Youtube'tan Para Kazanmak Artık Zorlaştı
-
Tüm videolarda toplam 10.000 aşağı izlenmesi olan kanallarda para kazanma aktif olmayacakmış. Saçma sapan challenge videolarını vs azaltır umarım bu karar.
-
ekmeğimize taş koydu özgüne dönme zamanı artık.
-
bir zamanlar quiz , life , freedom , awe vardı spamın gözüne gözüne vururduk paypal gece ödeme geldi diye mail atardı sevinirdik güzel günlerdi
-
Komik dahi olmayan ne dediği belirsiz videoları ergen kesim milyon izlemeye çıkarıyor. Anlamıyorum..
-
zeybekustasi bunu yazdı
Komik dahi olmayan ne dediği belirsiz videoları ergen kesim milyon izlemeye çıkarıyor. Anlamıyorum..
O kanalları hiç çözemedim zaten. Video ekleneli 10 dakika olmuş izlenme sayısı 2-3 bin.
-
mkyb bunu yazdı
Tüm videolarda toplam 10.000 aşağı izlenmesi olan kanallarda para kazanma aktif olmayacakmış. Saçma sapan challenge videolarını vs azaltır umarım bu karar.
her video için ayrı ayrı 10 bin mi hocam yoksa kanaldaki tüm videolar toplamı 10bin izlenme mi olacak ?
-
Hepten kaldiracaklar amk youtubenu
-
cemkrc bunu yazdımkyb bunu yazdı
her video için ayrı ayrı 10 bin mi hocam yoksa kanaldaki tüm videolar toplamı 10bin izlenme mi olacak ?
Tüm videoların izlenme sayısının toplamı hocam.
-
kanalı 1 ay önce kurdum 93 bin izleme 24 bin görüntüleme oldu verdiği para 8 $.
siz de ortalama ne acaba beyler ? buna yakın sayılara ne kadar verdi ? neler yapmam lazım yükseltmem için parayı ?
edit:konudan farklı birşey sordum ama baltalamadık umarım. 10binden yukarısına da birşey vermiyor demeye çalıştım :D
-
Bence doğrudan 1.000.000 'a çıkarsınlar 10.000 az.
-
10.000 yine fena değil.
10 bin alabilmesi için bir kanalın tüm videolardan, yaklaşık 3.5 ay içinde ay başına 1 videodan 3000 izlenme alması lazım :D
ama yeni bir kanal her zaman en fazla 1000 görüntülenme alabilir, eğer çok clickbait şeyler varsa. ki, yeni kanallarda aramalara şak diye girmiyor.