folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Artık Kendimizi Aşağılamayalım. Bu Konuda Biraz Türkleri Yüceltelim



Artık Kendimizi Aşağılamayalım. Bu Konuda Biraz Türkleri Yüceltelim

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    konu türkleri kötülemek değil yapılanları çekememek


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2008
    Erkek

    Hocam git de bi' üniversite kampüslerine,dersliklerine bak da Türk gençliği ne halde,neyle meşgul gör. Neyin yüceltilmesinden bahsediyorsun? Maziyse geçti gitti,bugün de bi' halt yok işte.Türk milleti eften püften adamlar yığınına döndü.

    literatur tarafından 10/Oca/13 11:00 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek

    Evet genelde buyukler oyle diyor.

    Eskiden biz tuttugumuzu koparırdık simdiki gencler herseyi hazir bekliorlar, birak yeni bişey kesfetmeyi, hayat mucadelesine bile giremiyorlar herseyin kolayını ve hazırını arıyorlar diyorlar.


    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    Önemli olan zirveye çıkmaktan çokorada kalabilme becerisidir. Tarihimizle övünelim. Zirveye çıkarken dahi eksikleri hataları dönemin koşulların a

    göre eleştirelim ki bugünü iyi değerlendirme şansımız olsun. Sadece bugüne bakarak ilerleme kaydedilemez. Bu milletin mayası bize has türk-islam

    medeniyeti ve son yüzyılda da batı medeniyetinden alınan harmanla sentezlenmiş. Bir anayasa bir rejim bunu asla görmezden gelmemelidir. Aksi

    halde sancılar yaşanır ve yaşamaktayız da.

     

    Tarih sadece övünmek değil ve sadece özgüvensizlik değildir. Tarihi gerçekçi,bilimsel yöntemlerle ve rasyonalite ile değerlendirirsek bir çok

    meselemizi halledebileceğiz. En zor olan da bu zaten. Zorunlu ders yapınca tarih gerektiği gibi öğrenilmiyor.


    instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    WebKnight bunu yazdı

    Kendi yaptığın, başardığın, ulaştığın birşeyle yücelmek varken yaşamış gitmiş yada şuan biyerlerde birşeyler yapan adamların yaptıklarıyla yücelmek niye be bro?

    En büyük yanlışımız da bu bakış açısı değil mi zaten. Önce kendine bak, sen başarılı ol, sonra gör diğer başarılı insanları ve mutlu ol.

    Ağır olacak belki ama;

    "... Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar."

    ~Arthur Schopenhauer 

    Ve bir doz George Carlin.

    http://www.youtube.com/watch?v=cFi7S5-GgYw

    verdiğin örnek ağır değil hiç.

    katılıyorum Arthur abinin sözüne.


    "Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

    Bizim en büyük sorunumuzda bu işte herzaman geçmişle yetindik övündük

    hiç yenisi için çabalamadık.

     

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek

    Tarihle övünmek kadar aptalca birşey yok türkler için. Tamam övündün de ne oldu? Kendini tatmin ettin.

    Eğer tarihinin bir önemi varsa övünmek değil tanıtmak gerekiyor. Geçende 13000 yıllık (Dünyanın en eski) arkeolojik sehrini barındıran göbeklitepe hakkında bir konu açmıştım. şimdi yeni öğrendim, Istanbulun ortasında aynı romadaki gibi kolezyum varmış. Roma imparatoru imparatorluğu istanbula taşıdığında (sanırım 2000 sene önce) Romadakinin aynısının 2 kat büyüğünü (10 tane fenerbahce stadı kadar) istanbula yapmış.

    Bu şeyin yarısı hala duruyor. Fakat duvarları görünse de yanından geçip göremüyoruz çünkü üstüne okul falan dikmişiz. Osmanlı dönemindede bu alana camileri dikerken cikan molozu dökmek için kullanmışız, daha sonra da okul yapmışız. onun için çoğu yerin altında kalmış. Bugün de kapılarını kitlemişiz duruyor. Ne kazıyoruz. ne tanıyoruz ne tanıtıyoruz.

