Yönetimden Rica
-
abi adam gayet net konuşmuş konuyu hacılıyosunuz.
yaş , taş meselesi değil de , bilipte emin olduğun bi konuyu aç, bilgili olduğundan emin ol .
karşındaki zaten zıt sende zıt gidiyosun.
bi belge göstersen susucak niyetiyle düşün -
Kesinlikle irdelenmesi gereken bir konu.
-
herkez birbirine saygılı olursa bi sorun kalmaz. sanal alem zaten istedigimi yazarım çizerim küfürde ederim yaptıgım adam
benı nerden bulacak dersek olmaz, mesele reelde ne kadar saygılıysan sanaldada o kadar saygılı olmakta. herkes
fikirlerini paylaşsın çok güzel birşey fikirler tartısılsın ama mantıklı olsun.
sadece karşı cıkmak için post kasmayla bir sonuca varılmaz. post atmadan önce yazdıgını okusun bi kere ben bunu yazdım
ama karşımdakının sorusuna mantıklı cevap warmı bunda veya kendi derdimi gülzelce anlatabildim mi diye. bunlar
yapıldıktan sonra sorun olmaz.
-
Hakkaten iletişim problemi çok oluyor. Yani sorun küfür gibi gösterilse de adam küfretmeden konuşuyor ama nerden girip nerden çıktığı belli değil. Bir de oturduğumuz yerden siyaset yapmaya alıştık ve bokunu çıkarıyorz sanki. Klavye delikanlılığı denen olaya sıkça rastlıyoruz. Geçerli bir kaynak göstermeden siyasi bir konu açmak yasaklanmalı bence veya bir iddia atmak için kanıtlamak gerekir. Kanıtsız atıp tutanlara yaptırım uygulanabilmeli. Eğer bunlarla uğraşılamaz diye düşünülüyorsa siyasi konulara ara verilebilir veya kısıtlama getirelebilinir. Malum gündem siyasi olaylarla dolup taşsa da gerçek gündemin ekonomi olması gerekiyor, fakat gel gör ki ekonomiyle ilgili adama akıllı sağlam bilgiye dayanan tartışmalar yok. Bir şey yapmalı :)
-
Anasayfa TBT yi açıorm gündelik klasik bir şekilde..Ardından sabahaın monotonluğu 1-haberturk.com 2-Vatanim.com 3-Milliyet.com 4-Shiftdelete.net 5-Warezyukle.com
Günün ilerleyen saatlerinde bakıorm ki sabah baktığım haberler c/p yapılmış..Yorumlarda şartlanmışlıktan mı ne ilk bir kaç yorumu yapanın yönünde ilerliyor.Alaycı ise dewam,ciddi ise o şekil,derin konuysa tartışma vaziyeti..
Bence bu Copy+Paste olayına bi sınırlama getirilmeli her konu böyle olmamalı.En azından TBT yönetimi bi konu sınırlama getirmeli.Birde başka bir konu,çok güzel paylaşım yapan madalya almış arkdşlar var ama paylaşım yapacağım die her bir filmi/albüm için ayrı ayrı başlık açılmaz ki..Kişi DÜZELT seceneği ile oluşturduğu paylaşımı güncelleyebilmeli LOST 4. sezon gibi mesela..Ayrı ayrı kalabalığa gerek yok..
Aslında bu tür fikirler çok..Yönetim ne düşünüyor onu merak ediyorum..Bazı kısıtlamalar onların da işini kolaylaştırır die düşünüyorum..
-
konulara alıntı üstüne alıntı yapıp, götünden başından salladıgı cümlelerle bi skim biliyomuşcasına yorumlar katmasına, sayfalar dolusu içi boş empoze edilmeye çalışılan kişisel görüşlere engel olamazsın Triumph otur yerine sıfır :D
-
Tamam her üyenin kafasına gider vururum bundan sonra...
-
EeEeEeE Kardeş Buda Tahribatın Ayrı Bi Özelliği Herkez Kafasına göre=))))
-
tyler_dayı mesaj kutuna gelen mesajı görmeden her başlığa yazı yazıyorsun be mübarek şu kutunu bir gözden geçir.
-
Neyi yaninda ariyorsan , once icinde bulacaksin !
Hacilar nasil bir tbt istiyorsaniz o yonde davranis sergilerseniz , o zaman degisim olur.Ama bu sekilde olursa renenin dedigi gibi gidip her muridin kafasina vurulmaz.