folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yönetim Tarafsız Mı

Yönetim Tarafsız Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

way arkadaş, bi uyandım.. ki geceden sabaha çok şey değişmiş
    yanlı olmuşuz, taraf olmuşuz, sempatizan olmuşuz... ee bunların hepsine xxjokerxx tek başınamı düşünüp karara varmış ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

bugax bunu yazdı:
    -----------------------------

yönetimi bilmem de, ben, tahribat.com da bazı kişilerin kılıçdaroğlu hakkında atıp tuttukları(çok kolay ispatlanabilir) konular hakkında o kişiler adına dava açıcaktım "tahribat.com adına değil, tahribat daki üye adına" fakat başkalarının kişiliğini ve kişilik haklarını zedeliyen konular hakkında ben dava açamıyormuşum. ama devlet büyüklerine hakaret edildiği hakkında savcılığa şikayette bulunabiliyormuşum. en kısa zamanda bir bir şikayette bulunucam. taslağını hazırladım herşeyin.

ayrıca şahsi görüşüm ; siyasi konularda ispatlanamayan ya da konuyu yazan kişinin güvenilir kaynak gösteremediği yazıların yazılması yasaklanmalı. tahribatda açılan bir konuyu büyük bir kitle takip ediyor. bazı yalan-yanlış bilgiler yüzünden seçimlerde sandık içindeki yüzlerce hatta binlerce oy yerini değişebilir.

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum, özellikle "kalın" yazılmış kısıma.

Ama Tahribat'tan beklediğin duyarlılığı,  bu duyarlılığı göstermeyen ve milyonlara hitap eden gazetelere televizyonlara ne yapacaksın?

Onlar nasıl düzelecek, her gün yalan haber pompala, hatta haberi bile işine geldiği şekil ver. Satsın,izlensin diye yapmadığın soytarılık kalmasın.

+ Katılmadığım yer davayı falan boşver hoca. Burada gerekeni yapıyorlar zaten. Arada gözden kaçan bir iki tane havası alınmamış yazı da çeşit olarak dursun işte.

Site zaten yeterince mahkemelere git gel yapıyor, sen adama açarsın gider Tahribat'a keser cezayı yer sağlamaktan. Sonuç buraya zarar verme olasılığın var, zarar verme ihtimali olan işi ben yapmam, sen ne düşünürsün bu konuda bilmiyorum ama fikirlerini gözden geçirirsen iyi olur.

NOT: Sitenin sahibi kendisiymiş gibi davranan arkadaşları kendi haline bırakın, kimseye hesap vermek ya da açıklama yapmak zorunda değilsiniz, ha yine bilgilendirme yapıyorsunuz o sizin insanlığınız, o kadar süper ötesi davranıyorsunuz ki ARTIK İNSANLAR RÜYALARINDA GÖRÜP ELDE EDEMEKLERİNİ DE SİZDEN İSTİYORLAR...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

velev ki taraflı , sitenin mülkiyeti kiminse tarafıda o olur deel mi ?  taraflılıktan şikayet genelde senin tarafında olmadığı içindir öyle deel mi ? zira tbt nin demokrasi mümessili yüreği iyilik için pır pır eden bir forum olduğu iddiasını ben duymadım. 

sende ozaman kıçına tekmeyi yemeden önce kendi tarafındaki sitelere gidecen oralarda takılcan , bak yemişin bile ban durduk yere

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

http://www.tahribat.com/Forum-Kemal-Kilicdaroglunun-Gozunde-Vakit-Gazetesi-111730/ Kılıcdaroğlu Propogandası

http://www.tahribat.com/Forum-Kemal-Kilicdaroglu-Facebook-Sayfasi-Cosuyor-111331/ Kılıcdaroğlu Propogandası

http://www.tahribat.com/Forum-Samanyoluhaberden-Yilin-Haberi-Kilicdaroglu-Fena-Yakalandi-111728/ AntiKılıcdaroğlu Propogandası

http://www.tahribat.com/Forum-Kemal-Kilictaroglu-111718/ Senin yaptığın antikılıcdaroğlu propogandası

http://www.tahribat.com/Forum-Silinen-Konum-Kemal-Kilictaroglu-111721/ Silindikten sonra gerizekalı gibi ikinci kere konu actığın konu

Silinen konuların hepsi, daha önceden acılan kılıcdaroğlu konusu var oradan devam edin yazılarak silindi, işi gücü bırakalım günde 10 tane kılıcdaroğlu konusu actıralım...

Konu silindiyse, silinme sebebide yazılmış, sonunun varsa desteğe mail atarsın, gerizekalı gibi silinen konum diye konu acmazsın...

üstelik birde taraflılıkla itham ediyorsun, siktir git kıcıldaroğlu konusunda karşıt görüşleri oku ondan sonra gel...

Siyaset sitesi değil burası, bi tane konu var orada kim nası istiyorsa devam ediyor...

pöff sinirlenmiş başkan sakin hoca yaw :)

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

yönetim tarafsız olmak zorunda mı ki

All is well
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

merak ettimde bu tarafsızlık konusu senede kaç kere açılıyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

milliyetçi bir üye olarak hiç sıkıntı çekmedim diyebilirim. ateist bir üyede çekmiyor gördüğüm kadariyla. yönetim hakli bu konuda. site haber portali değil sonuçta. 10 tane kiliçtaroğlu konusu okumak zorunda değil millet. merak eden fikri olan bilgisi olan girer konuya tartişir her türlü. tv lerde akşama kadar izlioruz gina geldi şimdiden a.q. sanki başka adam yok memlekette başka parti yok. ya tayyip erdağoan yada bu demeye getiriyorlar. ikisinede oy vermiyecem.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
Toplam Hit: 5724 Toplam Mesaj: 48