    Çoğu istanbullunun apartmanının altı roma yapıtlarıyla doludur haberleri yok diyorlar.

    History channel bunun belgeselini yapmış. Ben istanbulun, türkiyenin tarihi zenginliğini hep Gevur kanallarında ingilizce belgesellerden öğreniyorum.

    Yani anlatmak istediğim şey Tarihle övünmenin bir anlamı yok. Bence övünülecek adamlar yunanlılar çünkü yunanistanda büyük bir tarih var sanıyoruz. Aslında bir haltları yok.

    Adam kazıda el bulmuş heykelin gerisini imitasyon olarak tamamlayıp müzeye koymuş. (Fotografını çektirmiyor flashdan zarar gorecek diye)
    Hani bizim heryerde gördüğümüz taş parçaları testiler fln var ya. yerden çıkan anlaşılmaz şekildeki antik kasabanın 20 cmlik tugla yiginarinin üzerine camdan koca bir koruma çekmişler bunun üzerinde yürüyüorsunuz. Bi bokmuş gibi fotograf da çektirmiyorlar. Ulan burada biz onların üzerine grafiti yapıyoruz, doğuda çakıyla millet aşkını kazıyor çok daha iyi durumdaki şeylere =))))


    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insaf
    insaf's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 19/Ağustos/2012
    Erkek

    Bütün postları okumadım ama fatih sultan mehmed'e Türk değil falan diyenler olmuş, hatta bi arkadaş ileriye gidip yazılan isimlerin çoğunun islami isimler olduğunu söylemiş.Bu arkadaşlar ya çok cahil ya da soyları ispanyadan selaniğe göç eden ve isimlerini Türk ismi yaparak kendilerini müslüman olarak gösteren sabataycı yahudiler'e dayanıyor.Türk demek Müslüman demektir.Orhun Kitabelerin'de Bilge Kağan'ın Allah'a (tengri,tanrı) 'ya ettiği yeminleri okuyun.Şunu hatırlatmak isterim ki 1400 yıllık İslam tarihinin 1200 senelik liderliğini biz Türkler yapmışız.Bazıları son 89 senedir bize bunu hatırlatmak istemesede.Geçmişimizi ne yapsanız ne etseniz silemeyeceksiniz, buradan bütün yahudilere (özelliklede osmanlı düşmanı olupta kendini cumhuriyetçi,Türk sıfatları altında gösteren şaklabanlar'a) sesleniyorum.Osmanlı tekrar geri gelecek, sadece bekleyin , 10 sene sonra herşey daha farklı olacak.Türk kimliğine bürünüpte bu halkı kandıran siz soytarılar,maskeleriniz düştüğünde ve gerçek kimlikleriniz deşifre olduğunda kaçacak delik arayacaksınız.

     

     

     

    insaf tarafından 10/Oca/13 12:54 tarihinde düzenlenmiştir

    .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2003
    Erkek

    prof dr cemil tunc

    9.dereceden 9 bilinmeyenli denklem cozmustur


    ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2008
    Erkek

    yani sizin vereceniz örneğe artık kendimizi kötülemeyelim diye konu açıonuz sonra ya 1500lerden örnek verionuz yada amerikada bilmem ne ünüversitesindeki adamdan bu bile içinde bulunduğumuz durmu gösteriyor kendi içinde bulunduğun durumu kabullenmessen daha yisini elde edemezsin tıp alanında iyiyiz demişsiniz kullandığımız ilaçların %kaçı türkmalı ve yerli sermayeyle üretiliyor

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Moskova_metrosu alşuna bak bide ikibinli yılların büyük buluışu metrobüsle kıyasla

    hani diycem devrim arabaları gibi bir ekip kurulsada bazı konularda birşeyler yapılsa ozamanlar ülkenin en iyi mühendisleri devletteydi şimdi kpss ile işe başlayan adammı bişeyler yapıcak  helebide kpssnin kendisi bile hileliyken


    bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 8207 Toplam Mesaj: 73