folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yumurtanın Beyazı İçersinde Olan Siyah Kahverengi Noktalar

Yumurtanın Beyazı İçersinde Olan Siyah Kahverengi Noktalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ye gitsin zaten yumurta dediğin şey tavuğun adeti, ondan daha igrenc bişi olamaz o kahverengi şey şöle bi düşününce

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Yeme a.q tiksindiysen,

sen bi yürüyüp git her konuya dalma ergen misin nesin anlamadım heryere virgül koyuyor bir ilgi çekme çabaları bir reklam olma çabaları

yok işyerimdeki ter edilmiş ev yok yolumun üzerindeki çukur defol git heryere dalma

Cok pis fatality cekmis ahahah :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

yut gitsin sorun olmaz. o noktalar döllenseydi civciv olacaktı.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Spor yaptığın için yiyorsun sanırım. Ek bilgi olarak yeni öğrendiğim birşeyi paylaşayım. Tavuk eti yiyenler bilir, pahalıdır. Kilosunu 10 - 11 liradan alırız ancak, protein bakımından aynı değerlere sahip olan ciğerin kilosu 5 lira. yarı yarıya yani. 1 kilo tavuk almak yerine aynı paraya 2 kilo tavuk ciğeri alıp yiyebiliriz.

Tavuk göğsünde 23 gram protein, tavuk ciğerinde ise 22 gram protein var. Dana ciğerinden bahsetmiyorum. Dana ciğeri yüksek kolestrol barındırıyor.

Kaynak;

http://www.menshealth.com.tr/besin_deger_tablosu/

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

derlerki horozla birlikte olan yumurtalarda olur :D

Sizin köydeki tavuklar eşcinselmi :))

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Bandito bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Yeme a.q tiksindiysen,

sen bi yürüyüp git her konuya dalma ergen misin nesin anlamadım heryere virgül koyuyor bir ilgi çekme çabaları bir reklam olma çabaları

yok işyerimdeki ter edilmiş ev yok yolumun üzerindeki çukur defol git heryere dalma

ergen? reklam? virgül?    bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor :)   21 yaşındasın 5 yaş küçüğün ergen senin :)

herkes sana ye gitsin demiş ama resmini koy istersen

çünkü eğer fazlaysa tavuk hastadır belki yeme  ama 1 -2 tane noktadan bahsediyorsan nerdeyse bütün yumurtalarda oluyor

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Nedense şu yumurta kadar tiksindiğim başka bir gıda yok. Özellikle haşlama yumurta, bazen yemeye çalışıyorum ama yutamıyorum. Yalnızca arada bir omlet yaparak yiyorum. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    zigor bunu yazdı

Nedense şu yumurta kadar tiksindiğim başka bir gıda yok. Özellikle haşlama yumurta, bazen yemeye çalışıyorum ama yutamıyorum. Yalnızca arada bir omlet yaparak yiyorum. 

aynen hocam çok iğreniyorum aq :S

Nazi hocam tavuk ciğerindeki kolestrolde yüksekmiş bodyciler felan hep yazmış uzun süre yenince yükseltir felan diye

Benim bu işi yumurtayla çözmem lazım :D

Bide bu tür olaylar kahve rengi yumurtalarda çok olurmuş arkadaşlar bidaha almıyıcam kahverengi olanlardan

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    rafadan yumurtada beyazın içerisinde, sarıya yakın kısımlarda denk geliyorum. siyah degilde, 2 ila 3 mm çapında bordo renkli.. hiç ayırmadan yerim. şu ana kadar bi sıkıntı olmadı. kabuk rengi fark etmiyor.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

kahverengi yumartaları genelde köy yumartası oluyor heralde onlar da horoz tavuk birarada yaşadığı için çiftleşme sonucu öyle bir şey olabilir. diğer beyaz paket yumurtalarda sadece tavukları birarada tutuyorlar sanırım onlarda öyle bir sıkıntı pek yaşanmaz

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
Toplam Hit: 4771 Toplam Mesaj: 38