folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zor Durumda Olanlara Maddi Ve Manevi Destek Topağı

Zor Durumda Olanlara Maddi Ve Manevi Destek Topağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorpix
    Sorpix's avatar
    Erkek
    benide cizebilirsiniz oraya elimden ne gelirse hcalar :D

Falan Filan...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Moon_Shine bunu yazdı:
    -----------------------------
    shockman bunu yazdı:

Haklısın Geç Kalmışım, Amma Ben Çözebilitemi Yüksek Seviyeye Aldım. Güzel Geçti Bugün Şükür Rabbime. Başaracağım Arkadaşlar. Amma Bu Başlık Altında Sorunları olanlar la İlgilenmeye Çaba Sarfedelim, Manevide olsa. Maddi Kısmı Net üzerinden Hoş olmaz Arkadaşlar. Yapılabilecek Olan, Maddiye Kadar Gelmişse Bile Bizden Durumu iyi kişilerin Ve Zor durumda Olan kişinin Rızası İle Olabilir yinede.

hajim editle lutfen.. 

Edited yapıldı, Patavatsızlığım bazan tutar Kusura bakma.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bunalımdayım 10-12 bira ısmarlarsanız çıkarım :P

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Para işini en sağlam Compü çevirir.

Compü den daha güvenilir adam da tanımam desem yeridir :)

Hem tarikat hesapları da onun elinde :| 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Evet Compü hoca da razı olursa ve karatahta nın mantıklı açıklaması doğrultusunda bi site kurulup, isteyen müritler orada google reklamlarını tıklama suretiyle, yüksek bi gelir elde edilebilir fakat ihtiyaç sahibi olanları nasıl belirleyeceğiz ?

1- Ya forumdaki postlarından ya da realden tanıdıkları aynı zamanda mürit olan arkadaslar sayesinde,

2- İhtiyacı olan mürit, Taritakımızın samimiyetine inanarak, utanılacak bişeyinde olmadığını !! bilerek bi form doldurur. Bu formuda sadece site modları bilir ve yardım yapılacağını ilan edebilir ( isim vermeden ) .

Fakat kimin gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu nasıl belirliyeceğiz ? Esas sorun bu bence..  

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:

Triumph tebrikler çok hoş fikir..

Antioksidan şu bahsettiğin adsense işi,bu hayırlı iş için çok çok iyi bir kaynak olabilir..

Misal bir site açılır; Holy izin verirse tahribatın ismi kullanılır, tahribat-dayanisma.com gibi ve buradaki mürid sayısı,daha doğrusu aktif mürid sayısı 10 bini geçkin,e hepimiz de akıllı merhametli adamlarız,google reklamlarına günde 500 mürid tıklasa,hatrı sayılır bi gelir elde edilir..

Kurulacak sitenin de içeriği o kadar önemli değil sonuçta,amaç hit değil,gelir olacağı için..

Gene Antioksidan'ın dediği gibi geriye tek bir sorun kalıyor,o da yed-i emin kişinin kim ya da kimler olacağı..

Bir ileriki aşama,hani şu dernek mevzusu ile ilgili olarak,dernek tüzüğünün hazırlanmasında ve diğer hukuksal işlemlerde her türlü yardıma açığım.. 

adsense öyle işlemez ki hocam keşke işlese ama banlar anlarlar. içerikli bi site lazım

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

DSLR ye ihtiyacım var

Nikon D40X işimi görür..

ayrıca yalnızım sevgili istiyorum.mümkünse evlenilecek, eli yüzü düzgün, helal süt emmiş.

sonra da kendime şu şarkıyı armağan ediyorum..

ümit besen-nikah masası

ve galiba ağlamayı koyuveriyorum.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Destekleriniz için teşekkürler.Herkes işin sadece parasal kısmına değinmiş.Aslında ilk etapta para yardımına pek sıcak bakmıyordum.Sebebi; internetde yardım amaçlı para toplama gibi konularda taahütte bulunmanın kolay; fakat eylemi gerçekleştirmenin zor olduğunu bilmektir.Sebebini açıklamak sayfalar sürer lakin öyle.Farklı bir örnek vermek gerekirse durumu kötü olanlar dahi yardım taahüdünde bulunacak,sırf taahütde bulunduğu için yapmalarının zorunlu olduğunu hissedecekler..Fakat ortaya güzel fikirler atılınca neden olmasın dedim.Sonuçta para toplanmasa bile birşey kaybedilmeyecek.

Manevi Desteğe ihtiyacı olan arkadaşlardan gerekli bilgileri nick yazmadan(isim,şehir,çalışmadığı/okumadığı gün ve saatler vs..) aldığımda buraya yazarım.Ona göre aynı şehirde yaşayanlar; ister dertleşir,toplanıp bir hediye alır,kendi arkadaş grubu ile tanıştırır,kaynaştırır.Böylesi daha kolay olur.3.kişilerin isteği ile gidiyormuş gibi bir durum olur böylelikle gurur yapmaları da önlenir.Maddi destek sözkonusu olduğunda daha kolektif olunur.Mesela yapılan herhangi bir şehir buluşmasında (eğer o şehirde yardıma muhtaç biri varsa) .Organizasyonu düzenleyen arkadaş başlıkta (sebebini belirterek) herkes gelirken gönlünden koptuğu kadar para getirsin'yazsın.Önümüzde cebit var.Muhtemelen katılım çok yüksek olacaktır.Orada hayata geçirebiliriz.

Benim aklıma gelenler bunlardan ibaret.Sizinde fikirleriniz,görüşleriniz ve eleştrileriniz varsa yazmaktan çekinmeyin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Ama şu var ki mahçup durumda bırakmayacak bir şekilde yardım yapılmalı,nasıl yapılır bilemem bir zarfın içine para konup ev adresine yollanabilir falan eğer maddi yardım olacaksa böyle yapılmalı ve bir hesap açılmalı mutlaka.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    bence bu iş için takım kuralım ! öyle daha güzel olur hem...

Living Death
Toplam Hit: 11906 Toplam Mesaj: 67