folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yunanlılar Türkiye"Yi Savunmuş Şaştım Gerçekten :S



Yunanlılar Türkiye"Yi Savunmuş Şaştım Gerçekten :S

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2007
    Erkek

    ABD SÜPER GÜÇLÜ TÜRK ORDUSUNU YENEMEZ
    Yanlış okumadınız! Yunan dergisi böyle yazdı...

    Yunanistan'da yayımlanan Pontiki dergisi "ABD, gelişen bir sanayi ve teknolojiye sahip süper güçlü Türk ordusunu yenemez" dedi..

    Washington'daki Hudson Enstitüsü'nde konuşulan senaryo hala tartışılırken bir senaryo da Yunanistan'dan geldi. Yunanistan'da haftalık yayımlanan ve tirajı 20 bin civarında olan Pontiki dergisinde K. Irak'ta Türkiye ile ABD'nin çatışma olasılığına yer verildi ve Türk ordusu övülerek şu ifadeler kullanıldı:

    * ABD KORKAR: Amerikalıların süper güçlü Türk ordusunu yenme olasılığı çok az. Amerikan ordusu artık Irak'ta daha fazla dayanamayacak ve güçlü Türk ordusuyla karşı karşıya gelemeyecek durumda. Türkiye ne Irak ne de Afganistan'dır. Dünyanın en çağdaş ve güçlü ordularından birisine sahiptir.

    * KAYIP VERİR: Amerika, bütün askeri gücünü harekete geçirirse Türkiye'ye üstünlük kurabilir ancak çok büyük kayıplara da uğrar. Amerikan toplumu, çıkarları açısından belirsiz bir neden için bu kadar güçlü bir ülkeyle, geniş bir bölgede savaşa karışmasını zor kabul eder.

    * ALTERNATİFLER VAR: Türkiye'nin her geçen gün daha da gelişen güçlü bir sanayi ve teknoloji temeli var ve muhtemel bir Amerikan ambargosu karşısında, bugün değilse de, önümüzdeki yıllarda Amerikan imalatı sistemlerini, örneğin F-16 savaş uçaklarını desteklemek durumunda olacak. Ayrıca Türkiye, son yıllarda silah sistemlerinde ortak üretim yapılması bağlamında sınırsız teknik ve bilim ithalini şart koşuyor.

    * AŞIRI SENARYO: Aşırı da sayılsa, Türkiye'nin ABD ile çatışmadan korkmaması bir yana, sembolik düzeyde de olsa ABD ile bir çatışmayı istemesi olasılığını da düşünmeliyiz. Böylece "imparatorluk" ve bölgenin "doğal lideri" imajı iyice yerleşecektir. Böylesi bir gelişme, Kemalistlerle İslamcılar arasındaki sürtüşme nedeniyle tehlikede olan ulusal birliği sağlayacaktır ve ülke içindeki rekabette asker sınıfına kritik önem de verecektir.


    Bülent AYDEMİR / SABAH
     

     


    TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2005
    Erkek
    Abd kim a.ko ya  alayı gelsin la :D onlara TSK dan önce ilk okula giden çocuklar sıkar kafalarına :D

    Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2007
    Erkek

    Adamların ordusu paralı askerlerden oluşuyor.Zaten ırakda şok üzerine şok yasadılar.Amerikan ahlkı kendi devletini bile desteklemiyor üstelik.İlerisi için bilemem ama şu an için kesinlikle türkiye ile çatışmayı göze alacağını sanmıyorum.Ama şu bir gerçek ileride amerikada türkiyeye kafa tutacaktır.ırakdan sonra iran sonra suriye sonrada belki türkiyeye sıra gelecek.Şu anda zaten amerikanın yapmaya çalıştıgı şey türkyeyi içden içe çökertmek sonra da ele geçirmektir.Adamlar uzun vadede düşünüyor çünkü

     


    Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    bence biraz abartı olmus bea

    amerikanın elindeki tekneloji ile bizimkisi bir değil

    hee derseniz kurtulus savaşındaki gibi olur o cok zor artık

    biz yine o şekilde savaşamayız savaşıgımzı ülkelerde ona göre tedbirini alır...


    Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2007
    Erkek
    onların ordunsunda ruh yok onların getirdiği askerlerin çoğu paralı olur bi kere parayla askerlik yapan askerden zaten hayır gelmez yani bu kansızlar para vermesen savunmazlar ülkelerini felan bizde iman gücü var ordu deseki şurda savaş var gelin burdaki üyelerin %70 i kalkıp gitmezse adam değilim bu sadece site içinde deil heryerde böyle çünkü biz türküz bizde doğuştan bi savaşçılık var bu yüzden olsa gerek abd gelemez gelse zaten çıkamaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2007
    Erkek
    Bırakın şunları ya onlar bizim zıchdıtıgmız b0*a deymezler

    Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2004
    Erkek
    dost veya düşman yoktur sadece çıkar vardır..

    Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Lan sırf TahribaTçana dalsak belleriz ebelerini :D bu sitedeki herkeste silah-bıçak-sopa var aq :) hapse girip çıkanlar,vukuatları olanlar; yani bayaa güçlü bi siteyiz :D

    :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Haziran/2007
    Erkek
    hassie a.q

    Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    zaten abd şu günkü durumumuzda gelmez :) o kadar aptal değillerdir diyorum.Düşüncüleri hep dediğim gibi sol-sağ, Türk-kürt, laik-müslüman şimdi şimdi milliyetçi-x gibi salakça düşüncelerde ülke bütünlüğünü engellemek.

    Fakat atladıkları birşey var.Türkçe ne kadarda yabancılaşsa, ne kadar yabancı şeylerde alan olsa, birbirine düşman olanda olsa kara harekatında 19 milyon kişi çıkacaktır.Asker çıkartacak.Askerliğini yapmış kişiler.Eh birde 10 milyon kadar askerliğini yapmamış gençler var :)

    Kısacası 25 milyon kadar asker çıkar.Askerliği yapmasa dahi ve bu birbirine düşman olan adamlar bile dış güçlere karşı bir bütün olur.Bu durumda kara harekatında amerikanın Türkiye ile baş edebilmesi için ancak yanlarına 3-4 güçlü devlet alacaklar paso asker çıkartacaklar şöyle 80 milyon kadar öyle belki birşey olur.

    Fakat biz normalde de birlik olsak o zaman offf kralı gelse zikeriza.Dediğim gibi bu çin-rusya-iran ile kesinlikle birlik kurmak lazım.Çinde falan asker manyak var.Teknolojisyi saymıyorum bile.Bor var kullanıp dünyaya hükmederiz.Kestikmi boru 3.5 atar bütün dünya.

    Şimdi iran doal gazı keserse avrupa bitti donar bunun gibi.Teknoloji, askeri güç(bizde çok sağlam eğitimler veririz) vs..

    Kısaca dünya savaşı çıksada biz birliği kurup 5. yıla gelirsek, askerlerini eğitirsek teknolojimiz falan olup kendi araçlarımızı üretirsek o zaman abd yada başka bir kaç devlet karşımızda duramaz.

    Fakat bir çok kişinin karşı çıktığı gibi haydi canım o adamlar bize düşman vıdı vıdı bi ton konuşacaklar.Bunun nedeni ise bir türlü çıkar ilişkisini anlayamamaları.

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2007
    Erkek
    yağcılarda incek var :)
Toplam Hit: 5680 Toplam Mesaj: 51