Yumurtanın Beyazı İçersinde Olan Siyah Kahverengi Noktalar
-
Ye gitsin zaten yumurta dediğin şey tavuğun adeti, ondan daha igrenc bişi olamaz o kahverengi şey şöle bi düşününce
-
Bandito bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Yeme a.q tiksindiysen,
sen bi yürüyüp git her konuya dalma ergen misin nesin anlamadım heryere virgül koyuyor bir ilgi çekme çabaları bir reklam olma çabaları
yok işyerimdeki ter edilmiş ev yok yolumun üzerindeki çukur defol git heryere dalma
Cok pis fatality cekmis ahahah :D
-
yut gitsin sorun olmaz. o noktalar döllenseydi civciv olacaktı.
-
Spor yaptığın için yiyorsun sanırım. Ek bilgi olarak yeni öğrendiğim birşeyi paylaşayım. Tavuk eti yiyenler bilir, pahalıdır. Kilosunu 10 - 11 liradan alırız ancak, protein bakımından aynı değerlere sahip olan ciğerin kilosu 5 lira. yarı yarıya yani. 1 kilo tavuk almak yerine aynı paraya 2 kilo tavuk ciğeri alıp yiyebiliriz.
Tavuk göğsünde 23 gram protein, tavuk ciğerinde ise 22 gram protein var. Dana ciğerinden bahsetmiyorum. Dana ciğeri yüksek kolestrol barındırıyor.
Kaynak;
http://www.menshealth.com.tr/besin_deger_tablosu/ -
DJ_Alper bunu yazdı
derlerki horozla birlikte olan yumurtalarda olur :D
Sizin köydeki tavuklar eşcinselmi :))
-
Bandito bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Yeme a.q tiksindiysen,
sen bi yürüyüp git her konuya dalma ergen misin nesin anlamadım heryere virgül koyuyor bir ilgi çekme çabaları bir reklam olma çabaları
yok işyerimdeki ter edilmiş ev yok yolumun üzerindeki çukur defol git heryere dalma
ergen? reklam? virgül? bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor :) 21 yaşındasın 5 yaş küçüğün ergen senin :)
herkes sana ye gitsin demiş ama resmini koy istersen
çünkü eğer fazlaysa tavuk hastadır belki yeme ama 1 -2 tane noktadan bahsediyorsan nerdeyse bütün yumurtalarda oluyor
-
Nedense şu yumurta kadar tiksindiğim başka bir gıda yok. Özellikle haşlama yumurta, bazen yemeye çalışıyorum ama yutamıyorum. Yalnızca arada bir omlet yaparak yiyorum.
-
zigor bunu yazdı
Nedense şu yumurta kadar tiksindiğim başka bir gıda yok. Özellikle haşlama yumurta, bazen yemeye çalışıyorum ama yutamıyorum. Yalnızca arada bir omlet yaparak yiyorum.
aynen hocam çok iğreniyorum aq :S
Nazi hocam tavuk ciğerindeki kolestrolde yüksekmiş bodyciler felan hep yazmış uzun süre yenince yükseltir felan diye
Benim bu işi yumurtayla çözmem lazım :D
Bide bu tür olaylar kahve rengi yumurtalarda çok olurmuş arkadaşlar bidaha almıyıcam kahverengi olanlardan
-
rafadan yumurtada beyazın içerisinde, sarıya yakın kısımlarda denk geliyorum. siyah degilde, 2 ila 3 mm çapında bordo renkli.. hiç ayırmadan yerim. şu ana kadar bi sıkıntı olmadı. kabuk rengi fark etmiyor.
-
kahverengi yumartaları genelde köy yumartası oluyor heralde onlar da horoz tavuk birarada yaşadığı için çiftleşme sonucu öyle bir şey olabilir. diğer beyaz paket yumurtalarda sadece tavukları birarada tutuyorlar sanırım onlarda öyle bir sıkıntı pek yaşanmaz