folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yönetimden Rica

Yönetimden Rica

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:
    -----------------------------
    dünyayı sen mi değiştiricen bu olay dünyanın her yerinde her forumunda her websitesinde böyle,beğenmiyosan uzaya çık
    -----------------------------
    iste sirf bu sebepten dolayi arkadas böyle bir konu acmis, yasina göre davransan biraz? inanki senin iyiligin icin diyorum.
    bu biyolojik birsey, kim olursa olsun ergenlik cagindayken kendini olgun hissetse bilede bircok davranisi bu dönemin verdigi havadan kaynaklanmaktadir, hormonlarla ilgili birsey.

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    muhauhzuzu uzaya git

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    e istemeyen gitsiiin..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

işte reneninde dediği gibi her üyenin kafasına vuramayız ya sonuçta,

şimdi zaten ciddi anlamda aptalca olan konular silinio. ama bide şöyle bakalım.. atıorum.. TAMAMEN atıorum... adamın bitanesi dini bi konu açmış senin dediğin tarzdaki konulardan bitanesi gibi düşün.. varsayalımki bunu sildik.. bunu bir yaptık iki yaptık üç yaptık biz yaparız hiç sorun deil ama bu seferde bi kaç sivri çıkıp

siz ateistsiniz.. veya tam tersi siz yobazsınız

siz solcunuz siz sağcısınız.. hani fikir özgürlüğü demeye başlıo... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    forumun güzelliği orda. her inançtan her insan açıkça fikrini söyliyebiliyor. ha dersinki seviye düşüyor, orda zaten adminler müdahale ediyor. bu sitede ateistide, dindarida milliyetçiside koministide var. kimse kimseyide değiştiremez zaten klavye başindan. ama dersinki beni sarmiyor siyasi ve dini konular anlarim. diğer ilgi alanlarinda bulunan konulara bak sende.ben hemen hemen hergün bi kaçkere giriyorum tahribata. bütün konulara bakiyorum, ama her konuya mesaj yazmiyorum. konunun gidişatina göre kendimce değişik bişey katacaksam yaziyorum.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek

böyle bir zamanda gençler genelde internette takılıyor. bu gerçek. tahribat'ta bence çok güzel bir işlev görüyor. her yandan düşünceleri barındıran, her konunun konuşulup tartışılabildiği, ama gençlerin olabildiğince saygılı olduğu bir site. net ortamında çok farklı konuma da ulaşmış durumda bence. en azından ben tüm çevreme anlatıyorum. burada açılan konularda bence hiçbir sorun yok. yaşı ne olursa olsun düşünmeye çalışıyor yada düşünüyor müridler(ben dahil-düşünüp en güzel cevabı yazmaya çalışıyoruz). yıllardır engellenen yapılıyor burada. bence adminlerde ii, herşeye yetişebiliyorlar. tahribat kendine özgü bir yer edindi bu şekilde. bu bozulmasın. herşey ii gidiyor yani.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Triumph hocamın demek istediğini çok iyi anladım,renede anladı ama bunun çözümü yaş ilerleyip olgunluk edinme evresi.Bununda tek ilacı zaman,görüp geçirme vs.Kaldıki bende ülkemdeki bi çok şeyi sevmiyorum ama birisi tutup beğenmiyorsun o zaman git derse ağzını yüzünü sikerim...Burada bir şeyleri düzeltmek fikir alışverişinde bulunmak için bulunuyoruz.Nicksizinde dediği gibi dinle alakalı bir konu açılıyor 1-2 post editle yada sil,konu düzene giriyor.Zaten dini konularda amaç yok.Adam tutup saçma sapan şeyler koyuyor tamam gerekli yada gereksiz şeyler değil ama derin konuların olayı bu değil

Derin konularda eskiden fikir vardı fikirlerini söylerlerdi,Kuran okumak yada paylaşmanın yeri değil, eleştirmenin yada yorumlamanın yeri  derin konular.
    Kurangentr ye girip sayfalarca yazı copylemek çözüm olsa direk sql e kuran die tablo açar tüm ayetleri girerdik o daha kolay ama 1 tane adam yokki ben şunu bunu okudum anlamadım,nedir bu işin aslı dien.

inanmayana allahsızsın yanacaksın bikbikbik,diğerleri tatlı su müslümanları cuma günü namaz vakti forumda fink at oeh.Bu bizim değil Türkiyenin genel sorunu,Bilgi sahibi olmadan Fikir sahibi olmak.Eşden dostan kahveden otobüsdeki sohbetlerden duyup,genel bi kanı edinip aile faktörünüde işin içine alarak siyasi/dini kimliğini oluşturmak.

