folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Yol Kesip Saldırıp Tehdit Savurma Cezası ?



Yol Kesip Saldırıp Tehdit Savurma Cezası ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2012
    Erkek

    Arkadaşlar Selam,

    Bugün işe gelmek için şahsi aracımla yola çıktım. İşe geç kaldığım için  biraz acelem olduğu için seri ilerliyordum. 3 şeritli yolda sol şeritten 85-90 km hızla giderken orta şeritteki beyaz fluence modelli araç sağ şeridindeki kamyon dolayısıyla virajı keskin almak için sol şeride kaymaya başladı. Benim aracım o esnada sol şeritte fluence ın 50 metre gerisindeydim ve onun şerit ihlali yaptığı noktaya aracın burnunu soktum.

    Hızımı kesmedim virajı öylece döndüm. Beyaz araç çok sıkışmadı sadece virajı istediği hızla alabilmesi için keskin almasına hızını kesmesine sebep oldum.

    Bu nedenden ötürü sinirlenip yanıma geldi. Korna çalarak durdurmak istedi. Tam sol tarafımdayken yavaşladım duruyordum ki aracın içinin dolu olduğunu gördüm. Zaten camları açıp küfürediyorlardı. Durmaktan vazgeçip hızlandım. Yol boyunca araçla yaklaşarak önüme kırmaya çalıştı. 2 şeritli gidiş geliş yolda bir çok kez kaza atlattı. Resmen peşime düşmüşlerdi artık.

    Bir yandan 155 i aradım 14 dk 35 saniye polis müziği dinledim. jandarmayı arayıp cevap alamayarak sesli mesaja düştüm. Navigasyonu açıp Arnavutköy ilçe emniyet müdürlüğünü buldum bunlardan olabildiğince kaçarken. Fakat çok sokak arası yerlerden geçmem gerekicekti kesin önümü keserler dedim. İş yerine gitmemin daha mantıklı olacağını düşündüm nizamiye güvenlikten yabancı araç geçemiyor çünkü. İş yerine doğru olabildiğince hızlı şekilde seyretmeye başladım. Yol üzerindeki setlerden ötürü yavaşlamam gerekiyordu fakat bu araç hiç yavaşlamadan geçtiği için yine bana yetişti.

    Yine bölge içerisinde 2 şeritli gidiş geliş bir yolda 4-5 araba peşimdeydi. İleride trafik olduğundan şerit 50-60 km hızla ilerlemeye başladı. O esnada 4-5 araba arkamdaki beyaz araç önündeki araçları sollayarak yanıma geldi. Karşıdan dorseli bir kamyon geliyordu. kamyon bayağı korna selektör tepki gösterdi. kamyon frenlemeye başladı ve dorsesi kayarak şeriti kapattı. Trafik durdu ve bu araç gelip direk GTA daki polisler gibi önümü kesti. Sol şerit sağ şerit her taraf kilitlenmişti. 

    Kamyoncu bu adamlara camdan küfür etti. kamyoncuya cevap vermeden 1 dakika 20 sn içerisinde 3 kişi adamı aşağı indirip dövdüler. Sonra gelip benim kapılarımı camlarımı tekmelediler. Tek tek bütün kapıları bagaj kapağı dahil zorladılar. Aracın önünden arkasından geçerken üstlerine sürüp en azından 1 sini sıkıştırarak  etkisiz hale getirmek istedim. Olmadı kaçtılar. Benim olduğum kapının camını iyice yumruklamaya başladılar. Adam yüzünü filan çevirip kırmaya çalıştı. Tabi o esnada tehditler küfürler. Şahsen o kamyoncuyu gördükten sonra inmemem gerektiğini düşündüm.

