Yumruk Açılımı
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Neden milletin hoşuna gititğini bal gibide biliyorsun.Asıl sizin neden hoşunuza gitmiyor ?
-----------------------------Zaten şehit cenazelerine yaygara diyen bir başbakanın tayfasından ne bekliyoruz ki.
İmam - cemaat , kılavuz - karga.
-
adolf hitlerin dediği gibi ;
gazetecilerin sandığının aksine, bu ülke kalemle değil, kılıçla kanla kuruldu ve korunur.
-
kalemlik bunu yazdı:
-----------------------------Beyinleri az çalıştığı için yumruklarını çalıştırıyorlar.
-----------------------------sana taş atana sen gülmü atıyon koçum
-
Hedef daha iyi olabilirdi. İdare eder.
-
yumruk fayda etmezki vicdan olmadıktan sonra istersen boksor eldiveniyle gözünü patlat geri gelmeyecekki.
tahribatta bir muridin terör bu ulkede basbakana şehit babası bak benim oğlum şehit oldu bir daha şehit haberi gelirse seni öldürürüm dediği an terör biter diyordu...farklı bir düşünceydi ama doğrusu belki de bu. kendiler hep şehit cenazeleri tantana deyip yaygara koparılıyor deyip kendilerinin şehidine sahip çıkmakta bile erindiği ortada. siyasi beceriksizler yüzünden adam gibi işler yapamadıklarından bunlar hep.
-
bunlar normal konuşunca halkı anlamamakta israr ederse e haklı olarak uyandırmak lazım deyip sol kroşu burna yiyorlar.. halkı dinliyceksin arkadaş. seni oraya o halk getirdi..gün gelir bakkala çıkamassınız.. herkes susuyorsa saygısından efendiliğinden böyle susuyordu.. Gene helal olsun benim Milletime bu vakte kadar iyi dayandı millet..
-
Gundeminizi skim... A.q. ne lumpen ezik bir milletmisiz. Herkes aniden demokrat, herkes birden kardes oluyor. Eskiden ben anarsistim diyen dallamalar simdi uniter yapilarin neferi oluyor. Eskiden bir Rus klasigi okuyan komunist olurdu, simdi bir tv programi ile Avrupali oluyor. Avrupa mahkemeleri sksin emi sizi. Daha cok kaosa daha da cok karmasaya goturecek olan kisiler asil sizlersiniz. Akp'nin parti politikasina uyup biz anarkoyuz diyorsunuz. Kendinizi ya isci partisinde yada baska milliyetci kollarda buluyorsunuz. Siyasi karakteriniz olusmadan memleketler yikip yikip insaa ediyorsunuz. fasistleri sizler olusturuyorsunuz sonra donup o fasistlerin kucaklarina oturuyorsunuz. Sizi gidi kucuk burjuvalar, ebeveynlerinin emekciliginin arkasindan ahkam kesenler, osuruk beyinli Evren'in lumpen gencleri, siskonun torunlari, Siktirin lutfen kendinizi cok sevdirmeden.
Bilmem kac senedir bana kursun sikan neferler simdi baris sozcusu oldular. Birden bire buyuk bir kesim bariscil insancil demokrat ve fasizme karsi kardeslik naralari ile gizli insalarin rant kavgasina ortak oldular. Yalanci marksist Avrupali abilerinin her sozune inanir oldular. Uzerlerine sinen sigara ve ter kokusunu devrimcilik sandilar. Tertemiz Calvin Klein ic camasirlarini giyip baris baris diye bagirmaya sokaklara ciktilar. Zeki triko ic camasirlarini Avrupali abileri sehvet dolu avuclarla parcaladi. Mekkeye dogru yuzlerce kez domalttilar.
Bir damla kanlari akmadi. Zaten Avrupali abilerinin gotu yemezdi cani yananlara yaklasmaya. Simdi bu kucuk burjuvalar dedelerinin tapindigi Ataturk ve Ataturk milliyetciligini, Fransiz sovenizmi ile karistirmaya basladilar. Babalari da tapardi anneleri de. Simdi 21nci yuz yil isigi altinda dejenere edilmis Avrupa marksizmini, ayaginda Amerikan conversi ile birbirlerine siirsel ifadelerle anlatiyorlar. Oysaki anne ve babalari kansiz ihtilal olmayacagini gayet iyi bilirdi.
Ne zamandan beri adam oldunuz amk, Yillarin katilleri simdi bana barisdan kardeslikten bahsediyor. Renksiz ideolojilerin cocuklari da bana kardesligimin cercevesini anlatmaya calisiyor. Bi siktirin gidin amk kendinizi cok sevdirmeden. Zoraki fasizmi , zoraki cahil milliyetci guruhu siz yarattiniz. Simdi onlara karsi demokratik platformlarda dur diyeceginizi soyluyorsunuz. O güruh doner bicaklari ile kafanizi keserse, bu kaderi kendiniz yazidiginiz icin "ah vah" etmeyin.
Biz birlikte zilgit cekmesini de halay cekmesini de cok iyi biliriz. Ekmegimizi ayranimizi hep paylastik, paylasiriz. Mezopotamya neresi desem gotunuzu gosterirsiniz ama biz orada buyuduk. Bu ayrimi Avrupali abileriniz ve siz yaptiniz. Bdp'nin ayri Akp'nin apayri, sizin ayri ............. -
tanımadığı etmediği herhangi bir icraatini duymadığını sırf partiye uyuz oluyor diye atılan bir yumruk sözkonusu..öğretmen olması da ayrı bir komedi.böyle beyinsiz adamları çocuklara emanet eden hiyerarşiyide zkeyim.
not : yumruklara, faşolara inat oyum akp'ye.
-
hereisnopeace bunu yazdı:
-----------------------------
tanımadığı etmediği herhangi bir icraatini duymadığını sırf partiye uyuz oluyor diye atılan bir yumruk sözkonusu..öğretmen olması da ayrı bir komedi.böyle beyinsiz adamları çocuklara emanet eden hiyerarşiyide zkeyim.
not : yumruklara, faşolara inat oyum akp'ye.
-----------------------------senin beynin 1 yaşındaki bebek beyni belli ki.
kardeşin şehit düşsün ver akpye oyunu tamam mı. verki sende şehit ol sonra annen baban ölene dek acı çeksin. tuzukuru seni.
-
Harbiden yumruk açılımı oluyor ülkede:)