Yunanlılar Türkiye"Yi Savunmuş Şaştım Gerçekten :S
-
hackermemo bunu yazdı:
-----------------------------
yağcılarda incek var :)
-----------------------------bencede böyle yazmalarının mutlaka bir karşılığı vardır :D
ayrıca abdnin aqoem ırakta 2 3 çapulcuyla başedemiyolar aq, abdnin yapabildiği en iyi iş somalideki gibi sivillere helikopterden kurşun yağdırmak,
-
Türkiye yi savunduğu falan yok, olay gaz vermekten ibaret, süper Türk ordusu demiş birde peh :@ , binlerce şehit verdikten sonra zırhlı araç alan bir ordu benim gözümde süper olamaz , ayrıca amerika ordusu dünyanın hiç bir ordusuyla karşılaştırılamaz! sakın bu yazdıklarımdan amerikayı desteklediğimi çıkarmayın, malesef gerçekler bunlar :(
-
dmode senin gercek dünyanda anlatıkların yalan.Biraz gaz verme süsü var ama gercekler.Abd ne aq abd deki teknoloji türkiyede olsa türkiyenin durumu cok farklı olur o tyeknolojiye ragmen ordularında iş yok.Türkiye ile baş edebileceklerini sanmıyorum ama ederlersede çok büyük bir yara alırlar :)
-
oLmaZSa PentaGoNa Bi Virüs aL BAKAM aBd kaLıoMu :D
-
muha yunanistan bu :) vardır içinde bi yunan oyunu.Bushu gaza getiriolar a.qm >)
-
ehehe yunanistan özel kuvvetlere baglı sat ve sas tımlerını ıyı bılırler :P
-
__d_mode__ bunu yazdı:
Türkiye yi savunduğu falan yok, olay gaz vermekten ibaret, süper Türk ordusu demiş birde peh :@ , binlerce şehit verdikten sonra zırhlı araç alan bir ordu benim gözümde süper olamaz , ayrıca amerika ordusu dünyanın hiç bir ordusuyla karşılaştırılamaz! sakın bu yazdıklarımdan amerikayı desteklediğimi çıkarmayın, malesef gerçekler bunlar :(
-----------------------------amerikan filmleriyle yetişen türk gençliği işte :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------__d_mode__ bunu yazdı:
-----------------------------amerikan filmleriyle yetişen türk gençliği işte :)
arkadaşım ben 15 yaşında çocuk değilim, yaptığın yorumun benimle hiç ama hç alakası yok, ben rakamlara göre konuşuyorum ,şu sayfalara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın: http://www.mapsofworld.com/world-top-ten/world-top-ten-military-spending-countries-map.html http://www.globalsecurity.org/military/world/spending.htm benim için olay gaz vermeden ibarettir, benim görüşüm budur... -
15 yaşında olmadığın için 15 yaşındaki bi çocuktan daha fazla film izlemişsin : )
-
Yunanlıların amkoym:d denıze dokulduler oorspu cocckları hala akıllanmadıdılar .. yunanlılar bana gore turklerı falan savunmaz savunduysada vardır ıcınde bırsey..