Youtube'tan Para Kazanmak Artık Zorlaştı
-
ya ağalar nasıl kazanamıyorlar gayette güzel kazanç var yetenek filanda istemiyor biraz şaklabanlık yapabilirim diyorsanız sizde yapabilirsiniz nitelikli kanal için tabiki yetenek şart şuan youtubeda ünlü olanların ne yeteneği var allah aşkına yok bilmem ne challenge yok bağırarak şarkı söyledim yok kustum yok sıçtım seviyesinde türk youtubu
-
iSoCan bunu yazdı
ya ağalar nasıl kazanamıyorlar gayette güzel kazanç var yetenek filanda istemiyor biraz şaklabanlık yapabilirim diyorsanız sizde yapabilirsiniz nitelikli kanal için tabiki yetenek şart şuan youtubeda ünlü olanların ne yeteneği var allah aşkına yok bilmem ne challenge yok bağırarak şarkı söyledim yok kustum yok sıçtım seviyesinde türk youtubu
çoğu boş vakti olan coluk cocuk hocam
gerçekten vakit ayrıp kaliteli iş yapan çok çok az insan var
barış özcanı takip etmeye başaldıgımda 10 bin den az abonesi vardı o zaman japonya seyahatindeydi.
onun gibi adamlar gerçekten iyi içerik paylaşabilecek kişiler iş güç ekmek peşinde oldugundan yapamıyorlar kaliteli paylaşımlar.
shiftdelete bile absürt şeyler yapmaya başladı hit almak için
kanlı 1 nisan şakaası , korsan dvd satmaya çalışmaları vs. baklava kutusu açılışları
+ olarak gamerlarda öyle.
örnek en iyi sese sahip pintipanda ( taa dont starve ile ünlü olmadan önce izlerdim onu ) gamerlığı 0 bir kişi ancak sohbeti güzel ve sesi içten diye izleme alıyor fakat sürekli fakir edebiyatı yapması baydıgı için 1 yıldır izlemiyorum.
diğer gamerlar ise yurt dışı ile alakasız kaliteye sahip çok çok kötü.
ağız tadı ile bir oyun izleyemiyorsunuz.
PanxeR tarafından 08/Nis/17 13:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Başkalarının videolarını indirip tekrar yükleyenlerinde ipi çekilmeye başlandı.
mkyb tarafından 15/Haz/17 21:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Liquid bunu yazdı
Benim arkadasin kanali var ayda 800tl aliyor ortalama. 23bin abonesi var. Her gun 3 video atar. Bir oyunun videosu . Videolar ortalama 2 3bin izlenir. Ayda bir attigi var onlar 100 300bin arasi oluyor. Sirf upload icin 250tl oduyor 10/10 up/down baglantiya. Youtube isi yapabilen iyi para kazaniyor ama devlet huna da el atar elbet. Enesbatur mudur nedir ayda 15 20 bin kazandigini tahmin ediyorum. Vergisiz kazanc hep bunlar.
yurtdısı 1mılyonda bın dolar usd fılan olması kazanc tabı populer olursan aldıgın sponsorluk fılan de cabası . yurtdısında mı burada mı bu sekılde tam bılmıyorm fıyatları ama 1 mılyon ızlemeye bın dolar az acıkcası
-
Videonun uzunluğu, yayınlandığı ülke, yorum, beğeni, video yayınlama sıklığı gibi etkenler etkiliyor kazançları özellikle video uzunluğu
-
Soyle soyleyeyim. Benim kanal gectigimiz hafta 10.000 izlenimi gecti.
10500 oldu kazanilan para 0.15 dolar
Fena degil aslinda.
Benim aylardir geldigim sayiya millet 10 dk da geliyor o ayri.
:)
Trafigimin yuzde 25 i ve en buyuk payi tbt nin. O yuzden 0.15 i 4 e bolup kalani muridlere pay edeyim isterim :)
-
mkyb bunu yazdı
Başkalarının videolarını indirip tekrar yükleyenlerinde ipi çekilmeye başlandı.
çoğu kanal intro koyduğu için çokta işe yaramayacak...
-
Malum enes batur. Adam aldığı Camaro'nun videosunu çekti geçende. HanginiDe var camaro? Veya ne kadar mücadele verdiniz almak için.Türkiye de şov sektörü para kazandırıyor.
-
Üç kuruş para için onurunu, şerefini iki paralık edenlerin mekanı olmuş.
-
Yarrak kürek işler amına koyim. İyi para kazanıyorum abi herbok mübah. Hayatta her şey para kazanmak değildir amk, evet para önemli bir ihtiyaçtır ama çok para kazanmak için dünyayı kültür çöplüğüne çevirmeye katkı sağlamanın anlamı yok. Bırak amk çocuğu ayda bir milyon kazansın ağzına çiğ yumurta kırıp götünden çıkararak. Ama sen simit ye, ay sonunu zor getir insan kal.