    Trafik sıkıştığı için duran araçlar bu 3 kişiye tepki gösterdi kamyoncuyu dövdüklerini de gördüler. bir kaçıyla küfürleştiler. O esnada bu adamlardan bi tanesi yol kenarında küçük bir kaya parçası bulmuş camımı kırmaya geliyordu. Trafikte sıkışan araç sürüceleri çoğalınca bunların üstüne yürüdüler. Diğeri de kaya parçasını bıraktı ve arkadaşlarının yanına koştu. Ve benim plakamı aracımın fotoğrafını çekti. Seni bulup öldürecez filan dedi. Millete de alt çekip araçlarına binip gittiler. Kamyoncu aracına bindi gitti. Trafik öylece devam etti.

    Aracımda öyle büyük hasar yok. Kapı kolunu kopardılar. Cam çatlamadı kırılmadı ama cam otomatiği sürtüyor. tekmeledikleri yerlerde çizik göçükler var. Plakaları mevcut adamların. O esnada polisi jandarmayı aramakla mevcut olduğum için video çekemedim. O kadar aramama rağmen ne polis e ne de jandarmaya ulaşamadım. 

    Aracımda sopa, bıçak, tornavida, tırnak çakısı bile yok :( Hiç bi şey yapamadım. 

    Olay yerinde mobese kamera filan yok diye biliyorum. Tayakadın Arnavutköy yolu.

    Şimdi ben bu adamlara napabilirim ? Bir kaç polis arkadaşım var hiç bi şey olmaz. Bi şey yapamazsın dediler. Şahit filan lazımmış. 

    Ayrıca 6 gün 11 saat çalışan bir mühendisim. Uğraşabilecek vaktim de yok. Fakat adamlar tehdit ettiği için yarın öbürgün karşıma çıkarlarsa nefsi müdafa olarak birine zarar vermek durumunda kalsam suçlu sayılıp yargılanmaya kadar gidebilirim. Sırf o yüzden en azından bir yere şikayet edeyim diye düşünüyorum.

    Bölge Jandarma bölgesi. jandarmaya mı ilçe emniyet müdürlüğüne mi gitmem gerekiyor ? 

    olabildiğince kısa tutmaya çalıştım. uzunluk ve imla için kusurabakmayın.


    HC
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    koduğumun magandaları , geçmiş olsun

     


    le le le sakine
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2012
    Erkek

    Teşekkürler Hocam. valla istanbul işte. Keşke onların dilinden konuşan birisi olsaydım. Taşıma ruhsatlı silahım filan olması lazım.

    By_HC tarafından 05/Ağu/17 17:09 tarihinde düzenlenmiştir

    HC
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Aralık/2012
    Erkek

    Geçmiş olsun hocam böyle hayvanlar çok.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek

    Geçmiş olsun hocam. Ya arabada o esnada eşin ve çocukların olsaydı ? ya ailenden birisi olsaydı ? o sıkıntılı anları yaşasalardı ? evet sırf bu sebeplerden dolayı veririm 5-10 bin lira birine tek tek elini ayağını kırıp bıraksın ormanlık alana. Daha önce ben de bir şahinci tarafından sıkıştırılmıştım az daha kaza yapıyordum.  Plaka falan aldım ama nerden bulacam herifi şikayet etsem hiçbişey yapmayacaklar zaten. Falan filan. En güzeli güzelce araştırıp manyağın birini bulmak ve o oçları dize getirtmek. Adaletin Peşinde diye bi film vardı o filmde de böyle magandalar adamın ailesini dağıtıyorlardı adalet bulamayınca kendi adaletini sağlıyordu güzel filmdi. Aynı o filmdeki gibi ya sen bulup tek tek öpeceksin ya da öptüreceksin. Yok uğraşmam diyorsan şikayet et mahkeme olsun sonra seni bidaha bulup dövsünler olacaklar budur çünkü bu oçları hiçbişey görmez gözleri. 

