folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bir Türk Olarak Kürtlere Soruyorum...



Bir Türk Olarak Kürtlere Soruyorum...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    adamgibi bunu yazdı:
    -----------------------------

    radiance bunu yazdı:
    -----------------------------
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yazının %70-80 'lik bir kısmı kale alınmaya bile değmez. Ayrıca aklı başında hiç bir Kürt, kalkıpta ben ve ya atalarım bu topraklara şu bu katkıları yaptım diye artistlik yapmaz, yapmamalıdır.
    -----------------------------
    zorunamı gidio bu sözler ? Yazının % 100 ü de gerçek yaşanan şeyler

    -----------------------------

    zorunamı gidiyo derken hocam   .benım zoruma gidiyo ne olcak  adam orda   70 ten 80 den bahsedıyor  sen kım oluyorsunda  %100 den bahsedıyorsun 

    adamgibi konuş artık zorlayacak sınırım  kalmadı  sizin gibi ınsanlar  yüzünden bu siteden olacam  olursamda  boş gitmem anladınmı arkadas 


    -----------------------------

    Boşver Hocam o daha çocuk Zamanla Öğrenecek. Kızmana değmez. Öğrenir o. Ona ihtiyacı olan zamanı vermek büyüklerin Boynunun Borcu. ;)


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    -----------------------------

     

    hoca bu adamlarla bu kadar tartışmak hata , adam kendisi diyor zaten ben Türkçe anlamıyorum diye. Onların anladıkları dil başka ,malum anadillerin de eğitmek lazım , birşeyleri idrak etmelerini beklemek hata zaten . Niyet baştan bozuk olduktan sonra tüm laflar boş, adamların barışmaya niyeti olsa başta savaş çıkarmazlardı anlamaya niyetleri olsa , en ufak bir eğilimleri olsa şimdiye dek atlar eşşekler bile anlardı . 

    Kar maskeli amcalarla konuşmaları lazım ki ikna olsunlar, en iyi onlar biliyor kürt dili ve edebiyatını. ilim irfan sahibi oluveriyorlar iki dakkada 


    -----------------------------

    sen ilim irfan sahibi oluyorlar diye dalga gec bu tur uygulamalardan ancak nefret ve teror doguyor iste gormemekde ısrar edilen bu İcerde bunlar olurken dısarda da nasıl tanıtım yaptıgımızın farkında degilsiniz ondan sonra Barbar Turkler dediler mi el alem kızarız

    Gundemi t.v den izleyen dizilerden ibaret sananlar bari ELVEDA RUMELİ dizisini izleyin nasıl bol ve yonet yapılıyormus gorun

    sadece bu yapılan ve zamanında benimde alet oldugum yanlıslara bir ornek

     Almanya’nın haftalık dergisi Der Spiegel, geçen sayısında Türkiye’nin Güneydoğu’sunda 1990’lı yıllar boyunca JİTEM’in işlediği faili meçhul cinayetleri konu alan geniş bir yazıya yer verdi.

