Youtube'tan Para Kazanmak Artık Zorlaştı
-
tüm ülke olarak mal bir vasfı olmayan bir anlık parıldamayla kendini kanuni zanneden insanlar yaratıyoruz
-
DaSpOnGe bunu yazdı
tüm ülke olarak mal bir vasfı olmayan bir anlık parıldamayla kendini kanuni zanneden insanlar yaratıyoruz
Halk vasıflı değil ki yarattığı insanlar vasıflı olsun
-
Kanalıma abone olmayı unutmayın
Beğendiyseniz beğen butonuna basmayı unutmayın
NoktaliVirgul tarafından 16/Haz/17 11:14 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdı
Malum enes batur. Adam aldığı Camaro'nun videosunu çekti geçende. HanginiDe var camaro? Veya ne kadar mücadele verdiniz almak için.Türkiye de şov sektörü para kazandırıyor.
Kiralık çıktı hocam o araba.
-
Benim en anlam veremediğim çok güzel eğitim videoları var adamlar uğraşmış güzelde anlatmış ama izlenme oranları çok düşük ama nerede saçma sapan bir video görsem bu tür yararlı videoları 20 30 katı izlenme alıyor. Birşeyler öğrenmektense boş vakit geçirmeyi seviyoruz.
-
motka bunu yazdı
Benim en anlam veremediğim çok güzel eğitim videoları var adamlar uğraşmış güzelde anlatmış ama izlenme oranları çok düşük ama nerede saçma sapan bir video görsem bu tür yararlı videoları 20 30 katı izlenme alıyor. Birşeyler öğrenmektense boş vakit geçirmeyi seviyoruz.
https://www.tahribat.com/forum/oecd-pisa-2015-aciklandi-yine-sonlardayiz-tesekk-225009
https://www.tahribat.com/forum/oecd-egitim-endeksi-turkiye-sondan-dorduncu-sirad-223980
https://www.tahribat.com/forum/bos-gezen-genclerin-maliyeti-25-milyar-dolar-223520
Hocam benim açtığım konular. Anla memleketteki toplum kültür ve eğitim seviyesinin nasıl diplerde olduğunu.
-
Müridler, çare ayağınıza geldi
https://chrome.google.com/webstore/detail/video-blocker/jknkjnpcbbgcbdbaampbjlhkcghmgfhk Bu linkteki chrome eklentisi ile sevdiğiniz youtube kanallarını ekleyip sadece onları takip edebilirsiniz.
Bu da export ettiğim listem:
[{"key":"NDNG - Enes Batur","type":"channel"},{"key":"Ali Baba channel","type":"channel"},{"key":"PG - Orhan","type":"channel"},{"key":"Sokak Düelloları","type":"channel"},{"key":"Youtuber Savaşları","type":"channel"},{"key":"NDNV - Mustafa Yayla","type":"channel"},{"key":"RT Portalı","type":"channel"},{"key":"Minecraft Evi","type":"channel"},{"key":"BelgoTürk","type":"channel"},{"key":"İstanbullu Gelin","type":"channel"},{"key":"FurkanYamanHD","type":"channel"},{"key":"Yusuf","type":"channel"},{"key":"SÖZ Verdik Vatanımıza","type":"channel"},{"key":"Ahmet Aga","type":"channel"},{"key":"Söz Dizi","type":"channel"},{"key":"Duygu Özaslan","type":"channel"},{"key":"Cesur ve Güzel","type":"channel"},{"key":"Muhteşem Yüzyıl: Kösem","type":"channel"},{"key":"Engincan İşlek","type":"channel"},{"key":"MB Videoları","type":"channel"},{"key":"Murat Can Bozyer","type":"channel"},{"key":"Oyun Konsolu","type":"channel"},{"key":"İçerde","type":"channel"},{"key":"AtariKafa","type":"channel"},{"key":"Orkun Işıtmak","type":"channel"},{"key":"Orkun Işıtmak 2","type":"channel"},{"key":"Şu Anda Buradasınız","type":"channel"},{"key":"TV tube","type":"channel"},{"key":"Berdan Büyükşahin Videoları","type":"channel"},{"key":"BelgoTurk","type":"channel"},{"key":"WhyShy","type":"channel"},{"key":"Duygu Köseoğlu","type":"channel"},{"key":"NDNG - Baturay","type":"channel"},{"key":"Duru Önver","type":"channel"},{"key":"MuratAbiGF","type":"channel"},{"key":"Burak Oyunda","type":"channel"},{"key":"Dost Kayaoğlu","type":"channel"}]
-
@Florenzi Haklısın hocam.Fakat bu sonuçların yanlış yönledirme ve eğitim sisteminin eseri olduğuna inanıyorum.Doğru bir yönlendirme ve eğitimle bu ülkede çok iyi yerlere gelecek insanlar var bence.Bu şartlara rağmen gerçekten güzel çalışmalara(Tübitak her ne kadar kabul etmesede) imza atmış insanlar var.Neyse bu konu uzar konuyu dağıtmayım.Umarım ileride çalışan ve üreten bir toplum oluruz tek temennim bu yönde.
-
enes batur kimdir diye bakim dedim videosunu izlerken poppy den bahsettiğini gördüm
poppy'i açtım.. hayatımda gördüğüm en malca şeydi. yani o kadar gereksiz birşey ki, şu küçük çocukların renkleri öğreniyoruz videoları bile daha iyi kaldı yanında.gelelim olaya, kızın videoları 1m izleniyor... Sonra bu kadar salakça şeyden nasıl para kazanıyor bu millet diyorum ve işime geri dönüyorum :(
-
Ekerci bunu yazdı
enes batur kimdir diye bakim dedim videosunu izlerken poppy den bahsettiğini gördüm
poppy'i açtım.. hayatımda gördüğüm en malca şeydi. yani o kadar gereksiz birşey ki, şu küçük çocukların renkleri öğreniyoruz videoları bile daha iyi kaldı yanında.gelelim olaya, kızın videoları 1m izleniyor... Sonra bu kadar salakça şeyden nasıl para kazanıyor bu millet diyorum ve işime geri dönüyorum :(
Poppy deki muhabbet farklı . ben yakalayamadım tam olarak ama farklı bir muhabbet dönüyor orda.
Şifreli birşeyler olabilir satanizm vs vs gibi. Veya siyasal birşeyler olabilir. Bilmiyorum ama onu da yakında patlatırlar gibime geliyor. Çok ilginç videoları var saçma değil hocam :/