folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yunanlılar Türkiye"Yi Savunmuş Şaştım Gerçekten :S

Yunanlılar Türkiye"Yi Savunmuş Şaştım Gerçekten :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

__d_mode__ bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet bu konuda haklısın, insanımız çok çabuk kutuplaşıyor "Sormak lazım neden güçsüz gördün neden tsk yı sevmiyorsun vs.. vs.." umarım bu lafları bana dememişsindir, ben tsk yı güçsüz falan görmedim, dünyanın sayılı ordularındanız ama süper güç değiliz dedim, o "neden tsk yı sevmiyorsun " lafını üstüme hiç alınmıyorum bile

Yok hocam sana demedim.Kast ettiğim misal hemen nasıl birbirimize girmeye başladıysak tsk yı sevmiyorum diyen adamla bile bekliyicen önce njedenini araştırcan demek istedim.Direk tartışma akvga olayı olmayacak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    rbtx bunu yazdı:

konunun dünkü oyunla alakası olduğunu sanmıyorum.Oyun başka devlet işi başka.Bende asker olmak için sınavlara girdim olmadı.Bunu hep söylerim konusu geçtimide söylemeyede devam edicem.Senden çok tarih kitabı okuduğumdan eminim. Bir türk bir dünyaya bedel sözüyle hepimizin gözünün boyandığını ne zaman fark edeceksiniz anlayamıyorum.Şanlı askerimize lafım yok ama teröristler saldırırken biz neler yapabiliyoruz? hiç birşey. o uydu sistemlerini nasıl saf dışı bırakacakmış aselsan merak ediyorum. sence saf dışı kalmasına izin verilirmi? hayal aleminde yaşamayın diyorum size sadece.Askerlik başka siyaset başka. Kurtuluş savaşında olay toprakların savunulmasıydı sıcak savaştı 2. dünya savaşından sonra bu devir bitti.Artık soğuk savaş ve gerilla yöntemi kullanılmakta. Hep askerlerden bahsediyoruz bir mayınla kaç asker şehit ettiğimizi hatırlatmama gerek yok. Artık unutun bence 1900 leri yüreklilik önemlidir, büyük bir güçtür ama bu bir indiana jones filmindeki sahneye benzer adamın teki jonesun karşısına çıkıp karete hareketleri yapar jones adamı tek mermide indirir. Sen tüm sistemlerini dışardan satın alıyorsun.Askerinin üzerinden tüm elektronik teçhizatını alsalar askerine bir tek bıçak kalsa sence bir uçağa karşı ne yapabilir? Ordumu bende en az sizin kadar sevsemde orduda bunun farkında. Yoksa neden devlet politikası olarak denge siyasetini izlediğimizi sanıyorsunuz? Neden türkler birlik olamıyor sanıyorsunuz? avrupa birliği olgusu olmasına rağmen amerika merkez bankasından çıkan bir haber tüm dünyayı etkiliyor sanıyorsunuz? olayı sadece mertliğe kişiliğe bağlamayın. insansız uçaklarla, belkide ilerde robotlarla mücadele edildiğinde hatta ve hatta nükleer savaş çıktığında askerimiz ne yapabilir? devir teknoloji devri, devir beyin devri artık sıcak savaş itti. Bu yüzden 3.cü dünya savaş senaryolarında dünya nüfusunun çeyreği belkide daha fazlasının katledilebileceği yazılı.

Konunun dünkü olayla şöyle bir alakası var; kim ne yazarsa yazsın milleti burda fit ediyosun resmen.Adam tumuş oyun vermiş,o kadar aşalanmaz.Burdada adam kendi ülkesini övüyo,sende aynı ülkenin vatandaşısın ama ülkeni aşağılamaya çalışıyosun aq!Zaten ben bişey yazma gereği hissetmiyorum sana şu anda extradan :)

AntiOksidan ve esebonun yazdıkları sana gerekli cevabı vermiştir :) şu anki yönetimi sevmiyorsun diye geçmişine bok atma lan,sözün ucu kendinde dokunuyo :D

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

__d_mode__ bunu yazdı:
    evet bu konuda haklısın, insanımız çok çabuk kutuplaşıyor "Sormak lazım neden güçsüz gördün neden tsk yı sevmiyorsun vs.. vs.." umarım bu lafları bana dememişsindir, ben tsk yı güçsüz falan görmedim, dünyanın sayılı ordularındanız ama süper güç değiliz dedim, o "neden tsk yı sevmiyorsun " lafını üstüme hiç alınmıyorum bile