    Daniel Steinvorth tarafından İstanbul mahreçli yazılan haberin başlığı ise Abdulkadir Aygan’ın sözlerinden seçilmiş: Geceleri mesai saatlerinde öldürüyorduk.
    İşte Der Spiegel ’deki yazının geniş özeti:
    JİTEM üyeleri gece vardığında, Türkiye’nin güneydoğusunun Kürt sakinleri başka türlü bir kayboluş olacağını biliyor. Şimdi müfettişler, dağıldığı iddia edilen bu gizli örgütü ve kurbanlarını sakladığı ‘ölüm kuyuları’nı araştırıyor.
    Nimet Karaaslan ve yeni işletmesi için her şey yolunda gidiyordu. Kürt işadamı, Türkiye’nin Suriye sınırı yakınındaki Cizre’de 1993 yılında yeni lokantasını açtığında, siyah gözlüklü adamlar ellerinde hafif makineli tüfekleriyle Karaaslan’a bir ziyarette bulundu ve “Lokantayı bize ver” diye emir verdi.
    JİTEM üyesi adamlar Karaaslan’ın lokantasında kendi evlerinde gibi davrandı. Silahlarıyla deneme yaptılar ve kendilerine, soruşturma ve işkence için bir merkez oluşturdular. Lokantanın konumu iyiydi. Arkasında uzanan mısır tarlalarında ara ara kuyularla kesiliyor. Kuyular infaz edilen bedenlerden kurtulmak için ideal yerler oldu. Yıllarca komşu kasabalarda yaşayan insanlar seslerini çıkarmadı. Karaaslan’ın lokantası hakkında konuşurlarsa kendilerinin de ortadan yok olma ihtimalinin artacağını düşündü. Ancak mart ayından beri bölge, enkaz araçlarının meskeni oldu.
    1980’ler ve 1990’lar boyunca, binlerce insan hakları savunucusu, politikacı ve işadamı PKK ile bağlantıları olduğu gerekçesiyle kaçırılarak öldürüldü. Kayıp listesinde adı geçenlerden biri Kürt inşaat işçisi Ramazan Solmaz. Karısı Piroze, onu en son 15 Ocak 1993’te görmüş. “Yakaladıklarında işe gidiyordu” diye anlatıyor Piroze, “Tek bildiğim bu. Hiçbir iz, hiçbir ipucu yok. Sadece cesedinin nerede olduğunu bilmek ve onu gömmek istiyorum.” Piroz’un arkadaşı ise şöyle anlatıyor, “Kocam Selahattin 1998’da sokak ortasında güpegündüz vuruldu. Tıpkı bir hayvan gibi.”

    Hasan Ergül’ün akıbeti
    Tuncay Güney ve Yıldırım Beğler gibi hükümetin eski partizanları şimdi PKK karşıtı savaştan bahsediyor. Kanada, İsveç ve Norveç gibi ülkelerde sürgünde olmanın verdiği güvence ile bu çeşit adamlar kurbanların adını ve toplu mezarların nerede bulunacağını sayıp döküyor. Onlar barbar sorgulama tekniklerini ve ‘en yukarıdan’ gelen öldürme emirlerini anlatıyorlar. Jandarmaların ölüleri nasıl asit banyolarında yıkadığını ve kuyularda yok olmasını sağladıkları üzerine konuşuyorlar. Ve JİTEM’in genellikle ne çeşit araba kullandığını belirtmeyi de es geçmiyorlar: 1970 ve 1990’lar arasında Türkiye’de Toros’ta yapılmış Renault-12’nin beyaz modelleri. Ölümün melekleri beyaz arabalarıyla görünüyordu, halk bir arkadaşlarının ya da komşusunun yakın zamanda ortadan kaybolacağını bilirdi. Ortadan kaybolan Kürt Hasan Ergül’un hikayesi, kıdemli JİTEM’cilerin açıklamalarının ne kadar inandırıcı olduğunun bir örneği. 23 Mayıs 1999’da Çukurca’daki bir çiftçi üç yaşındaki oğlu ile yakınlardaki hastaneye gitmek için traktörüne bindi. Ama çok uzağa gidemediler. Yakındaki bir benzin istasyonunda durduktan sonra Ergül, yolunu kapayan üç araçla çevrelendi. Ergül’ü traktöründen indirip kendi arabalarının arka koltuğuna sürüklediler. Ağlayan çocuğu arkalarında bırakarak uzaklaştılar. Akrabaları, Ergul’ün boğularak öldürüldüğünü, bir çuvala konup uzak bir göle atıldığını, eski JİTEM üyesi Abdülkadir Aygan itiraflarını yazdığı zaman öğrenebildi

    bari anlamamakda ısrar ediyorsunuz bende ısrarla tekrar ediyorum

    BU SEN-BEN CEKİSMESİ SURDUKCE ZARAR GOREN TURKİYEMİZ UYUMAYIN


    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek

    radiance bunu yazdı:
    -----------------------------
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yazının %70-80 'lik bir kısmı kale alınmaya bile değmez. Ayrıca aklı başında hiç bir Kürt, kalkıpta ben ve ya atalarım bu topraklara şu bu katkıları yaptım diye artistlik yapmaz, yapmamalıdır.
    -----------------------------
    zorunamı gidio bu sözler ? Yazının % 100 ü de gerçek yaşanan şeyler

