1 Ayet 1 Hadis

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Aralık/2008
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

    Tek yaşama nedeninin temelsiz,kanıtsız bir inanç olması üzücü gerçekten ya demek inanmasan intihar ederdin ha, acı verici..

    Bundan daha da acı verici olan "öteki dünya yoksa hesap vermeyeceksek o zaman herkese tecavüz edelim, hırsızlık yapalım, her türlü pisliği yapalım nasılsa cezası yok" demeleri. Adamları engelleyen tek şey cehenneme gitmek ve cennette vadedilen göğsü yeni tomurcuklanmış hurileri kaybetme korkusu.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_yazilim
    by_yazilim's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Haziran/2021
    Erkek

    :) İnanmadığınız Allah, sizi bildiği gibi yapsın.

    Zalimler için Yaşasın Cehennem. 


    Dünyasız..! Founder of the Social Planet | Your Extraterrestrial Life ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2020
    Erkek

    "ya varsa"

    hadi bakalım gg wp


    Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
Toplam Hit: 27880 Toplam Mesaj: 244
1 ayet 1 hadis