Yönetimden Rica
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------forumun yaş ortalaması konusunda: 2002 -2003-2004-2005 li yıllarda üye olmuş ama login sayısı 3-5 i geçmeyen bisürü yaşlı mürid hesaplanıyor tahminim. onlar silinse yaş ortalaması baya düşer. buda başka bir ayrıntı.
-----------------------------yaşlı mürit demiş değiştiricem 17 yapıcam :((
-----------------------------
olurmu sen bizim abimizsin :D ihtiyar delikanlı mürit :Dşaka maka hepimiz yaşlanıyoz :(
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------WebCrow bunu yazdı:
Odysseus bunu yazdı:
dünyayı sen mi değiştiricen bu olay dünyanın her yerinde her forumunda her websitesinde böyle,beğenmiyosan uzaya çık
niye posta koyuyosun ki?
değneğin ucu bana doğrultulmuşta ondan
aslında genel bir konu, senin konunun üstüne gelince sana öyle gelmiş :) -
haklısın hoca ne diyim bazı insanlar düşünceleri nin değişmesinden korkar karşısındakini dinlemez bile onlar için sadece tek doğru vardır.
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------WebCrow bunu yazdı:
Odysseus bunu yazdı:
dünyayı sen mi değiştiricen bu olay dünyanın her yerinde her forumunda her websitesinde böyle,beğenmiyosan uzaya çık
niye posta koyuyosun ki?
-----------------------------değneğin ucu bana doğrultulmuşta ondan
-----------------------------afedersin ama g.tün açık gezersen doğrulan değnek çok olur.
sürekli iki günde bir kavgayla sonuçlanacağına emin olduğun konular açıyosun, ha ben senin düşüncelerine katılmıyor muyum hayır ben de çoğunlukla aynı yönde düşünüyorum fakat sitenin huzuru açısından, belli bir yaşa gelmiş ve yıllardır aynı şeyler ezberletilmiş kişileri değiştirmeye çalışmak yersiz oluyor malesef.
tabi ben de katılmıyor muyum böyle tartışmalara? evet katılıyorum, konu açılınca, adamlar saçma saçma düşünceleri savununca ben de dayanamayıp dalıyorum tartışmanın içine..
her ne kadar o insanlara doğru yolu göstermeyi istesem de, bu çıkan tartışmaların çoğu ya ban ya da kalp kırıklığıyla sonuçlanıyor.
o yüzden siyasi konular açılırken ota boka konu açmak taraflı sitelerden c/pler yapmak yerine mantıklı ve olgun bir şekilde seviyeli bilgi alışverişlerine gidilmesi taraftarıyım :| tabi bunun yapılabilmesi için insanların kendi siyasi görüşlerini bir tabu olarak görmeyi bırakması gerek, yeniliklere,yeni fikirlere açık olması gerek vesselam..
-
en güzeli işte bu kadar farklı düşünceye sahip insanların bulunduğu başka bi forum var mı karşıt görüşler birlikte ele alınmalı ki en doğruya en iyiye ulaşılabilinsin demiyorum ki sürekli birbirimize düşüncelerimizi fikirlerimizi empoze etmeye çalışalım herkes bir diğerinin eleştirisinden yanlışını yada daha iyisini bulabilir diye söylüyorum ayrıca yaşın hiçte belirleyici bi unsur olduğunu sanmıyorum insan yaşadığınca değil fikir yürüttüklerince olgunlaşır üstelik forumdaki müritler genellikle birbirlerine karşı saygılı buna karşın aksini yapanlara yaptırımlar uygulanıyor
-
skyvalet bunu yazdı:
haklısın hoca ne diyim bazı insanlar düşünceleri nin değişmesinden korkar karşısındakini dinlemez bile onlar için sadece tek doğru vardır.
Harika tespit. -
İlk sayfanın son mesajında quote edilen bölümle ilgili düzeltme yapmak istememe rağmen yapamadım.başlığı yazdığım andaki telaş ve durumumdan dolayı kapsamlı bir genelleme yaptığım için özür diliyorum.forumda görüşlerine,karakterlerine saygı duyduğum birçok insan var.aksi olsaydı bu forumda yazmam vakit kaybı olurdu.
Aynı şekilde artistlik abidesi oddyseus'u cevap verip açtığı konular gibi ucu bucağı olmayan boş tartışmalara girmekte vakit kaybı olurdu.
Yaş ortalaması ile ilgili bir eleştirim yok.
-
ya aslında gerçektende rican yerinde.ama benim şahşi düşüncem bazı müritler(eskiden mürid yazardım:) ) böyle sitenin gözdesi gibi bişey olmak istiyorlar.onun içinde direk attack modunda mesaj atıyolar.haliylen bu da gerilimi tırmandırıyo buna bi de ergin birey edasıyla ben haklıyım uleynnn benden gayrısı mantıksız düşünüyor dediklerinde ortam bu hale geliyor.haa diceksinizki sen çok mu dolu yazıyon eminimki bende çok boş yazıyorumdur kimi zaman...buna nası bi çözüm getirilir bence zor.robot olsa adminler halledemez ya 35000 küsür satır yazmışlardır ama bunuda düzeltemezler canım, yok artık :P(inceden gazz :))).
-
Samimi olarak söylemeliyim ki bilgi alışverişi yapılamıyor , dakikalarca araştırdığım bir konu , bir tuşa basılarak kilitleniyor kişisel çıkarlar için .
Cold-m4'e katılıyorum , benim yaşım 17 olmasına rağmen üzerime alınmadım , meselâ her konuya mesaj yazmak bana mantıklı gelmiyor . Bir konu açılıyor , bir haber c/p edilmiş , daha sonra görüşler isteniyor , "memleketin mına koydu , amk ben onun." gibisinden bir mesaj geliyor . Bu kime ne kazandırdı acaba merak ediyorum ?
-
benim aslında güzel bi fikrim bilmem olurmu. şimdi bu derin konular bölümündeki konularda mesaj kotası uygulansın misal tek bi konu açıldı dini/siyasi vs. konuya herkes yazabilsin ama tek mesaj yazabilsin mesela okulda namaz konusu herkes bütün fikrini konu hakkındaki düşüncesini hakaret etmeden kimseye laf sokmadan makale şeklinde düşünce yazısı şekliden yazsın. hakaret içeren mesajlar kabul edilmesin böylece 10 sayfa süren mahalle kavgası gibi tek cümlelik tartışmalardan kurtuluruz hemde herkez tek mesaj hakkını uzun uzun doldurmak isteyeceği için kimin ne kadar bilgili olduğu kimin konuya hakim olduğu ve en mühimi kimin 3 cümleyi bir araya getiremeyen gerizekalı cahil olduğu ortaya çıkar benim görüşüm tek mesaj kotası uygulanmasıdır.