Yumurtanın Beyazı İçersinde Olan Siyah Kahverengi Noktalar
-
selam dostlar çok yumurta yiyiorum iğrenerek yiyiroum ve saçma sapan birşey denk geldi bugün yumurtayı soydum içinde ufak ufak nokta şeklinde siyah noktolar vardı bıraktım yemedim
kahve rengi yumurtalarda bu tarz olaylar çok oluyormuş ve sağlık için sıkıntısı yokmuş yenebilirmiş
bir kısmısı kan noktası bazende et noktası olarak oluyormuş türkçe bulamadım yabancı biryerde yazıyorduda tamda anlamadım
bana biri söyliyebilirmi yenilebilirmi sıkıntı yokmudur bu yumurta niye böyle iğrenç birşeydir ben onu anlamadım amk kan siyah nokta felan insanı tiskindiriyor resmen birisi yazabilirmi
-
Yeme a.q tiksindiysen,
-
neden risk alıyon ,?
at çöpe .
-
Bende arada bir görüyorumda yiyip geçiyorum
-
samaccc bunu yazdı
neden risk alıyon ,?
at çöpe .
yok yemedim yemiyicemde iğrenmemi gerektiren bir durummudur diyorum daha önce karşılaşan varmı diyorum mesela köyde yaşıyan biri vardır bizim yediğim tüm yumurtalar böyle der tamam derim içim rahat eder
-
Bende cok denk geldim. Civ civ ceninidir dedim yedim gitti hep
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Yeme a.q tiksindiysen,
sen bi yürüyüp git her konuya dalma ergen misin nesin anlamadım heryere virgül koyuyor bir ilgi çekme çabaları bir reklam olma çabaları
yok işyerimdeki ter edilmiş ev yok yolumun üzerindeki çukur defol git heryere dalma
-
Bandito bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Yeme a.q tiksindiysen,
sen bi yürüyüp git her konuya dalma ergen misin nesin anlamadım heryere virgül koyuyor bir ilgi çekme çabaları bir reklam olma çabaları
yok işyerimdeki ter edilmiş ev yok yolumun üzerindeki çukur defol git heryere dalma
:D -
SysTeMeRRoR bunu yazdı
Bende cok denk geldim. Civ civ ceninidir dedim yedim gitti hep
bitane çıkmadı hocam 3-5 arasıydı kahve rengi kahverengi büyük ihtimal kan pişinde kahverengi olmuş :D normalini yerken bile sevmiyorum ama bu sinir etti ama yemek zorundayım :S
-
derlerki horozla birlikte olan yumurtalarda olur :D
-
NaZi_ bunu yazdıBandito bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Yeme a.q tiksindiysen,
:Dahahahahahaahhahaahhahahhahahahah "heryere virgül koyuyor bir ilgi çekme çabaları bir reklam olma çabalarıyok işyerimdeki ter edilmiş ev yok yolumun üzerindeki çukur" haykırdım.