    -----------------------------

    zoruma gitseydi o %70-80 'lik kısmını kale alıp cevap yazardım değil mi? ama seni mi kıracam, zoruma gidiyor bir çok şey ;)


    kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2002
    Erkek

    ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

    Son Söz Tüm Olanlara İnatla....

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE - ----> Bu yazıda Zoraki Türkleştirme Anlamı Çıkarmamalıyız, Bir Demet Olarak Türküz, Ama Etniğimizle Kürt Kökenliyiz. Bu Vatanı Kolay Almadık Azadi Kardeşim, O Zamanda Canımız Çok yanmıştı, Birlikte Çarpıştığımız Bu İnsanlar la Günümüz Türkiyesinde Pervasızca Amansız Düşman Olmamız Neyi Değiştirecek. 

    Türkiyeyi Rahat Bırakmıyorlar, Çiçeği Burnunda Yeni Kurulacak olan Kürdistanımı Rahat Bırakacaklar Sanıyor, Kürt Kardeşlerimiz. Bize Amerikanın Iraka Getirdiği Demokrasiyi Getirecekler. Başkada Bi Halt Olmayacak.

    Türk ler, İyi İnsanlardır, Beraber Yaşanabilir, İnsanlardır. İnanın Başka Dünyada Hiç bir Milletle Bir Arada Yaşanmaz. Tüm Sorun Nifak Tohumunu Görebilmemiz ve Onu Söküp atabilmemiz.


    -----------------------------

    Yerdiğimiz gibi takdir etmesini de biliriz shockman. Evet NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! küfür ederim toprak isteyene!
    Benim tüm postlarımda hırçınlığım; bölücülüğe terörizme karşıdır. ne kürt kökenli türklere ne de başka birine! Yanlız çok ince bir çizgi var shockman. kürt isen ki öyle tahmin ediyorum bu yazında da normal bir şekilde kürt milliyetçiliğinin olduğu hissediliyor. Buraya kadar da sorun yok, olabilir. Ancak(!) sen çiçeği burnunda gibi sıfatlar kullanırsan orada çıkarım karşına. o sıfatın doğrusu Sözde kürdistan(!) dır. Toprak kanla alınır kanla verilir. ki bunu sende söyledin bizim atalarımızda kan döktü diyerek.

    Gel gelelim OZSAR07;

    "kurt federe devletı var ve Talabani ve Berzaniyi o devletin makamı kabul eden hukumete neden sesiniz cıkmaz anlamam" demişsin çok dagüzel söylemişsin. O A. Kodumunun Partisinin başındaki boşbakan en dinsiz en şerefsiz en köpek bir insan! ona karşı çıkmıyormuyuz Tabi çıkıyoruz. nasıl sizlerin saflığınızı iyi niyetinizi suistimal edenler var. Dinide bu kahpeler ordusu suistimal ediyor kullanıyor..

    Ben hep kürtlerin özünde iyimser saf ve temiz olduğunu duydum ama ne yazık ki bunu hiç bir yerde göremedim! Güneydoğuda misafirin nasıl karşılandığını orada görev yapan öğretmen arkadaşlarım anlatır ancak şunu söylemeden de geçmezler. Onlardan biri gibi davranırlar sana ancak onların düşünce ve tarzlarının dışına çıkacak olur isen taşlanacak adam olursun!

     Neyse OZSAR07 toprak istiyorsan küfür ederim Türkiyeyi bölücü bir tavrın varsa herşeyin pahasına ederim. Shockman gibi milliiyetçi isen saygımı duyar söyleyeceğimi söyler susarım saldırmam!

