Yumruk Açılımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ilk gelen bilgiler açılım yüzünden yapmış arkadaslar. kendisi şehirde sevilen ve sayılan öğrencilerin çok sevdiği bir beden eğitimi öğretmeniymiş. Açılıma tepkili oldugu için akp li bir bakanı hedef secmiş.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:
    -----------------------------

Biraz daha gaza gelseler silah alıp dağa çıkacaklar ülkemizin komik don kişotları :)

merak etme gerekirse onuda yaparız.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:

Biraz daha gaza gelseler silah alıp dağa çıkacaklar ülkemizin komik don kişotları :)

Vatanın varlığı ve bütünlüğü için can vermek ne zamandan beri don kişotluk olarak nitelendirilmeye başlandı ?

Kimin izinden gidiyorsunuz siz ?

Başbuğun söylediği gibi kan dökmek gerekirse kan da dökeriz..  Bunda kötü birşey yok çünkü biz buraya kardeşlik türküleriyle gelmedik.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Açılım saçılım vs.bu yumruk sezgisini geçenlerde konuşuyorduk gerçekten de benzer bir örneğini tekrar yaşadık.tipinden en çok nefret ettiğim eleman o bakan ama ismini aklıma kazıyamamışım.sanayii bakanı olduğunu öğrendim iğrenç sakallı lavuk milletin yüzüne baka baka yalan söyleyen bir kabine elemanı.şunu da öngördük boşbakanımıza da bir kamikaze saldırısı bekleniyor diyebilirim.onlar şimdi dötlerini kurtarma çalışmasındalar.meclis denen kutsal yerde.ve o kadar cahil milletvekili tebaası ile.milletin onları oraya neden gönderdiğini bu olaylarla hatırlayamıyorlar ama aklıllarına da geliyordur azıcık eminim.Bu ülkede sadece Atatürk döneminde bu ülke için bir şeyler yapılmıştır ondan sonra ne yapıldıysa atatürk poltikaları zıttı gelişmeler yaşanmıştır.Takrir-sükun yasası ruhuna uygun politikalar rafa kaldırılmış,toprak reformu benzeri uygulamalar için devamlılık getiren çalışmalar yapılmamış,etnik politikalar bu çok önemli Adnan menderes zamanında tamamen uygulamadan kaldırılmıştır.kürt azınlığı bitirecek olan uygulamasıdır atatürk ün.Sonuç günümüzün içler acısı hali.1919 çevirin 2010 çevirin 1919 damat ferit hükümeti=AKP.Umarım bu yumruklardan bir tanesi  boşbakanımızın çenesini kırar.yumruk açılımına devam.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

kalemlik bunu yazdı:

Beyinleri az çalıştığı için yumruklarını çalıştırıyorlar.

sana neremizle gülelim ?

zumsuk bunu yazdı:

adolf hitlerin dediği gibi ;

gazetecilerin sandığının aksine, bu ülke kalemle değil, kılıçla kanla kuruldu ve korunur.

Adolf'un ellerinden öperim..

Gazeteciler boklu donlarıyla kumda oynarken bu ülkede birileri vatan savunmak için kılınç kalkan kuşanıyordu

---

Genel:

gene milliyetçilere faşo demişler. faşizm ayrı bişi milliyetçilik ayrı bişi. en az 12 sene okuyan sizlerin hocalarına acıyorum

okadar emeğe rağmen öğretememisler.

Türk milleti eskiden beri milliyetçidir. hepimizin damarlarında bu var.

ne kadar inkar edersen et, ben gomunistim de; hava, sende milliyeticisin.

Hem Adolf Hitlerin elini op hemde bizim milliyetciligimiz kafatascilik degil de. Irkicilik fasizmdir.

Ne ogrendiyseniz Fuhrer'den ogrendiniz 

Ne varsa Kemalizmde, Ataturk milliyetciliginde.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

kalemlik bunu yazdı:

Beyinleri az çalıştığı için yumruklarını çalıştırıyorlar.

sana neremizle gülelim ?

zumsuk bunu yazdı:

adolf hitlerin dediği gibi ;

gazetecilerin sandığının aksine, bu ülke kalemle değil, kılıçla kanla kuruldu ve korunur.

Adolf'un ellerinden öperim..

Gazeteciler boklu donlarıyla kumda oynarken bu ülkede birileri vatan savunmak için kılınç kalkan kuşanıyordu

---

Genel:

gene milliyetçilere faşo demişler. faşizm ayrı bişi milliyetçilik ayrı bişi. en az 12 sene okuyan sizlerin hocalarına acıyorum

okadar emeğe rağmen öğretememisler.

