folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zor Durumda Olanlara Maddi Ve Manevi Destek Topağı

Zor Durumda Olanlara Maddi Ve Manevi Destek Topağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım(malesef maddi olarak elimden çokşey gelmez öğrenci adamım) yapabileceğim bişey varsa pm atın yeter

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hispanic
    Hispanic's avatar
    Erkek
    seve seve yaparım

İrtivat/İletişim/Hakkımda Sorularınız/Chemical Ne Demek Demeniz/Kişi Listesi Kasmak : chemical@cold-m4.com Sünger pop avatarı istiyorum!! Sitedeki bazı pkklıların siktirip gitmesini istiyorum!! Fener avrupa şampiyonu olsun istiyorum!! MESAJ KAYGISINA SON!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    herzaman yanınızdayız dostum..

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Yardım Topağı Derneği adı altında bir dernek kuralım.Bizim Deniz fenerinden veya kimse yokmu derneğinden aşağı kalır neyimiz var?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    murat kursak napabilirizki hiç bir şey coğu arkadaş bende bende diyo ama neye bende bende diyo? bir maddi konuda 20 kişi 20 lira verse nolcak ? gereksiz dernek kurmak ki memlekete onlarca dernek var... gereksiz ...

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek

Kelv1n bunu yazdı:
    -----------------------------
    murat kursak napabilirizki hiç bir şey coğu arkadaş bende bende diyo ama neye bende bende diyo? bir maddi konuda 20 kişi 20 lira verse nolcak ? gereksiz dernek kurmak ki memlekete onlarca dernek var... gereksiz ...
    -----------------------------

Burada bildiğim kadarıyla 10000mürit var. hepsi sadece 50kuruş verse 5000lira yapar ki kimseye dokunmayacak bir para ne kadar büyük meblağlara dönüşüyor. Nasılolsa olmaz deyip hiçbir şey yapmamaktansa belki olur deyip kaybetmeyi tercih ederim ben. 

kenarda köşede takılırım ben
Toplam Hit: 11898 Toplam Mesaj: 67