konu siliyorum allahsız oluyorum,konuyu siliyorum tekrar açıyor lan oğlum tekrar açıldığında silinmeyecekmi pesmi edicem,tekrar açıyor e siliyorum.Sonra oluyorki x admin allahsız putperest göt,neden islamla ilgili konu sildi sen sayfalarca konu cp edersen tabil silerim hoca...

ricamız insanların kesin bilgi edinmeden bir şeyler yazmaması.yazarken araştırması sitede allahsız olduğu kadar Atatürk ingiliz ajanıydı dien denyolarda vardır eminim.ama işte sorun en azından 1-2 bakmak.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek

ricamız insanların kesin bilgi edinmeden bir şeyler yazmaması.

anti arkadaş yönetimden rica diye konu açmış sen  üyelere rica  etmişsin duramam buralarda light oldu tahribat : P

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Üyeleri olgunlaştır diye bi buton yok ki basalım. O butondan lazım bize.

Zimbabwe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Deveye boynun eğri, demişler; nerem doğru ki, demiş...

Öncelikle ülkemizde analitik düşünen insanların sayısı gün be gün azalmaktadır. Bu tahribatta da kendisini son zamanlarda bi hayli gösteriyor. Özellikle açılan siyasi ve dini içerikli konularda sürekli bir tartışma, bir göt etme modasıdır ki, her gün birden çok örneğini görmek mümkün. Bizde lafı gediğine oturtma diye tabir edilen güdü otomatikman tüm müridlerde mevcut olmakta ve açılan bu tarz konularda, kendisini içine dahil ettiği grubun üyesi olarak tartısmayı bilinçsiz bir şekilde, çok farklı konulara taşımaktadır...

Anlamadığım tartışma, belli bir çerçeve içinde olurken neden hep sonunda ucu ya dine, ya akp ye, başörtüye yada ttnet e çıkıyor... Ülkemizde üstünde durulması gereken o kadar çok konu varken, hep aynı şeyler üstüne konuşmak, yerinde saymaktan başka bir şey değildir. Bir ortamda herkez aynı şeyi düşünüyorsa orada insanlar hiç bir şey düşünmüyordur demiş bi düşünür, ve bence çok haklı...

Tahribatta pek konu açmam ve pek tartısmaya girmem. Kimseyi kırmak istemiyorum yalnız biraz önce değindiğim gibi, lafı gediğine oturtma güdüsüne sahip bi kaç kardeşimizin, alakasız bir şekilde laf sokması (güya göt etti) insanın canını sıkılıyor. Bir konuda bana göre doğru neyse onu savunurum, yalnız benim doğrum onun doğrusuyla örtüşmeyebilir, bu çok normal bir kavramdır. Anlamadığım nokta ise, bu tartısma dışında benim diğer postlarımda, geçen tartısmada göğüs göğüse çarpıştığım vatandaş, farklı konulardada beni göt etme ihtiyacı hissediyor. Bu kin ve bu çocukluk niye ? Bu forum içinde bir çok kişi arasında cereyan eden bir olaydır. Evet bir çok müridin arasında kan davası var...

Herkez bir takım düşüncelere sahiptir, velakin değişim bir ihtiyaçtır ve insanların kabuklarını kırmaları gerekir, ondan bundan, iki satılmış medyada yada internetteki mantar haberlerden elde edilen bilgileri beyninize empoze edip, bir şeyler biliyormuş edasıyla burada seviyesiz tartışmalar içersine girmenin bir getirisi olmaz, hatta olan seviyenizide götürür...

Artık ne siyaset ne dini bir kimliğe sahip konulara girmiyorum. Nede olsa sonu hep aynı şeylere çıkıyor. Bilgisayardan açılan konu, başörtüsü ile kapanıyor, kız arkadaşım ile sorunum var diye açılan konu ttnet e çıkıyor... Benim hiç bir şey için gocunacak yaram yok, yada birisinin bana internette soktuğu iki laf demetini de s.kime takmam, yalnız iyiye dair güzel kavramlar üzerinde durmak varken, bu banellik ve kültürsüzlük benimde canımı sıkıyor.

Konuyu açan arkadaşıma kesinlikle katılıyor ve tahribatın kanayan yarasını dile getirdiğin için kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum...

.
Toplam Hit: 5586 Toplam Mesaj: 49