Yok hocam sana demedim.Kast ettiğim misal hemen nasıl birbirimize girmeye başladıysak tsk yı sevmiyorum diyen adamla bile bekliyicen önce njedenini araştırcan demek istedim.Direk tartışma akvga olayı olmayacak.

kesinlikle haklısın,insanları yargılamadan önce bir sorgulamak lazım. ayrıca künyene yazdığın yazı ne kadarda doğru söylüyor, keşke herkes görevini en iyi şekilde yapmaya çalışsa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    hemen sazan gibi Yunanlılar Türkiye"yi savunmuş  die atlamayın yunanlı bunlar kesin işin içide bi bok vardır onlar çıkarsız türkiyeyi överlermiaq
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    a.k yunanlı'nın ya bu kadar sene bize ne yararları dokunmuş.vardır bi ipnelik kesin

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaZenci
    beyaZenci's avatar
    Erkek

güzel bi ortam hazırlığı içine girmiş herkes

barzani biyandan amerika bi yandan

yunanistan biyandan bişeyler söğlüyor

ülkemizi gerçekten k.ırakta görmek mi istiyolar

bence fazla beklemeyecekler aslında amewrika da bunu istiyo olabilir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    yalandır yhaa inanamam böle bişeye..

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam kanald haberde izledim.Türklerle bi işleri varmış.Tam yakalayamadım pc-tv arasında gidip geliyordum fakat Türkler ricasınla cami açmışlar mı neymiş.

Onlarda Türkiye den birşey rica ediyormuş boklukları çıkmaya başladı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

__d_mode__ bunu yazdı:
    arkadaşım ben 15 yaşında çocuk değilim, yaptığın yorumun benimle hiç ama hç alakası yok, ben rakamlara göre konuşuyorum ,şu sayfalara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın: http://www.mapsofworld.com/world-top-ten/world-top-ten-military-spending-countries-map.html http://www.globalsecurity.org/military/world/spending.htm benim için olay gaz vermeden ibarettir, benim görüşüm budur...

arkadasim verdigin sitede ulkelerin silahlanma icin harcadiklari paralar yaziyor. onlar insana yatirim yapmiyorlar onlar teknolojiye yatirim yapiyorlar. ama savaslar her zaman teknoloji ile kazanilmaz. ustelik onlarin yaptiklari harcamalar satabilmek icin yapilan harcamalardir cogu.

eger teknoloji kazanabilmis olsaydi senin super guc dedigin amerika irak da cuvallamazdi.

o kadar para harcayip o kadar son sistem teknoloji ile girdiler ama cikamiyorlar. amerika askerlerini olumden koruyamiyor.

ben yunanlilarin yazdigi yaziyi bir gaz verme olarak goruyorum. siz iyisiniz supersiniz amerikayi da alirsiniz hadi girin catisin gibisinden.

her Turk asker dogar tezine inaniyorum. benim cok tirsak bi arkadasim vardi "höt" desen "al sana g.t" diyecek kadar. askere gitti bi geldi dayi kesildi basimiza.

sana tek soyleyecegim askerligini yapip gelmeden oralari gormeden ortamina girmeden ordunun gucunu kucumseme.

bizim aselsanimiz var, onlar amerika gibi her gelistirdiklerini tanitmiyor, gostermiyorlar. cunku satip para kazanma gibi bir dusunceleri yok. bizimde gizli silahlarimiz var ama bunu ne sen ne ben biliyoruz.

+1915 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar dikkat edilmesi gereken birkaç husus var burada. 1.yunan dan dost olmaz.bu ipneler bizim iyiliğimizi istemezler.2.amerika bize delikanlı gibi saldıramaz.Bizim ülkemizdeki işbirlikçi ve hainleerle bize zarar vermek daha çok işlerine gelecektir.Yıl 1925.Yüce Atatürk Kuzey ıraka girecegi zaman şeh sayit isyanı çımıştı.ingilizler ve onların işbirlikçileri ülkemizin elini kolunu baglamıştı.Eger ki tarih tekerrürden ibaretse.aynı sahneler tekrar yaşanacaktır.Biz delikanlı gibi saldıran düşmanla adam gibi savaşırız.Örnek:Çanakkale. amma velakin düşmanın nerde olduğunu bilemzsek ve nerden savaşacağımızı bilmezsek Allah yardımcımız olsun. 
Toplam Hit: 6472 Toplam Mesaj: 51