Yüzlerce Öğrenci Sütten Zehirlendi
-
redhack de çıkartır ellerine verir.. pinar.com.tr açılmıyordu akşamüstü hala erişim yok.
http://www.kizilyildiz.org/2012/05/sutle-cocuklar-zehirlediler-pnar-sut.html
edit: tepki mi tepki.. bunca yıldır yabancı site kasıpda memleketdeki herşeyi görmemek için direnen kör gruplarda ders çıkartsa şu elemanlardan ne güzel olur. komünist, pekelisini geçtim al işte elinden geleni yapma olayı bu değilse nedir? en azından sadece sövmekle yetinmemek güzel bişey sanki.. bu gün bu elemanları sevdim nedense..
-
Chp İzmir' deki okullara hergün litre litre süt dağıtıyor daha hiç kimseye hiç bir şey olmadı.
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------Chp İzmir' deki okullara hergün litre litre süt dağıtıyor daha hiç kimseye hiç bir şey olmadı.
-----------------------------Bunlar okunmuş süt hocam :)
-
ananı avradını :S abi uygulamaya lafım yok destek olalım hep beraber türkiye oalrak duyarlı olalımda(Bağlaç) bir ülkede milletvekilleri bu kadarmı yüzsüz olur lan açıklamalara bakarmısın arkadaş böyle bişi olamazz yaw yeminle komedi :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------aciklamalara bak akillara zarar
----------------------------- -
beyler bi sakin olun. bu yanlışı hep yapıyoruz.
Medya harcayacak adam arıyor sükse yapacak haber peşinde. başka bir şey değil. Uzun süre süt içmeyen insanların ilk süt içiminde rahatsızlanması (zehirlenmesi değil!) gayet normaldir.
-
Diyetisyen bir akradaşım ile konuştum laktoz intoleransı diye bir olay varmış. Küçüklükten beri süt içmeyen bünyelerde oluşan birşey. Merak eden ayrıntısına bakar.
7 Milyon küsur süt dağıtılmış 1500 tane falan zehirlenme iddiası var, muhtemelen sebebi de bu zaten.
Fakat devletin bunu hesaba katmadan kafasına göre süt dağıtması da apayrı bi saçmalık...
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------beyler bi sakin olun. bu yanlışı hep yapıyoruz.
Medya harcayacak adam arıyor sükse yapacak haber peşinde. başka bir şey değil. Uzun süre süt içmeyen insanların ilk süt içiminde rahatsızlanması (zehirlenmesi değil!) gayet normaldir.
-----------------------------şaka yapıosun demi :D
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------beyler bi sakin olun. bu yanlışı hep yapıyoruz.
-----------------------------şaka yapıosun demi :D
-----------------------------hocam gayet ciddiyim..
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------redhack de çıkartır ellerine verir.. pinar.com.tr açılmıyordu akşamüstü hala erişim yok.
http://www.kizilyildiz.org/2012/05/sutle-cocuklar-zehirlediler-pnar-sut.html
edit: tepki mi tepki.. bunca yıldır yabancı site kasıpda memleketdeki herşeyi görmemek için direnen kör gruplarda ders çıkartsa şu elemanlardan ne güzel olur. komünist, pekelisini geçtim al işte elinden geleni yapma olayı bu değilse nedir? en azından sadece sövmekle yetinmemek güzel bişey sanki.. bu gün bu elemanları sevdim nedense..
-----------------------------