Yönetim Tarafsız Mı
-
:) yaw tbt de aşırı sağ konular bulamazsın tarafla alakası yok. adam böyle böyle diyo aynen kendi sitemdede sol yazı bulamazsın ben öyle istiyorum okadar :)
tbt ye devlet kurumu muamelesi yapmayın belirli kurallar var belirli kitle var. Pek sıkıntı çekmedim açıkcası tbtde 4 yıl oldu.
tartışmalar felan düzeyli oldukdan sonra küfür kavga olmadıktan sonra burda herşeye izin var kanımca
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
acilan konu basligi : kilictaroglu ise
birbirinden ne kadar farkli baslik veya konu yazabilirsin ki ?
biri gomlegini yaziyor, biri cukunun derisini yaziyor
baska ?
-----------------------------under sen ikinci konumu sildin silinen konu için yeni konu açma banlanırsın dedin bende eyvallah dedim açmadım konu.
ilk konumu kim sildi neden sildi onu bilmiyorum ama.
-
alper bizim istedigimiz birsey yok
ne sag ne sol
hakaret, asagilama, irk, renk, mezhep vs ayrimi olmadigi surece hicbir konuya yaptirim uygulamiyoruz
ya sen konulari takip etmiyorsan ya gormek istedigin gibi goruyorsun
-
Arkadaş, daha 3 gün önce facebook reklamı yapılıyodu adamın, öteki konudan devam edin diye silindi,
şimdi gelip bana bununla ilgil taraf tutuyosun diyemezsin...
Al eline klavyeyi başla milleti suclamaya o zaman, en sinir olduğum konu...
Başlarım terbiyesinden...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
:) yaw tbt de aşırı sağ konular bulamazsın tarafla alakası yok. adam böyle böyle diyo aynen kendi sitemdede sol yazı bulamazsın ben öyle istiyorum okadar :)
tbt ye devlet kurumu muamelesi yapmayın belirli kurallar var belirli kitle var. Pek sıkıntı çekmedim açıkcası tbtde 4 yıl oldu.
tartışmalar felan düzeyli oldukdan sonra küfür kavga olmadıktan sonra burda herşeye izin var kanımca
-----------------------------sen öyle diyorsun ama yönetimin ikinci ismine bak konuya yazdıklarına bak adam direk hakaret ediyor ona ne diyeceksin bende şimdi ona küfür edip onun terbiye seviyesine insem beni banlar.
-
joker
sililnen konu loglarinda sebebi yaziyor
acik acik yaziyor
bilmiyorum mu diyorsun hala
-
renegadealien bunu yazdı:
Arkadaş, daha 3 gün önce facebook reklamı yapılıyodu adamın, öteki konudan devam edin diye silindi,
-----------------------------tekrar söylüyorum ben kimseyi suçlamadım sadece soru sordum...... ama bu senin terbiyesizlik yapmanı gerektirmez.
-
xxjokerxx bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------sen öyle diyorsun ama yönetimin ikinci ismine bak konuya yazdıklarına bak adam direk hakaret ediyor ona ne diyeceksin bende şimdi ona küfür edip onun terbiye seviyesine insem beni banlar.
-----------------------------küfür et banlayım ki,
ben sana küfür edince banlanmayım sen bana küfür edince banlan...
en azından harbiden taraflı bi iş yapmış olurum
-
burda 20 sayfa şeriat gelsin mi diye tartışıldı ak
-
xxjokerxx bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------tekrar söylüyorum ben kimseyi suçlamadım sadece soru sordum...... ama bu senin terbiyesizlik yapmanı gerektirmez.
-----------------------------sen şerefsizmisin diye sorsam bana direk nasıl bi tepki verirdin?