folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yüzlerce Öğrenci Sütten Zehirlendi

Yüzlerce Öğrenci Sütten Zehirlendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Psikolojik demis ya la ohaa.. Oteki de "karinlari acsa bulanmistir" karikatur repligi gibi bildigin

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

zavallı yavrucaklar bundan sonra yoğurdu üfleyerek yerler.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Aciklamalari ilgiyle takip ediyorum :)

Başbakanımız ne diyecek dört gözle bekliyorum! 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

ben hayatimda boyle rezalet gormedim.

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

olay tam bir falaket ciddi anlamda felaket hiçbirisi biz sütü koruyamadık yanlış ortamda sakladık bozuldu diyemiyor. milleti kandırıyorlaar olamaz böyle bişey. 7 milyon çocuktan 1000 adeti zehirlenmiş sanırsam bu olmaması lazım lakin bu olayın süt dağıtımına da engel olmaması lazım  bu denli bir konunun bu kadar berbat bi şekilde yapılmması lazımdı. süt lan bu. dağıtacaksan adam gibi yapacaksın işini. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

olay tam bir falaket ciddi anlamda felaket hiçbirisi biz sütü koruyamadık yanlış ortamda sakladık bozuldu diyemiyor. milleti kandırıyorlaar olamaz böyle bişey. 7 milyon çocuktan 1 adeti zehirlenmiş sanırsam bu olmaması lazım lakin bu olayın süt dağıtımına da engel olmaması lazım  bu denli bir konunun bu kadar berbat bi şekilde yapılmması lazımdı. süt lan bu. dağıtacaksan adam gibi yapacaksın işini. 

Hesabın falan hacklenmedi değil mi hocam. Bunların hepsini sen yazdın ya Helal Olsun :)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

her yaptığı işi yüzüne gözüne bulaştıran adamlar devletin hazinesinden para kaçırmak için ufacık cocukları bile kullandılar yazıklar olsun 

alın size ampul istediğiniz gibi kullanın şimdi....

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Ampülü patlatmanin vakti geldide geçiyor bile...Bunlar iyi günlerimiz daha

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:

BosphorusPasha bunu yazdı:

olay tam bir falaket ciddi anlamda felaket hiçbirisi biz sütü koruyamadık yanlış ortamda sakladık bozuldu diyemiyor. milleti kandırıyorlaar olamaz böyle bişey. 7 milyon çocuktan 1 adeti zehirlenmiş sanırsam bu olmaması lazım lakin bu olayın süt dağıtımına da engel olmaması lazım  bu denli bir konunun bu kadar berbat bi şekilde yapılmması lazımdı. süt lan bu. dağıtacaksan adam gibi yapacaksın işini. 

Hesabın falan hacklenmedi değil mi hocam. Bunların hepsini sen yazdın ya Helal Olsun :)

yok hayır yanlışa yanlış doğruya doğru hocam herkes beni burda at gözlüğü takıyo olarak bilebilir ama değilim olmam da herhangi bir fikre kesinlikle bağlanmam çok eleştiririm doğruysa kabul edip desteklerim. yapılan olay çok güzel bi olay düşünce çok güzel ama meydana çıkan durum tam bi fiyasko hepsini geç açıklamalar sıçtım sıvıyorum babında özürleri cidden kabahatlerinden büyük olmuş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Bence Okullarıda Özelleştirmeli akp

bu fikir açken geldi aklıma , piskolojikte olabilir ne var ne yok sattı ya o bakımdan

ya arkadaş şimdi ole bi sövecemki AB ban bile kesmeyecek

töbe töbe bu adamlar ne dediklerinin farkındamı ya !!!

özrü kabahatinden beter xrxspu çocukları ya

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 7745 Toplam Mesaj: 62