    Umarım anlatabilmişimdir..

     

     


    Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2007
    Erkek
    arkadaslar yine kürt  türk konusu  yine sayfalar  dolusu yorum tartışma 
    ben 9 yaşımdan beri arkadaşlar arasında   iyi veya kötü kendi  çapım kadar tartışmalara  girdim
    ne ben bi türkün fikirlerini yumuşatabildim nede bir türk benim fikirlerime yeni bişeyler ekledi
    üstüne basa basa söylüyorum türk kürt diye ayrı kişilerden bahsederken bile rahatsız oluyorum
    ama şöyle bişey
    hani derlerya adamına  göre adamım 

    şu pis işler hep kürtlerin elinde  diyorlarya  yapıyosak biz  en iyisini yaparız  hiç  merak etmeyin
    pis işinde  en pisini biz yaparız 
    güzel işinde  en güzelini

    doğu şöyle  böyle diyip duranlar
    doğuyu siz  o hale  getirdiniz  emin olun  adamlığın en alasını  görürsünüz  görmek isterseniz

    ama siz  nerde bi  polis  halt etti sürgüne  doğuya 
    doktor  halt etti  sürgüne doğuya
    öğretmeni  memuru cartu curtu  hep sürgüne doğuya  doğunun  doğu insanının  suçu neydi 


    her millet soyunu ırkını üstün görür  dünyanın  seçilmiş ırkıdır  ırkı
    burda  kim ne anlatırsa anlatsın  hiç bişey değişmeyecek

    Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı:

    Gel gelelim OZSAR07;

    "kurt federe devletı var ve Talabani ve Berzaniyi o devletin makamı kabul eden hukumete neden sesiniz cıkmaz anlamam" demişsin çok dagüzel söylemişsin. O A. Kodumunun Partisinin başındaki boşbakan en dinsiz en şerefsiz en köpek bir insan! ona karşı çıkmıyormuyuz Tabi çıkıyoruz. nasıl sizlerin saflığınızı iyi niyetinizi suistimal edenler var. Dinide bu kahpeler ordusu suistimal ediyor kullanıyor..

    Ben hep kürtlerin özünde iyimser saf ve temiz olduğunu duydum ama ne yazık ki bunu hiç bir yerde göremedim! Güneydoğuda misafirin nasıl karşılandığını orada görev yapan öğretmen arkadaşlarım anlatır ancak şunu söylemeden de geçmezler. Onlardan biri gibi davranırlar sana ancak onların düşünce ve tarzlarının dışına çıkacak olur isen taşlanacak adam olursun!

     Neyse OZSAR07 toprak istiyorsan küfür ederim Türkiyeyi bölücü bir tavrın varsa herşeyin pahasına ederim. Shockman gibi milliiyetçi isen saygımı duyar söyleyeceğimi söyler susarım saldırmam!

    Umarım anlatabilmişimdir..

    ----------------------------

    oncelikle karsındaki adamı tanımadan en son yakıstırılacak seyleri yakıstırman icin yemedim ben vucuduma iki kursunu Genelkurmay baskanlıgından sen bana hakaret et diye verilmedi taktir belgem ve madalyam
    Haddini bil
    yazdıklarımı üstünkörü okuma
    söyledigim talabani ve barzani meselesi sadece AKP partisinin yaptıgı birsey degil. Tarihden bir haber oldugun belli özal demirel bunlar elleri ile götürüp teslim etmislerdir kırmızı pasaportları o sahsıyetsizlere

    Benim milliyetcigimi sorgulamak senin haddin degil

    Benim Milliyetciligim sadece Ankara İzmir İstanbulla sınırlı degil bu kutsal vatan topragının her karısını savunurum ben

    Sen siyasi konularda camurlasacagına git bildigin isi yap facebookda takıl msn hackle.......

