Yönetim Tarafsız Mı
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
xxjokerxx bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
:) yaw tbt de aşırı sağ konular bulamazsın tarafla alakası yok. adam böyle böyle diyo aynen kendi sitemdede sol yazı bulamazsın ben öyle istiyorum okadar :)
tbt ye devlet kurumu muamelesi yapmayın belirli kurallar var belirli kitle var. Pek sıkıntı çekmedim açıkcası tbtde 4 yıl oldu.
tartışmalar felan düzeyli oldukdan sonra küfür kavga olmadıktan sonra burda herşeye izin var kanımca
-----------------------------sen öyle diyorsun ama yönetimin ikinci ismine bak konuya yazdıklarına bak adam direk hakaret ediyor ona ne diyeceksin bende şimdi ona küfür edip onun terbiye seviyesine insem beni banlar.
-----------------------------küfür et banlayım ki,
ben sana küfür edince banlanmayım sen bana küfür edince banlan...
en azından harbiden taraflı bi iş yapmış olurum
-----------------------------ya ne kadar anlayışsız çıktın arkadaş tekrar diyorum bak ben kimseyi suçlamadım sadece sordum ama sen hemen üzerine alındın neden bu kadar alınman onuda anlamıyorumki bi ata sözü var aklıma gelen acaba ondanmıdır neder.
-
cosmic bunu yazdı:
xxjokerxx bunu yazdı:
Arkadaş, daha 3 gün önce facebook reklamı yapılıyodu adamın, öteki konudan devam edin diye silindi,
şimdi gelip bana bununla ilgil taraf tutuyosun diyemezsin...
Al eline klavyeyi başla milleti suclamaya o zaman, en sinir olduğum konu...
Başlarım terbiyesinden...
-----------------------------tekrar söylüyorum ben kimseyi suçlamadım sadece soru sordum...... ama bu senin terbiyesizlik yapmanı gerektirmez.
-----------------------------sen şerefsizmisin diye sorsam bana direk nasıl bi tepki verirdin?
-----------------------------bu aynı şey değilki evet yönetimde chpli olabilir fenerbahçeli olabilir buna kimse bişey diyemez sempatisi olabilir bunun şerefle şerefsizlikle alakası yokki
-
Daha halen taraflılıkla sucluyo bak hele,
Site ile ilgili alınacak biri varsa oda benim...
daha önce yazdığım şeyin ayısını düşünüyorum...
-
xxjokerxx bunu yazdı:
xxjokerxx bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
:) yaw tbt de aşırı sağ konular bulamazsın tarafla alakası yok. adam böyle böyle diyo aynen kendi sitemdede sol yazı bulamazsın ben öyle istiyorum okadar :)
tbt ye devlet kurumu muamelesi yapmayın belirli kurallar var belirli kitle var. Pek sıkıntı çekmedim açıkcası tbtde 4 yıl oldu.
tartışmalar felan düzeyli oldukdan sonra küfür kavga olmadıktan sonra burda herşeye izin var kanımca
-----------------------------sen öyle diyorsun ama yönetimin ikinci ismine bak konuya yazdıklarına bak adam direk hakaret ediyor ona ne diyeceksin bende şimdi ona küfür edip onun terbiye seviyesine insem beni banlar.
küfür et banlayım ki,
ben sana küfür edince banlanmayım sen bana küfür edince banlan...
en azından harbiden taraflı bi iş yapmış olurum
-----------------------------ya ne kadar anlayışsız çıktın arkadaş tekrar diyorum bak ben kimseyi suçlamadım sadece sordum ama sen hemen üzerine alındın neden bu kadar alınman onuda anlamıyorumki bi ata sözü var aklıma gelen acaba ondanmıdır neder.
-----------------------------Hacı tartışmaya gerek yok misal 10 tane ayrı kılıçdaroğlu konusu var adamın biri girdi foruma teknoloji forumu mu siyaset forumu mu belli olmuyor.Siyasi konuları genelleştirip tek başlık altında toplamak daha akıllıca böylece bilişimle ilgili konuların kaybolmasını önlemiş oluyorlar.
-
Daha halen taraflılıkla sucluyo bak hele,
Site ile ilgili alınacak biri varsa oda benim...
daha önce yazdığım şeyin ayısını düşünüyorum...
-----------------------------bu karakter ahlak meselesi düşüne bilirsin tabiki kimse seni düşünle suçlayamaz suçlayan varsada onun ayıbıdır.
-
Yazdğın yazıların nereye nası gittiğini anlamakda biraz zeka meselesi tabi bunun için sucmalamak lazım kimseyi
-
bi yuru git kardesim alla alla
sadece soru soruyorum diyerek karakter, ahlak, tarafsizlik vs vs hakaretleri siralamissin
rene gibi acik acik yaz durust ol
-
Sabır çekiyom
-
joker yanlış anlamada şunları bile yazmaları yeter yani adam sana şunuda diyebilir polimiğe girmeden
"biz böyleyiz işine gelirse" diyebilirlerdide bak adamlar öylede böylede açıklıyorlar işte bunu seviyorum ben bukadar sabırlı olmazdım şahsen
-
xxjokerxx bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
xxjokerxx bunu yazdı:
Arkadaş, daha 3 gün önce facebook reklamı yapılıyodu adamın, öteki konudan devam edin diye silindi,
şimdi gelip bana bununla ilgil taraf tutuyosun diyemezsin...
Al eline klavyeyi başla milleti suclamaya o zaman, en sinir olduğum konu...
Başlarım terbiyesinden...
-----------------------------tekrar söylüyorum ben kimseyi suçlamadım sadece soru sordum...... ama bu senin terbiyesizlik yapmanı gerektirmez.
-----------------------------sen şerefsizmisin diye sorsam bana direk nasıl bi tepki verirdin?
-----------------------------bu aynı şey değilki evet yönetimde chpli olabilir fenerbahçeli olabilir buna kimse bişey diyemez sempatisi olabilir bunun şerefle şerefsizlikle alakası yok
-----------------------------ben onu örnek olarak verdim. sen yönetim tarafsızmı diye sorarken bişiler ima ediyosun herşey ortadayken. bende aynı şekil ona hitaben soruyorum sen şerefsizmisin diye sorulsa sadece hayırmı derdin yoksa sertmi çıkışırdın?