Yumruk Açılımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

herosmeros nickli arkadaş ve sevgi pıtırcığına;

Sizin dedeleriniz İngiliz ve Amerikan mandasına girmek için can atıyorlardı. Sen Habur'da kurşun sıkanla zil takıp oyna, onları serbest bırak, hakkaride iki çocuğa fiske atanı görevden al ama öğrencilere jopla gazla girene aferin de, fenerle ampulle milleti dolandıranları zaman aşımına uğrat, yüzlerce sivili askeri, muhalifi elle tutulur şüphe olmadan içeri al; sonra gel BİZ SEVGİ PITIRCIĞIYIZ ŞİDDETE HAYIR de. Yağma Hasanın böreği. Yok öyle şey.  Bu ülke, sizin Amerikan İngiliz mandacısı islamcı, ümmetçi dedelerinize rağmen kuruldu. O yeşil takkelerinizin altındaki kafalarınızda hangi dış güç ve güruh orgazm oluyorsa gidip oraya sığının. Yoksa yumruk da yersin kurşun da...  Rüzgar eken fırtına biçermiş. Rüzgar değil fırtına ektiniz ne biçeceğiniz şimdi siz düşünün.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

anca işte bir avuç züppe böyle yumrukla, kötekle derdinizi anlatırsınız..seçim zamanınında yüzde 47'yi balyoz gibi yiyince gene kuzu kuzu oturursunuz.

Abaza ve Eziğim :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:
    -----------------------------

Beyinleri az çalıştığı için yumruklarını çalıştırıyorlar.

sana neremizle gülelim ?

zumsuk bunu yazdı:

adolf hitlerin dediği gibi ;

gazetecilerin sandığının aksine, bu ülke kalemle değil, kılıçla kanla kuruldu ve korunur.

Adolf'un ellerinden öperim..

Gazeteciler boklu donlarıyla kumda oynarken bu ülkede birileri vatan savunmak için kılınç kalkan kuşanıyordu

---

Genel:

gene milliyetçilere faşo demişler. faşizm ayrı bişi milliyetçilik ayrı bişi. en az 12 sene okuyan sizlerin hocalarına acıyorum

okadar emeğe rağmen öğretememisler.

Türk milleti eskiden beri milliyetçidir. hepimizin damarlarında bu var.

ne kadar inkar edersen et, ben gomunistim de; hava, sende milliyeticisin.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

hereisnopeace bunu yazdı:

anca işte bir avuç züppe böyle yumrukla, kötekle derdinizi anlatırsınız..seçim zamanınında yüzde 47'yi balyoz gibi yiyince gene kuzu kuzu oturursunuz.

bu ülke savaşarak, kan dökerek, kan akıtarak, ölerek, öldürerek kuruldu gerekirse aynı şekilde korunur. o balyozda bir gün size iner merak etme.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Sen nasıl bir körsün ya ?

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Biraz daha gaza gelseler silah alıp dağa çıkacaklar ülkemizin komik don kişotları :)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek

Akp yi savunun aptal sürüsüne soyluyorum yine atıp tutmuslar,

tayyeep bop es baskanı değilmi? ikinci baskanı değilmi,

Bilgi güctür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

neyse birader niye nefesimizi tüketiyoruz.çoğu askerliğini yapmamış, en büyük vatani görevi face'de 'iddia ediyorum 1.milyon atatürk hayrnaı bulabilirim' grubuna üye olmak veya paso osman pamukoğlu, bordo bereli videoları forwardlamak olan ergen kitleye neyi anlatıyoruz...dertleri, tasaları tayyip, akp olmuş..sorsan akpnin sana açıkça bir zararı var mı diye yok diyecek.

neymiş ülkeyi amerikaya satmış, şeriat getirmiş, pkkya destek vermiş vs..lan hepinizin elinde son model cep telefonları, evinizde pc, internet, okulunuz neyim her bir skiniz var...nereye ülke satılmış? nerede pkk? nerede amerika? anasını satıyım sanki açlık, sefalet, baskı, kuşatma altındasınız...

Hocam senın golzer kac numara senı ne sıse dıbı ne kavanoz dıbı keser sen gıt bır amelıyat ol sen baya ılerı sevıyede korsun. Bır ulkeyı bolmenın parcalamanın bır cok yolu vardır (bakınız Tarıh kıtapları) bır ulkeye dıstan gucun yetmıyorsa ıcten boler ve yonetırsın kı turk halkına dıs baskı pek  sokmez aksıne daha yakınlastırır (bakınız tarıh kıtapları) ıcten bolmenın de bır cok yolu vardır ama bunların bır cogu turk halkı uzerınde etkısı yoktur 2 tanesı harıc (baknız tarıh kıtapları) 1. dındır 2. Kurt Turk ayrımı (baknız tarıh kıtapları). Hadı ben bır tarafımdan uyduruyorum yanlıs penceden bakıyorum ya Allah dusunme yetenegı vermıs su tarıh kıtaplarını bır kafanızı kullanarak okuyun bu gun ne halde oldumuzu o zaman anlayacasınız. Sımdı tarıh o mubarek tarıh hocalarımızın kıymetını daha ıyı anlıyorum....

Edit: Sen daha tarıhını ogrenenemıssınkı askerlıını yapsan kac yazar...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

yumruktan anlamaz bunlar parmak atmak lazım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hereisnopeace

haci milletin sorunu ortada. Ekonomik ve sosyal sorunlar.Milletin sorunu demokrasi degil.Milletin sorunu acilimlar degil.Millete sorma edebiyati yapmissinda cikip bir sor bakalim sokaga kac kisi memnun.Sen sorunlarina cozum uretmesi icin bir iktidar secmissin o da donup seni opmus.Milletin icine zaten cikamiyorlardi artik fiili patlamaya donustu.Fasistlikle falan ilgisi yok isin.Bugun iktidar sahipleri ve muhalefet olamayan muhalefet sahipleri benim karsima ciksin belki fiili olmasada sozlu kesinlikle satasirim.Cunku ben o adamlari oraya benim sorunlarimi cozsunler diye yolladiysam bunun hesabinida sorarim.akp'nin bize acikca zarari var mi yok mu ? bunu ben bilirim.Sana acikca bir zarari yoksa buzlu bademcisindir o zaman.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 10384 Toplam Mesaj: 65