Youtube'tan Para Kazanmak Artık Zorlaştı
-
2-3 saçma sapan video ya yapıp seviyenin düşmesinin engelleme yöntemi herhalde adam akıllı içerik üretip işi o olup yani gerçek bir youtuber olana çok koymaz herhalde
-
880 bin izlenmem var kanal şuana kadar bana 550 tl kazandırdı youtube Türkiye zaten kazandırmıyor
-
ben anlamadım demek isteğinizi,
10 000 sınır getirmeleri chalange videolarını neden azaltsın ki? aksine artırır. Çünkü izlenen içerik onlar ztn.
Ben artık çükerim parasını diyip ne istiyorsam onu çekiyorum. Sevdiğim müziği filanda kasmadan koyuyorum arkaya. Başkası kazanıyor para kazanıcaksa . Ama ben isteğim şekilde yapmış oluyorum.
vay lütfen beğenin, yalvarıyorum abone olun, birkere kucağınıza alın diyede kalabalık etmiyorum. bence gzl oldu.
-
2010 den beri 110 lira olmus bi 200 olmadı akışına bıraktım :D
-
YouTube'un kendisi zaten pek para kazandırmıyor. Bu işten para alanlar reklam ajanslarıyla anlaşanlar. Türkiye'de bu işle ilgilenen 2 ajans var. Bu ajanslar sizin yerinize telif haklarıyla uğraşıyor, Google ile iletişime geçiyor, büyük markalarla anlaşma sağlayıp videolarınıza viral reklam aldırtıyor vs.
Yoksa YouTube'a atarım videoyu sigara param çıkar olayı yok. Anca milyonlarca izlenecek videolarınızın olması gerek. Ek olarak yaş seviyesini düşük tutmalısınız. İzleyicide yaş yükseldikçe reklam engelleme eklentisi kullanma veya reklamlara tıklamama oranıda artıyor. Çok hit alan kanallara bakın genelde 15 yaş altına yönelik.
Örnek : https://www.youtube.com/channel/UC_gFB8z2Z7ETiBnH_pCbrDA/videos
Bu adam YouTube'a başladığında Şahin'i vardı.
-
Benim arkadasin kanali var ayda 800tl aliyor ortalama. 23bin abonesi var. Her gun 3 video atar. Bir oyunun videosu . Videolar ortalama 2 3bin izlenir. Ayda bir attigi var onlar 100 300bin arasi oluyor. Sirf upload icin 250tl oduyor 10/10 up/down baglantiya. Youtube isi yapabilen iyi para kazaniyor ama devlet huna da el atar elbet. Enesbatur mudur nedir ayda 15 20 bin kazandigini tahmin ediyorum. Vergisiz kazanc hep bunlar.
-
Bundaki mantik nedir bende youtube isine gireyim diyordum ama rakamlar sacma pekinyuksek kazananlar nasil kazAniyor
-
youtube işine gireyim diye birşey yok hacılar.
Varsa bir yeteneğin sergilersin şeklini şuklunu yaparsın karşılığını alırsın,
Sıfırdan youtubeda para kazanılıyormuş bende gireyim bende kazanayım olmuyor.
Çok harika amuda kalkabiliyorsundur amuda kalkma kanalı açarsın.
amuda kalkmayı kim izler demiceksin, başlayacaksın amuda nasıl kalkılır videosu çekmeye, hangi kas grupları ile kalkır, neden kalkılır, neye iyi gelir çekeceksin,
sonra iş modeli geliştiriceksin, bilmem kim ile amuda nasıl kalktık, en uzun süre amuda kalkma chalange, amuda kalkarken halil söyletmez izledik, tarzı içerikler. sonra viral olmaya oynamak için biraz clickbait yapıcaksın.
Yolun ortasında amuda kalktım, az daha eziliyordum diye.
Amuda kalkerken rahat ettiren giyisi kıyafet hangisi rahat ettiriyor nerelrde satılıyor inceleme videoları çekeceksin, sonra buluşma ayarlıcaksın, 30 kişi amuda kalkıcaz diceksin.
