Kenarı Serserileri...
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
Stargazer bunu yazdı:
amq şeytan diyo topla 100-150 kişilik bi ekip başla edirneden çık ardahandan.ne kadar bunlardan varsa keseceksin şerefsizim, soykırım yapmak lazım bunlara :/
-----------------------------yavaş yap canım kardeşim .hem şeytana uycak olsaydık müslüman olmazdık dimi ?
-----------------------------yok yok böyle olmayacak ama bu heriflere eğitim imkanı tanındığınada şahit oldum ben :|
-
Genelde kafada bir şapka var o hiç çıkmaz. Altta converse ayakkabı pantolonları dar paça yırtık pırtıktır. Üstte pembe bi t-shirt üstünde acayip simgeler yazılar vardır. Bir elinde sigara diğer elinde telefon ile cengiz, müslüm felan dinler. Çoğunlukla 5-10 kişi takılıyolar. Yanındakilere güvendikleri için öyle davranıyolar. Tek iken hepsi tırsaktır hepsi istisnasız.
Aman kardeş, sakın gidipte kavga edeyim deme. Sen tek yakalar döversin o ipne gelir 10 kişiyle bıçak atar bi yerini felan sakat bırakır. Adamların kaybedicek bir şeyi yok artistlik olsun " ben onu vurdum, sakat bıraktım " demek için bile yaparlar. Sağlam bir çevren varsa bulaş git döv sonra o semtte ağır bi abi varsa onun selamını yollatırsan hiç bişey olmaz.
Ama gidipte sopa alıp adamların kafasına çat pat diye girersen orda öldürüverirler seni. Boş adamlar sonuçta.
He bizim burda böyle bir olay olur mu olmaz, mesela ben yıllardır bu ipnelerin hepsinin takıldığı semtte en baba insanlarla birlikte takılıyorum. Bu adamlar kendi sokağından geçen adamları gasp edecek kadar namussuzdur. İlk mahalleye geldiğimde banada bi tanesi o yanlışı yapmaya çalıştı. Şimdi hepsi pervane.
-
Bakıyorum da bu tür insanlara karşı ne kadar da kin, nefret varmış içimizde :/ Kocaelide de var bunlardan hem de fazlasıyla. Ben bunların içinde 3 sene okudum ve bu 3 sene hayatımdaki en büyük dersti. Sanırım şu laf uygun olur. Size ciddi anlamda zarar vermedikçe bir eylemde bulunmayın ama en ufak bir zararları dokunduğunda da yapabileceğinizin en iyisini yapın ;) Nefretle bakarsanız nefret bulursunuz.
Geçen gün 4 tanesi kaldırımın tamamını kaplayacak biçimde durmuş bağıra bağıra konuşuyordu. Aramda 5 adımlık mesafe kaldığında " Kaldırımı kaplıyorsunuz! " dedim bu basit iki kelimeye öyle bir anlam yükledim ki "pardon abi" diyerek geçmem için arayı açtılar. -
beylikdüzü'nden sesleniyorum buradada var.(esenyurt'a niye yakınızki argg)
-
Hepsini taniyorum sorun yok.
Kucukcekmece :)) -
Daniel-Koo bunu yazdı:
Hepsini taniyorum sorun yok.
Kucukcekmece :))
-----------------------------Kralsın moruk
-
bu ne ya dalcam ama basimin belaya girmesini istemiyorum, ilk gece korkusunun erkek versiyonu gibi bisey buda herhalde.
-
onlara boş beleş diyonuz bazıları onlardan boş beleş.1-2 polis çağır rahatsız oluyom diye daha orda toplanamazlar.Sen onları dövücende ne olacak bu tip adamlarda emanet bol bol olur bulaşmaya değermi.
-
Matchup bunu yazdı:
Hayatta böyle insanlar daima olacak . Döverek çözüm getiremeyeceğin gibi öldürmenede yasalar izin vermez. Bu durumda " neyse " demeyi öğrenmen gerekiyor.
Bulunduğun ilin emniyet müdürlüğünü yaşadığın bu rahatsızlıktan haberdar etmeni tavsiye ederim. Polis bir şekilde hallediyor. Koru elle değil maşayla tutmasını
bilmek lazım. Senin vergilerinle ayakta duran kocaman bir polis teşkilatı varken kahramanlığa soyunmanın anlamı yok .
"Türk Polis Teşkilatının varoluş nedeni; Devletimizin, milletimizin ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, yasaların kendisine verdiği yetkileri hukuk kuralları içerisinde uygulayarak milletimizin can, mal emniyetiyle, huzur güven ve asayişini sağlamaktır."
-----------------------------Çok emin gibisin^^
-
jasgues bunu yazdı:
Bakıyorum da bu tür insanlara karşı ne kadar da kin, nefret varmış içimizde :/ Kocaelide de var bunlardan hem de fazlasıyla. Ben bunların içinde 3 sene okudum ve bu 3 sene hayatımdaki en büyük dersti. Sanırım şu laf uygun olur. Size ciddi anlamda zarar vermedikçe bir eylemde bulunmayın ama en ufak bir zararları dokunduğunda da yapabileceğinizin en iyisini yapın ;) Nefretle bakarsanız nefret bulursunuz.
Geçen gün 4 tanesi kaldırımın tamamını kaplayacak biçimde durmuş bağıra bağıra konuşuyordu. Aramda 5 adımlık mesafe kaldığında " Kaldırımı kaplıyorsunuz! " dedim bu basit iki kelimeye öyle bir anlam yükledim ki "pardon abi" diyerek geçmem için arayı açtılar.
hocam "Kaldırım kaplıyorsunuz!" gibi bu basit iki kelimeye nasıl bir anlam yükledin de " pardon abi " diyerek arayı açtılar?hürmetler