Yönetim Tarafsız Mı
-
bana göre yönetim olabildiği kadar tarafsız.
onlarda insan hocam makina değil :|
devam edilen şu konu nerde yahu?
kemal diye arıyom yok, kılıçtaroğlu yok, chp yok, derin konularda değil, google da arıyom eski konular cıkıyo :|
ne bu konunun adı ?!
-
Muhtelif bir tarihte konu içerisine bir kullanıcının aşağıdaki hakaret içeren avatar'ı kullandığını gördüm konu açtım, e-posta attım sildiler.

Daha sonra fark ettimki avatarlar da " kominizm - sosyalizm " ile ilgili baya avatar vardı, bende kalktım aşağıdaki ülkücü-milliyetçi avatarları eklettim.

Durunu izah edersen, destek@tahribat.com'a yazarsan sonuç alırsın.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Yazdğın yazıların nereye nası gittiğini anlamakda biraz zeka meselesi tabi bunun için sucmalamak lazım kimseyi
-----------------------------ben nereye gittiğini bilmesem açmam gitti yerde mesajı aldı belli herşey güzel sorunsuz banlayan yöneticiyede banı açan yöneticiyede saygılar
yanlız sana son bişey söylüyorum ahlak konusunda eksiklerin var biraz daha terbiyeli konuşsan konuşarak çözülmeyecek sorun yok.
-
YaSevYaTerkEt
ama herkes boyle dusunmuyor,
nelerle itham edilmedik ki ?
30 kusur bin uye var
biz alistik illa bi tarafa yamanmamizi herkes.
tarafsizliga alismamis insanlar o yuzden burayi da illa bi tarafa bi dusunceye cekmeye calisiyorlar.
-
Eksikliğimi en son soracağım sen olurdun merak etme..
Bir daha birilerini sempazitanlıkla suclarken, azcık saksıdaki kıvrımları calıştır, acaba ne diyorum diye düşün...
Islarla tekrar ediyorsun, biraz hava alda gel
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------
dikkat ediyorum kılıçtaroğlunun eksilerini söyleyen konular siliniyor nedendir acaba yönetimde sempatizanları mı var
-----------------------------kilictaroglu nu yere goge sigdiramayan bir konu gosterebiliyormusun bana ?
bok atmaya calisiyorsun bari eldiven ve tulum kullan,
bize sicramadi, simdi git aynaya bir bak...
-
onuda yapacaz inşallah bi başbakan olsun.. en azından yapmaya çalışıcaz :)
-
rene bence kılıçtaroğlundan aldığımız parayı yükseltelim. o aldığımız paraya bu çektiğimiz stres fazla. mail atalım chp yönetimine eğer olumsuz bakarlarsa silmeyelim anti kılıçtaroğlu konularını.
-
yönetimi bilmem de, ben, tahribat.com da bazı kişilerin kılıçdaroğlu hakkında atıp tuttukları(çok kolay ispatlanabilir) konular hakkında o kişiler adına dava açıcaktım "tahribat.com adına değil, tahribat daki üye adına" fakat başkalarının kişiliğini ve kişilik haklarını zedeliyen konular hakkında ben dava açamıyormuşum. ama devlet büyüklerine hakaret edildiği hakkında savcılığa şikayette bulunabiliyormuşum. en kısa zamanda bir bir şikayette bulunucam. taslağını hazırladım herşeyin.
ayrıca şahsi görüşüm ; siyasi konularda ispatlanamayan ya da konuyu yazan kişinin güvenilir kaynak gösteremediği yazıların yazılması yasaklanmalı. tahribatda açılan bir konuyu büyük bir kitle takip ediyor. bazı yalan-yanlış bilgiler yüzünden seçimlerde sandık içindeki yüzlerce hatta binlerce oy yerini değişebilir.
-
Yönetim taraflıdır
Olması gerektiği gibidir
olması gerektiği gibi derken benim görüşlerimle örtüşüyor da ondan öyle diyorum manası çıkarılmasın
tarafsızım diyen de bir taraftır herzaman