    Bana yazdıklarını tekrar okursan ve benim vatan sevgimi anlarsan aslında bana ne kadar buyuk hakaret ettigini ve o yüzden cileden cıktıgımı anlarsın

    selametle................


    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    RapperMcs Kardeşim Ne Sözde Ne Özde, Olmayacak Bişeyin peşinden Gidenler var evet, ve Çoğunluğu pek tabiki Vede Malesef Kürttürler, Bak Kardeşim, Anlatmaya çalıştığım şey, Kim Daha Milliyetçi Mevzusu değil, Bu Ülkedeki İnsanlarımızın Milliyetçiliğinden Hiç Şüphe etmem, Ayrıca Kimsenin Milliyetçiliğini Sorgulayacak kadar İleride gitmem, Bu Hususta Öncelikle Ben Kendimden Sorumluyum. Kendimden Ve Yakın Çevremden.

    Mühim Olan Şudurki, Olayın Sadece Kürtler le Başlayıp, Kürtler le Bitmeyeceğini Kavramanızdır. Zira Kürtleri Yapmamaları Gereken Hatalara Sürgün edenler, Neo Faşistler dir, Aslında bu tabir Hafif kaldı, Gladyo Uşağı, Para Zıkkımlanmış Şerefsiz Köpek, Devlet Katındada Yeri Olan, Pek Şerefli Görüntü Veren Üst Düzey Haysiyetsizlerdir. 

    Biz Vatandaşlar olarak, Bu Oyunlara Uyanarak, Birbirimizi İtmek, Dürtmek yerine, Tam Tersini Yapmaya Mecburuz. Bu Mecburluk Tüm Vatanımdaki Milletler le Sınırlıdır. Herkes Üstüne Düşeni Yapacak. Kürtlere Öncelikle Sövmemekle Rencide etmemekle Başlanmalıdır. Çünkü Sövüşmeler de bir nebze Körükleme Vesilesidir.

    O Yüzden Sen Toprak isteyenlede Müzakerede Bulun, İstediği Şeyin Mümkünatının Olmaycağını Bilgilendir. Uygun bir Üslupla, Küfür Edersen, Oda Dağa Gider, Başlar Mermi Yağdırmaya Mehmetlerimize. Bu Böyle Olmaz, Cahillik Bir Başka Cahillikle Giderilmez. 

    Savaşımız İnsanlarımızı Büyük Hatalar Yapmaya Sürükleyen Zihniyetle Olmalıdır.  Olayın Temeli Zihinseldir, Düşman Zihinseldir. Şahıs Boyutunda Kandırılanların Dağda Olanların Dışında Bişey Görünmüyor Zira.

     

    Dipnot : Bu Arada Adminler Kilitlemiş konuyu Şuraya Geçeyim dedim. Sirpence Hocamadır....

    Hocam Doğrusun, Gayet Sever Taktir ederim, Seni, Ama Gözümün Nuru, GüneyDoğu Halkı Hususunda Azıcık Daha Ilık olabilirsek inanıyorumki Daha Olumlu Neticeler Alabileceğiz Bu Lanet Savaşta, Aslında Savaşa Hakaret etmek istemiyorum ama Yazacak başka cümle bulamadım. Savaş Bile değil Vaziyet. 


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Şubat/2005
    Erkek

    ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

    RapperMcs Kardeşim Ne Sözde Ne Özde, Olmayacak Bişeyin peşinden Gidenler var evet, ve Çoğunluğu pek tabiki Vede Malesef Kürttürler, Bak Kardeşim, Anlatmaya çalıştığım şey, Kim Daha Milliyetçi Mevzusu değil, Bu Ülkedeki İnsanlarımızın Milliyetçiliğinden Hiç Şüphe etmem, Ayrıca Kimsenin Milliyetçiliğini Sorgulayacak kadar İleride gitmem, Bu Hususta Öncelikle Ben Kendimden Sorumluyum. Kendimden Ve Yakın Çevremden.

