Yüzlerce Öğrenci Sütten Zehirlendi
-
pesimistzombieciğim bunlar amerikan'ın dön en başa israil'in oyunu :) pesimistzombi'yle tarzan'ı birbirine düşürüyo maskeliler oyunlara gelme :) ünde yapsalar demek istediğim beklemeden o an yapmaya kalkışmaları güzel. tepki olayına dikkat çekmek istedim. 22.53de az sonra süt içme vakti deyip 00.45de bişey duyurmakda bi marifettir :) ben olayın burasındayım. Yoksa hiç bişeyin yolunda gidemediği bir memlekette(benim çerçevelerden bakınca tabi) bu doğru gitseydi şaşardım. Ben uyuyore hacı beni meşgul etme :D akşam 4den beri uyuyacam saat1.20 oldu :D hadi eyvallah
edit: pesimistzombie ye meşgul etme demişim gibi olmuş. işte uyku sevgisis böyle bişey tamamiyle uyumak istediğimden dedim kardeşim yanlış anlaşılmasın. :)
-
Bugün de okullarda dağıtılan sütten etkilenen Gaziantep, Muş, Bitlis, Eskişehir, Adana ve Ankara'da çok sayıda öğrenci hastaneye kaldırıldı.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25345726
neremle gülecegimi bilemedim su an.
-
Amk ne zehirlemesi ya resmen psikolojik bendede olurdu ilkokul 1-2 deyken birinin karnı ağrıdı mı benimde ağrırdı.
Devlete de bu olayı yıktınız ya yuh amk.adamlar bütçe ayırsın 7 milyon öğrenciye imkan sağlasın.millette çıkar çocuğun yanında süte hakaret eder o çocuk bir daha nah süt içer mal gibi toplum olur çıkarız.Ha o sütü içse ne fayda diyeceksiniz bende o kişiye saçmalama diyeceğim.
O değilde bu olayın çıktığı iller dikkatimi çekmedi değil. bu içeceklere şırıngayla madde verilemez değil mi? benim bildiğim maddeyi verdikten sonra delik bırakmayan baya küçük şırıngalar var.
-
Bu ülkede alışveriş merkezlerinde paket süt olarak milyonlarca süt satılıyor hiç bir sorun olmuyorda bu badem bıyıklılar yapınca ne oluyor ?? hikmet öğrencilerdemi bıyıktamı kararı varın siz varın...
-
whopper bunu yazdı:
-----------------------------Amk ne zehirlemesi ya resmen psikolojik bendede olurdu ilkokul 1-2 deyken birinin karnı ağrıdı mı benimde ağrırdı.
Devlete de bu olayı yıktınız ya yuh amk.adamlar bütçe ayırsın 7 milyon öğrenciye imkan sağlasın.millette çıkar çocuğun yanında süte hakaret eder o çocuk bir daha nah süt içer mal gibi toplum olur çıkarız.Ha o sütü içse ne fayda diyeceksiniz bende o kişiye saçmalama diyeceğim.
O değilde bu olayın çıktığı iller dikkatimi çekmedi değil. bu içeceklere şırıngayla madde verilemez değil mi? benim bildiğim maddeyi verdikten sonra delik bırakmayan baya küçük şırıngalar var.
-----------------------------devlete mi yıktık ? hea ihaleyi zaten devlet değilde bizim bakkal var memeh abi, o ayarladı yaptı.
Abi sen neyin kafasındasın nasıl bir zihniyet var ? Korunacak, kollanacak bunlar. HAdi diyelim enjektör vardı, şırınga ettiler. Ya zehir etselerdi de bu çocuklar ölseydi ? bin tane genç çocuk. Geleceğin mühendisi, doktoru, bakanı vs.. vs..
Ne olacaktı ? Kimin vebali bu ? Sorumlu kim ?
-
haha :D bim in bozuk sütlerini çocuklara kaktırmışlardır :)
dost süt müydü neydi a.k bi keresinde bim de görmüştüm :) -
1950 li yıllara kadar direnen eğitim sistemimizi koruyup geliştirebilseydik bu zamanda bilginin insanların kontrolünde olduğu insanlığın en modern çağında layık olduğumuz ortaçağ manzaralarını izliyoruz.
-
Bağırdınız çağırdınız. yok ona laf ettiniz yok buna laf ettiniz sonuç aşağıda..
"Ön bulgular itibariyle sütlere ilişkin herhangi bir sağlık tehlikesi bozulma tehlikesi sözkonusu olmadığı yönünde. Herhangi bir enfeksiyon ya da zehirlenmeye neden olan bir bakteri veya mikrobiyolojik tehlike bulgusu da yok "
Evet beyler bu medyanın gücü. reyting uğruna bizleri getirdikleri son nokta. Dikkatli olun yargılarınızı medyanın yönlendirmesi değil de mantık çerçevesinde yapmanızı tavsiye ediyorum..
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Bağırdınız çağırdınız. yok ona laf ettiniz yok buna laf ettiniz sonuç aşağıda..
"Ön bulgular itibariyle sütlere ilişkin herhangi bir sağlık tehlikesi bozulma tehlikesi sözkonusu olmadığı yönünde. Herhangi bir enfeksiyon ya da zehirlenmeye neden olan bir bakteri veya mikrobiyolojik tehlike bulgusu da yok "
Evet beyler bu medyanın gücü. reyting uğruna bizleri getirdikleri son nokta. Dikkatli olun yargılarınızı medyanın yönlendirmesi değil de mantık çerçevesinde yapmanızı tavsiye ediyorum..
-----------------------------hocam sen her yazılana inanma derim ki bilirsin bu ülkede bilmem kaç adam küçücük bi kıza tecawüz ettiğinde de kız istemiştir dendi..bu kadar öğrenci psikolojik olarak çökmüş olamaz şimdi bir dur we kendi yazdığını bir daha düşün.."mantık çerçewesi"...
-
devletin yaptigi iiyi birşey, lakin süt bozuk mu saglam mi birşey diyemem.bozuk olsa sütü veren şirketi öttürürler şunuda söyliyeyim,toplum olarak süt 'ten pek hazzeetmiyoruz