Bu sırada artık amuda klakma yanına bayrak duruşu da ekledim diceksin. bayrak duruşu için idman vlog serilerini çekeceksin. tüm bu uğraşlar sonucu 10 bin abonen oldu 1 yılda.
kendini oyun kanalı ile kıyaslamıcaksın. senin konun zaten dar o yüzden aramarda ilk sen çıkıyorsun. azsın ama kalitelisin. amuda kalkerken giyilien o eşofman markası sana sponsor olabilir.
baktın hiç tutmuyor. kanalın adını amuda kalkan adam ken değiştirim.
namık yılmaz olarak kendi ismini alıp devam edeceksin.
afganın videosu var bu konuda.
1000 Kişi oyun kanalı açtığı için rekabet çok yüksek, gelirlerde 1000 e bölünüyor gelir düşüyor diyo.
kendisi kendi alanında çok az kişiden biri ve oyun kanalları 1000 gösterim başına 0.5 0.6 tl kazanırken kendisi zaman zaman 1000 gösterim başına 10 tl 13 tl gibi rakamlar kazanıyor.
dolayısı ile o sayılara çok bakmayın.
bunu haricinde youtube a girme nasıl olur.
iş geliştirirsin. rahat bir adamım. kamerada filan rahat takılırım diyrsan türlü türlü şeyler yaparak abone kasıcaksın, sonra arkdaşın dediği gibi reklam ajansları ile çalışıcaksın.
ayrıca enes batur dur orkundur ruhidir bunlar senin benim gibi bir tarife üzerinden değil, başka tarifeler üzerinden youtube tarafından desteklenen isimler.
youtube gelişsin diye adamlar bir nevi tr deki yüzler.
ruhi çenet bir yerde bahsetmişti. youtube ile imzalaşma muhabetleri varmış gelirimizi söyleyemiyoruz diye.
bu arada youtube jkazandırmiyooee yeaaa diyip açtığım konulara destek olmuyorsunuz
124 kiş bakmış cevap yok :) altına şaka yaptım ona bile cevap yok yazıklar olsun
http://www.tahribat.com/forum/foton-serisi-doga-ve-insan-yeni-yeniden-youtube-v-228317
https://karikaturistan.wordpress.com/2012/09/29/geldi-yine-tipsiz-yigit-ozgur/
-
youtube da bir kaç kanal var national ın videolarını koyup hiç birşey ekleme düzenleme yapmadan binlerce izlenme alıyorlar
reklamda var çünki video yu telefondan izlerken ken az 5 defa reklam çıkıyor ( apple tv de reklam çıkmıyor bu arada en azından şimdilik )
bunlar da para kazanıyorsa bu haksız kazanç değilmi :)
ergen videoları ergenler için hocalar çoluk cocuk izliyor onları coluk çocuk dediğinizde şuanda ilk okul 5. sınıftan itibaren herkezde akıllı telefon oldugunu varsayarsak lise sona kadar koca bir nesil eder
o milyon izlemeyi onlar yapıyor.
-
PanxeR bunu yazdı
youtube da bir kaç kanal var national ın videolarını koyup hiç birşey ekleme düzenleme yapmadan binlerce izlenme alıyorlar
reklamda var çünki video yu telefondan izlerken ken az 5 defa reklam çıkıyor ( apple tv de reklam çıkmıyor bu arada en azından şimdilik )
bunlar da para kazanıyorsa bu haksız kazanç değilmi :)
ergen videoları ergenler için hocalar çoluk cocuk izliyor onları coluk çocuk dediğinizde şuanda ilk okul 5. sınıftan itibaren herkezde akıllı telefon oldugunu varsayarsak lise sona kadar koca bir nesil eder
o milyon izlemeyi onlar yapıyor.
onlar para kazanmıyor. şöyleki ben videolarımın arkasına bazen normal başkasına ait müzk koyuyorum. daha yayına vermeden uyarısı geliyo.
diyoki birader videodaki müzik sana ait değil. bu şekilde para kazanamazsın. müziğin sahibi yayınlamana birşey demiyor. fakat videonda reklam gözükebilir diyor.
yani gösterilen o reklamlar çocuğun reklam göstermesinden bağımsız. belgesel kanalı gelir elde edeceği için gösteriyorlar. çocuğun reklam gösterme demesi şansı dahi yok