     

    Not : Daha önce el ayak kırdırma işini yaptırmıştım güzel işe yarıyor. Şehirdeki kaliteye göre 150-200 lira bii tinwrciye verip adamı öldürtebilirsin de 3-5 bin verip el ayak kafa kaburga kırdırabilirsinde. İşini iyi yapanları bulmak lazım. Yarın obirgün seni bulurlarsa hiç de hoş olmaz. İnşallah sıkıntı çıkmaz daha fazla.


    next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2014
    Erkek

    Adamlar rahat hocam orda seni öldürse bile yatacağı iki yıl olacak. O da kesin değil belki kravat falan takarsa işin yaş :D

    Benim bi çözüm önerim yok geçmiş olsun.


    zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2005
    Erkek

    hocam tek tavsiyem; bireysel silahlanma, hukuk falan kalmadı ülkede.


    since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Şubat/2006
    Erkek

    Bu olay herkesin basina gelebilir. O yuzden arac ici kamera sart bence.


    Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 05/Ocak/2016
    Erkek
    manyaki bunu yazdı

    hocam tek tavsiyem; bireysel silahlanma, hukuk falan kalmadı ülkede.

    Saçmalamayın kardeşim silahlanmadır şudur budur diye. Kalem kılıçtan keskindir.  kamyon da kamera olabilir. Her ihtimale karşı sen savcılığa git hocam. Bunlar madde falan da kullanıyordur. Anladın sen.

    geçmiş olsun.


    Siper et klavyeni, Dursun bu hayasızca akın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Şubat/2006
    Erkek
    manyaki bunu yazdı

    hocam tek tavsiyem; bireysel silahlanma, hukuk falan kalmadı ülkede.

    Hocam işim nedeniyle taşıma ruhsatlı silah alabiliyorum, en azından amirimin oluru ile; ancak hiç bir zaman bireysel silahlanmayı düşünmedim, hatta astsubay arkadaşım o kadar al bir tane taşıma ruhsatlı silah dese de almadım.

    Silah büyük sorumluluktur, sen çekersin, adamda da varsa ateş etmek zorunda kalırsın, boku bokuna katil olursun,  o nedenle silah almak çokta mantıklı değil, belki arkadaşta silah olsa kamyoncu dayak yerken ya da kamyoncudan sonra adamlar geldiğinde korku-heyacan ile ateşlerdi silahı, katil olmaya gerek yok.

    EDİT : ayrıca geçmiş olsun @By_HC hocam. 

    twilight_flame tarafından 05/Ağu/17 18:41 tarihinde düzenlenmiştir

    Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2011
    Erkek
    By_HC bunu yazdı

    Arkadaşlar Selam,

    Bugün işe gelmek için şahsi aracımla yola çıktım. İşe geç kaldığım için  biraz acelem olduğu için seri ilerliyordum. 3 şeritli yolda sol şeritten 85-90 km hızla giderken orta şeritteki beyaz fluence modelli araç sağ şeridindeki kamyon dolayısıyla virajı keskin almak için sol şeride kaymaya başladı. Benim aracım o esnada sol şeritte fluence ın 50 metre gerisindeydim ve onun şerit ihlali yaptığı noktaya aracın burnunu soktum.

    Hızımı kesmedim virajı öylece döndüm. Beyaz araç çok sıkışmadı sadece virajı istediği hızla alabilmesi için keskin almasına hızını kesmesine sebep oldum.

     

    Hocam adamlar temiz oç olsada burada sende de büyük suç görüyorum. Adam sağında kamyondan dolayı şerit ihlal yaptı diyorsun ve 50 metre gerisinden görüyorsun hız kesmiyorsun ? Sebep neydi neden hız kesip adamın rahatça o virajı almasına izin vermiyorsun? Görüyorsun ki adam kamyondan dolayı sıkıntıya düşmemeye çalışıyor. Bela geliyorum diyor sende üstüne gidiyorsun resmen :)

    Burada onlar %100 suçlu olabilir hocam ancak her zaman trafikde şunu derim kendime, yolda kimi nhaklı olduğu değil kimin sağ sağlim evine vardığı önemlidir. Siz şeritinizde olsanızda hıyarlığı görüyorsanız onada göre hareket etmelisinz.

    Büyü kgeçmiş olsun malesef İstanbulun dağı taşı adi serefsiz doldu.


    Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 4853 Toplam Mesaj: 36
tehdit etme saldırma yol kesme çete