Yumruk Açılımı
-
herosmeros nickli arkadaş ve sevgi pıtırcığına;
Sizin dedeleriniz İngiliz ve Amerikan mandasına girmek için can atıyorlardı. Sen Habur'da kurşun sıkanla zil takıp oyna, onları serbest bırak, hakkaride iki çocuğa fiske atanı görevden al ama öğrencilere jopla gazla girene aferin de, fenerle ampulle milleti dolandıranları zaman aşımına uğrat, yüzlerce sivili askeri, muhalifi elle tutulur şüphe olmadan içeri al; sonra gel BİZ SEVGİ PITIRCIĞIYIZ ŞİDDETE HAYIR de. Yağma Hasanın böreği. Yok öyle şey. Bu ülke, sizin Amerikan İngiliz mandacısı islamcı, ümmetçi dedelerinize rağmen kuruldu. O yeşil takkelerinizin altındaki kafalarınızda hangi dış güç ve güruh orgazm oluyorsa gidip oraya sığının. Yoksa yumruk da yersin kurşun da... Rüzgar eken fırtına biçermiş. Rüzgar değil fırtına ektiniz ne biçeceğiniz şimdi siz düşünün.
-
anca işte bir avuç züppe böyle yumrukla, kötekle derdinizi anlatırsınız..seçim zamanınında yüzde 47'yi balyoz gibi yiyince gene kuzu kuzu oturursunuz.
-
kalemlik bunu yazdı:
-----------------------------
Beyinleri az çalıştığı için yumruklarını çalıştırıyorlar.
-----------------------------sana neremizle gülelim ?
zumsuk bunu yazdı:
adolf hitlerin dediği gibi ;
gazetecilerin sandığının aksine, bu ülke kalemle değil, kılıçla kanla kuruldu ve korunur.
-----------------------------Adolf'un ellerinden öperim..
Gazeteciler boklu donlarıyla kumda oynarken bu ülkede birileri vatan savunmak için kılınç kalkan kuşanıyordu
---
Genel:
gene milliyetçilere faşo demişler. faşizm ayrı bişi milliyetçilik ayrı bişi. en az 12 sene okuyan sizlerin hocalarına acıyorum
okadar emeğe rağmen öğretememisler.
Türk milleti eskiden beri milliyetçidir. hepimizin damarlarında bu var.
ne kadar inkar edersen et, ben gomunistim de; hava, sende milliyeticisin.
-
hereisnopeace bunu yazdı:
anca işte bir avuç züppe böyle yumrukla, kötekle derdinizi anlatırsınız..seçim zamanınında yüzde 47'yi balyoz gibi yiyince gene kuzu kuzu oturursunuz.
bu ülke savaşarak, kan dökerek, kan akıtarak, ölerek, öldürerek kuruldu gerekirse aynı şekilde korunur. o balyozda bir gün size iner merak etme. -
-----------------------------Sen nasıl bir körsün ya ?
-
Biraz daha gaza gelseler silah alıp dağa çıkacaklar ülkemizin komik don kişotları :)
-
Akp yi savunun aptal sürüsüne soyluyorum yine atıp tutmuslar,
tayyeep bop es baskanı değilmi? ikinci baskanı değilmi,
-
neyse birader niye nefesimizi tüketiyoruz.çoğu askerliğini yapmamış, en büyük vatani görevi face'de 'iddia ediyorum 1.milyon atatürk hayrnaı bulabilirim' grubuna üye olmak veya paso osman pamukoğlu, bordo bereli videoları forwardlamak olan ergen kitleye neyi anlatıyoruz...dertleri, tasaları tayyip, akp olmuş..sorsan akpnin sana açıkça bir zararı var mı diye yok diyecek.
neymiş ülkeyi amerikaya satmış, şeriat getirmiş, pkkya destek vermiş vs..lan hepinizin elinde son model cep telefonları, evinizde pc, internet, okulunuz neyim her bir skiniz var...nereye ülke satılmış? nerede pkk? nerede amerika? anasını satıyım sanki açlık, sefalet, baskı, kuşatma altındasınız...
-----------------------------Hocam senın golzer kac numara senı ne sıse dıbı ne kavanoz dıbı keser sen gıt bır amelıyat ol sen baya ılerı sevıyede korsun. Bır ulkeyı bolmenın parcalamanın bır cok yolu vardır (bakınız Tarıh kıtapları) bır ulkeye dıstan gucun yetmıyorsa ıcten boler ve yonetırsın kı turk halkına dıs baskı pek sokmez aksıne daha yakınlastırır (bakınız tarıh kıtapları) ıcten bolmenın de bır cok yolu vardır ama bunların bır cogu turk halkı uzerınde etkısı yoktur 2 tanesı harıc (baknız tarıh kıtapları) 1. dındır 2. Kurt Turk ayrımı (baknız tarıh kıtapları). Hadı ben bır tarafımdan uyduruyorum yanlıs penceden bakıyorum ya Allah dusunme yetenegı vermıs su tarıh kıtaplarını bır kafanızı kullanarak okuyun bu gun ne halde oldumuzu o zaman anlayacasınız. Sımdı tarıh o mubarek tarıh hocalarımızın kıymetını daha ıyı anlıyorum....
Edit: Sen daha tarıhını ogrenenemıssınkı askerlıını yapsan kac yazar...
-
yumruktan anlamaz bunlar parmak atmak lazım.
-
hereisnopeace
haci milletin sorunu ortada. Ekonomik ve sosyal sorunlar.Milletin sorunu demokrasi degil.Milletin sorunu acilimlar degil.Millete sorma edebiyati yapmissinda cikip bir sor bakalim sokaga kac kisi memnun.Sen sorunlarina cozum uretmesi icin bir iktidar secmissin o da donup seni opmus.Milletin icine zaten cikamiyorlardi artik fiili patlamaya donustu.Fasistlikle falan ilgisi yok isin.Bugun iktidar sahipleri ve muhalefet olamayan muhalefet sahipleri benim karsima ciksin belki fiili olmasada sozlu kesinlikle satasirim.Cunku ben o adamlari oraya benim sorunlarimi cozsunler diye yolladiysam bunun hesabinida sorarim.akp'nin bize acikca zarari var mi yok mu ? bunu ben bilirim.Sana acikca bir zarari yoksa buzlu bademcisindir o zaman.