folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurt Dışından Pahalı Bir Saat Getirtsem Gümrükte Sıkıntı Çıkarmı

Yurt Dışından Pahalı Bir Saat Getirtsem Gümrükte Sıkıntı Çıkarmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    BEDB1N bunu yazdı

Şöyle bir kağıt verirsen vergiden rahatca muaf olabilirsin

@bedb1n , XD.

ne incesi @srcn hocam, bildiğin kaliforniya sekoyasını sindirimin son deliğinden sokmuş, bir yerde omurilik kanalına girmiş, oradan kafatasınIn tavanına dokunmuş. gidebilecek mekan kalmamış. ←_←⊙_⊙╰(*´︶`*)╯

öhm, öhm.. -_-,
    bir tane de ben alacağım ama bulamadım muadili bi tane model. aradığım özellikler : iskelet, torbilon , otomatik, perpetual. soytarı çağlayan tüketmiş XD. hep bir özellik eksik. benim bulabildiğim :
    1--Franck Muller, evolution 3.1 yada
    2--Jeager LeCoultre, gyrotourbillion 1. 2. 3.
    3--Dewitt marka var, modeli hatırlamıyorum.
    4--Amadeus Piaget var, modeli bilmiyorum.

var mi bunların benzeri yada özelliklerini saydığım Marka, Model.

tskler.

RitmFarbRacourci tarafından 22/Şub/16 12:27 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    SamSara bunu yazdı

@bedb1n , XD.

ne incesi @srcn hocam, bildiğin kaliforniya sekoyasını sindirimin son deliğinden sokmuş, bir yerde omurilik kanalına girmiş, oradan kafatasınIn tavanına dokunmuş. gidebilecek mekan kalmamış. ←_←⊙_⊙╰(*´︶`*)╯

öhm, öhm.. -_-,
    bir tane de ben alacağım ama bulamadım muadili bi tane model. aradığım özellikler : iskelet, torbilon , otomatik, perpetual. soytarı çağlayan tüketmiş XD. hep bir özellik eksik. benim bulabildiğim :
    1--Franck Muller, evolution 3.1 yada
    2--Jeager LeCoultre, gyrotourbillion 1. 2. 3.
    3--Dewitt marka var, modeli hatırlamıyorum.
    4--Amadeus Piaget var, modeli bilmiyorum.

var mi bunların benzeri yada özelliklerini saydığım Marka, Model.

tskler.

http://www.beautifullife.info/fashion-design/daniel-stroms-luxury-watches-with-skulls/

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elmor
    elmor's avatar
    Erkek

ebay dan 205$ saat aldim standart kargo ile 3 haftada geldi takilmadi ama garantisi yok ben kendimi takilacak gibi ayarladim ona gore hesap ettimde aldim takilmadi .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    @LizardKing hocam tskler. bilgisayar başına geçince bakacağım. skulls diye aratacakmışız. ^_^

@elmor hocam saatin marka modeli ne? iyi almışsınız gümrüğe takılmadan.

baktım olmadı :P Casio ProTrek alıcam.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

@LizardKing hocam, saatin kasasında kafatası olan saatler degil benim bahsettiklerim. mekanizması görünen saatler. ^^// 

şöyleki; kadran kısmı yok, saatin dişlileri ve mekanizması görünüyor. arka kapak yok otomatik mekanizması görünüyor. örnek istersen.

bu alttaki basit çin menşeili otomatik iskelet bir saat

https://www.youtube.com/watch?v=jCBiFShqViw

bu jaeger lecoultre alttaki

https://www.youtube.com/watch?v=QKGiZWCa09k

bu alttaki de Frank MÜLLER :D sol elimin baş parmagının  bogumu kaşındı :P

https://www.youtube.com/watch?v=43sM3iUhbA4

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    mkyb bunu yazdı
    NewwarrioR bunu yazdı

O değilde çok inceliyormu gümrük memuru mesala 700 liralık saate 200 liraya satın aldığının faturası felan kesilse yemezlermi acaba ?

Geçendede yazmıştım. Telefonun ekranı kırıldı tanıdığın buradan alsak pahalıydı dedim çinden alalım buradan birine taktırırız. Neyse ekran geldi gümrükte takıldı çağırdılar gümrük memuru tutturdu bu gümrük mevzuatının üstünde. Telefondan Paypal faturasını gösterdim olmaz illa daha pahalı diye tutturdu bir yandanda gittigidiyor'dan açmış bana fiyatları gösteriyor bende siktir geri yolla deyip çıktım paypal'dan geri iade aldım parayı.

--------------------------

Evet amazon sizden gümrük parasını peşin alıyor diye biliyorum ancak arayüzü karışık geldiğinden hiç sipariş vermedim.

Orada Dış ticaretci firmanın kendi koyduğu komisyonu ürünün asıl fiyatı olarak nasıl görüyorsun sana Dış ticaret Mevzuatı dersi veren hocanın beynine sıçayım deyip Gümrük Muşaviri tanıdığımı arıyorum deseydin. vergi kesmeden verirdi. 

C10H15N tarafından 22/Şub/16 20:56 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3306 Toplam Mesaj: 27
saat