Türk milleti eskiden beri milliyetçidir. hepimizin damarlarında bu var.

ne kadar inkar edersen et, ben gomunistim de; hava, sende milliyeticisin.

Hem Adolf Hitlerin elini op hemde bizim milliyetciligimiz kafatascilik degil de. Irkicilik fasizmdir.

Ne ogrendiyseniz Fuhrer'den ogrendiniz 

Ne varsa Kemalizmde, Ataturk milliyetciliginde.

off hoca akşam akşam gene sana laf anlatamıcam. benim görüşüm aşırı milliyetçi rırkçılık faşizm. bunu inkar etmiyorum.

genel olarak yazdıgımı yorumda genel konustum bunu anlayamadın mı ? anlamadıysanda anlama. boşver..

gene bildiğin hikayeleri anlat. elbet inanan olacaktır..

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

off hoca akşam akşam gene sana laf anlatamıcam. benim görüşüm aşırı milliyetçi rırkçılık faşizm. bunu inkar etmiyorum.

genel olarak yazdıgımı yorumda genel konustum bunu anlayamadın mı ? anlamadıysanda anlama. boşver..

gene bildiğin hikayeleri anlat. elbet inanan olacaktır..

Ufff ya insan kendisine bu kadar agir konusur. Sen kendine bunlari soyliyebildikten sonra daha uzatmayacagim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

inandıklarım ve görüşlerim için neden utanayım ki..

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Şimdi yine yazıcam yine ban gelecek, hakaret yüzünden, içimde kalmasın, çünkü sonra karnım ağrıyor.

A) Haala AKePe'yi savunan, AKePe'ye iyi niyet elçisi muamelesi yapan, gerizekalıları görmek gerçekten ama gerçekten acı verici bir olay.

Benim tez'im " AKePe'yi savunanlar gerizekalıdır, düşünceden, mantıktan yoksun insancıklardır "

Neden derseniz?

1) AK Parti eski il başkanı, İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Hakkı Eser'in, 14 Kasım 2008'deki konuşmasında, Başbakan'a bağlılığını belirttikten sonra, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için ''Bizim için adeta ikinci peygamber'' demesi,

2) Başka bir salağın Başbakan için 2 Rekat Şükür Namazı kılınmasını istemesi,

3) Başbakanın sürekli olarak dillendirdiği " Her türlü etnikmilliyetçiliğe karşıyız " demesi, konuşmaya gelince Atatürkçülükden dem vurması ve tezatlığı,

4) Akepeli müslümancıkların evrime inanmaması ama, resmen evrimleştirilen açılım komedisine dolaylı destek vermeleri, bölücülüğe prim vermeleri,

Bknz: Demokratik Açılım > Kardeşlik Projesi > Kürt Açılımı

5) Üniter Devlet Yapısının amua koyan akepe'nin icraatlarını görmemeleri, görmek istememeleri, görmezden gelmeleri,

6) Birkaç kğ kömüre, oylarını satmaları, oylarını peşkeş çekmeleri

B) Lafa gelince ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ'ne evet, türk milliyetçiliğine hayır diyen, mantıksız yaratıkların, ezbere konuşmaları,

- Be angut ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ, rum-yunan-ermeni milliyetçiliğimi diye sormazlarmı sana,

Bknz:

http://www.tahribat.com/Forum-Ataturk-Ve-Bozkurt-101873/1/atatürk/

http://www.yasevyaterket.com/index.php/en-buyuk-turk-milliyetcisi-ataturk.html

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

asıl gerizekalı sensin.seçim yardımı dışında hepsi boş beleş şeyler.neymiş tayyip için namaz kılmış, tayyipe peygamber demiş..ulan tayyip'in ne suçu tayyip mi dedi bana tapın diye? demokratik açılım ise senin faşo düşüncene ters geldiği için kafana göre eleştirmişsin.sana ne kadar açıklasamda faşo beynin kabul etmez.mantıklı birşeyler yazsan kaale alıp cvp yazarım ama bu msjın, ocağa kapak ateşli ergen tandansında olduğu için he diyip geçiyorum.hani sitede açık açık faşistim, ırkçıyım diyi göğsünü gere gere beyanatlarda bulunan ergenler tamam da sizler gibi yaşı çoktan kemâle ermiş kimselerin bu ideolojiden gurur duyması esef verici..

Abaza ve Eziğim :(
Toplam Hit: 9805 Toplam Mesaj: 65