Yönetimden Rica
-
15 yaşında hayatı çözdüğünü sanan veledler ldukça, daha çook gerilir ortamlar :)
zamanla olgunlaşacak insanlar
-
Görmezden gelin. Ben artık öyle yapıyorum. O tür konularda hit olmayınca açanlarda değişecektır
-
her şeyi bilen yalayan yutan insan neden burda dini bi soru sorsun? yada neden sağcı solcu bi soru sorsun? tartışıp öğrenmemiz gerek herkez sağcısıda solcusuda bişeler yazar aklımıza uyan hangisiyse biz gencler olarak onu seceriz.. cok sacma bi düşünce.. akıl yasda değil basdadırada katılmıosun sanırım.. ayrıca beğenmediğin 18 yas ve cevresdi warya ant2 de onlardan canım.. forumdaki coğu 30-60 arası insanında gayet eline werir..
allah askına ne yapalım ozaman siyasetdir sudur budur konularını bırakalım magazinsel konular yok geyik konuları yok resim yok widyo bunlaramı yonelelim?? söylediklerinizle çelişmiomu bu.. zaten konu acmanın yazı yazmanın çivisi çıkdı bide konu acmaya 18 yas sınırlaması getirin tam olsun..
çok saçma..
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Konuyu açan arkadaşıma kesinlikle katılıyor ve tahribatın yarayan kanasını dile getirdiğin için kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum...
-----------------------------kanayan yara olcak sanırım :/
bu arada bende reise katılıyom , sevgilerimi yolluyorum
-
Triumph'un dediklerine katılmakla beraber odyseus yani enisciğim seni haksız buluyorum . bu memleketi sevmek için herşeyin iyi olması gerekmiyor . ayrıca sayfalar dolusu çok mantıklı bir şekilde bir tartışma olsa dahil fikrini değiştiren biri varmı çok merak ediyorum ... örneğin din ile ilgili bir açık bulupta ateist olan varmıdır .. bu konular dipsiz kuyu . tabi ki bunlarla ilgili beyin fırtınası yapılmalı . fakat en ufak şey içinde konu açılmamalı.
-
bunlardan daha önemlisi bence her konunun geyiğe dönmemesi.
bi 2005 yılına bakıyorum birde şimdike her konu makara
birisi bir başlıyor o ondan görüyor devam ettikçe ediyor
neyse hayırlısı olsun artık :)
-
Hoca konuyu geyige saranlara tolerans tanimiyoruz artik.
-
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------bunlardan daha önemlisi bence her konunun geyiğe dönmemesi.
bi 2005 yılına bakıyorum birde şimdike her konu makara
birisi bir başlıyor o ondan görüyor devam ettikçe ediyor
neyse hayırlısı olsun artık :)
-----------------------------
Haklısın Hocam .. ben çogu zaman eski konulara iner yazılanları okur cıkarım.. eski konuyu hortlamak istemediğimden okumakla yetiniyorum.. halada içimde bi tbt sevdası var.. ama girdiğim zaman hep geyik hep geyikte olmuyor.. insallah muridlerimiz bu olayın farkına varırlar..hayırlısı artık ;)