folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yüzlerce Öğrenci Sütten Zehirlendi

Yüzlerce Öğrenci Sütten Zehirlendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

redhack de çıkartır ellerine verir.. pinar.com.tr açılmıyordu akşamüstü hala erişim yok.

http://www.kizilyildiz.org/2012/05/sutle-cocuklar-zehirlediler-pnar-sut.html

edit: tepki mi tepki.. bunca yıldır yabancı site kasıpda memleketdeki herşeyi görmemek için direnen kör gruplarda ders çıkartsa şu elemanlardan ne güzel olur. komünist, pekelisini geçtim al işte elinden geleni yapma olayı bu değilse nedir? en azından sadece sövmekle yetinmemek güzel bişey sanki.. bu gün bu elemanları sevdim nedense.. 

redhack gitsin kumda oynasın önce haber okumasını öğrensinler sonra gidip heykırlık yapsınlar

http://www.haber365.com/Haber/Pinar_Sut_Dev_Ihaleye_Katilamadi/

http://www.kamudan.com/okul-sutu-ihalesini-hangi-firmalar-kazanmisti-2962.html

edit: gidip de pınar süt sitesine ddos atmayla savunucu olmuyorlar anlayacağın kendi sitelerine de yazmışlar o kadar şirket var bunun altında en başında bu "komik" savunmaları yapan büyükler var onlara ses edemiyorlar da pınara mı yetiyor güçleri..  

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

ne diyeceğimi bilemiyorum :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Büyütmeye gerek yok, altı üstü zehirlenmişler serumlarını yer biraz uyurlar geçer.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

AnaMuhalefet bunu yazdı:

olay tam bir falaket ciddi anlamda felaket hiçbirisi biz sütü koruyamadık yanlış ortamda sakladık bozuldu diyemiyor. milleti kandırıyorlaar olamaz böyle bişey. 7 milyon çocuktan 1 adeti zehirlenmiş sanırsam bu olmaması lazım lakin bu olayın süt dağıtımına da engel olmaması lazım  bu denli bir konunun bu kadar berbat bi şekilde yapılmması lazımdı. süt lan bu. dağıtacaksan adam gibi yapacaksın işini. 

Hesabın falan hacklenmedi değil mi hocam. Bunların hepsini sen yazdın ya Helal Olsun :)

yok hayır yanlışa yanlış doğruya doğru hocam herkes beni burda at gözlüğü takıyo olarak bilebilir ama değilim olmam da herhangi bir fikre kesinlikle bağlanmam çok eleştiririm doğruysa kabul edip desteklerim. yapılan olay çok güzel bi olay düşünce çok güzel ama meydana çıkan durum tam bi fiyasko hepsini geç açıklamalar sıçtım sıvıyorum babında özürleri cidden kabahatlerinden büyük olmuş.

Hem fikiriz. Ben de birileri çıkar daha değişik bir şeyler söyler diye bekliyorum ama ilerleyen günlerde herhalde...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:

olay tam bir falaket ciddi anlamda felaket hiçbirisi biz sütü koruyamadık yanlış ortamda sakladık bozuldu diyemiyor. milleti kandırıyorlaar olamaz böyle bişey. 7 milyon çocuktan 1 adeti zehirlenmiş sanırsam bu olmaması lazım lakin bu olayın süt dağıtımına da engel olmaması lazım  bu denli bir konunun bu kadar berbat bi şekilde yapılmması lazımdı. süt lan bu. dağıtacaksan adam gibi yapacaksın işini. 

Hesabın falan hacklenmedi değil mi hocam. Bunların hepsini sen yazdın ya Helal Olsun :)

haftalar sonra girebildim siteye, yemin ediyoru ağzım açık okudum bosphorus un yazdıklarını :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

sütü bozuklar...

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dtex
    dtex's avatar
    Erkek

'Adana'da 200 öğrenciyi zehirleyen sütler 2005 yılı tarihli çıktı.'

:S bu ne lan 

Hack The Planet !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

@pesimistzombie 

:) pınar süt mü içiyon?

gülsangida.com da hacklendi bak :) zaten adamların twitterlarına bakarsan adres vermiyorlar süt firmaları diyorlardı. pınarla başlamışlardır kaldı haberde direk redhack demiyor bilmemne virüs diyor. 

gulsangida.com için bknz: http://twitter.com/#!/r3dh4ck/status/197805258896973825 bunda da yönlendirme var buda mı gol değil ki ? :) http://www.sabah.com.tr/Egitim/2012/04/18/okul-sutu-ihalesine-onay bak listede gülsan geçiyor.

hea bu arada ddos'ı da buna halen dişe dokunur bir çare olmadığınıda ben yıllardır biliyorum. Gidip cloudflare falanlada uğraşmadım üşengeçlikden. Cidden bunu bi çok serverda yaşadım o konuda rahat ol :) Haticeye değil neticeye bak diyorum yıllardır ddos için. Sen farklı düşünüyor olabilirsin problem değil :)

la zorla maskeli bebeleri savunmaya geçtim :) hadi iyi uykular.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@tarzan evet severek içerim :/ ün peşinde koşuyorlar ona uyuz olduğumu belirtmek istedim sadece. firmaların kabahati yok onlar üretir verir gerisine karışmaz. Ün peşinde koşan ddoscular da bir halta yarıyoruz diye şov peşinde koşar. Yanlış mı sence düşüncem yoksa ben de mi sütten zehirlendim :/

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Sütü bozukllar diye boşa demiyor millet.

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 7746 Toplam Mesaj: 62