    Mühim Olan Şudurki, Olayın Sadece Kürtler le Başlayıp, Kürtler le Bitmeyeceğini Kavramanızdır. Zira Kürtleri Yapmamaları Gereken Hatalara Sürgün edenler, Neo Faşistler dir, Aslında bu tabir Hafif kaldı, Gladyo Uşağı, Para Zıkkımlanmış Şerefsiz Köpek, Devlet Katındada Yeri Olan, Pek Şerefli Görüntü Veren Üst Düzey Haysiyetsizlerdir. 

    Biz Vatandaşlar olarak, Bu Oyunlara Uyanarak, Birbirimizi İtmek, Dürtmek yerine, Tam Tersini Yapmaya Mecburuz. Bu Mecburluk Tüm Vatanımdaki Milletler le Sınırlıdır. Herkes Üstüne Düşeni Yapacak. Kürtlere Öncelikle Sövmemekle Rencide etmemekle Başlanmalıdır. Çünkü Sövüşmeler de bir nebze Körükleme Vesilesidir.

    O Yüzden Sen Toprak isteyenlede Müzakerede Bulun, İstediği Şeyin Mümkünatının Olmaycağını Bilgilendir. Uygun bir Üslupla, Küfür Edersen, Oda Dağa Gider, Başlar Mermi Yağdırmaya Mehmetlerimize. Bu Böyle Olmaz, Cahillik Bir Başka Cahillikle Giderilmez. 


    -----------------------------

    Bu satırların üstüne daha nasıl bir bağnazlık yapılabilir?


    We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2002
    Erkek

    OZSAR07 sana ne diyeceğimi bilemiyorum.. Sadece Allahım doğru yoldan sapıtmasın. Eğer sen o kurşunu bu toprak için terör örgütünden yediysen helal olsun.

    Kendimde dahil olmak üzere fevri davranışlar içine giriyoruz. sakin ve sukunet içinde kalamıyoruz. Ancak ben her defasında söylediğim gibi tekrar söylüyorum benden toprak isteyene güzel bir şey veririm! 

    Benim tek derdim bu yok ırkçılık mış vs değil! Ben Kürt diye bir kelimeyi resmi olarak tanımıyorum bilmiyorum.  Tanıyanların a.koyayım. bu laz çerkez vs ler içinde geçerli Burası Türk devleti ve HERKEZİN NÜFUS CÜZDANINDA TÜRK YAZIYOR! bunun ötesi yok.

    Kürtlük, lazlık, çerkezlik etnik bir sıfat, kürt kökenli Türk, laz kökenli Türk, Çerkez kökenli Türk tür vs kökenli Türk! O kalleş ve kansız Ahmet bile TÜRK!

    Allah aşkına buna ırkçılık diyen zihniyet ne yapıcıdır nede birlikte huzur ve kardeşlik içinde yaşamayı istiyordur o yüzden ben daha fazla uzatmıyorum...

     

    Bu topraklar üzerinde yaşayan ve kendini Türk gibi hisseden herkes Türktür hiçbir ayrım yapılamaz!

      Yok Türkiyeli yok kürt açılımı yok ermeni soykırımı gibi kavramlarla yıllarca hepimizi ayrı gayrı düşürenlerde içimizdeler.. Bunların hepsi demogojiden ileriye gidemez.

    Aslolan gerçeklerdir OZSAR07 nin yediği kurşundur. Bu çok değerli birşey benim için. kimin ne olduğunu kimse bilemez.

     

    Neyse Barış ve sevgi ile yaşayacağımız günler temennisi ile kalın sağlıcakla!


    Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek

    rappermcs bunu yazdı:
    -----------------------------

    OZSAR07 sana ne diyeceğimi bilemiyorum.. Sadece Allahım doğru yoldan sapıtmasın. Eğer sen o kurşunu bu toprak için terör örgütünden yediysen helal olsun.

    Kendimde dahil olmak üzere fevri davranışlar içine giriyoruz. sakin ve sukunet içinde kalamıyoruz. Ancak ben her defasında söylediğim gibi tekrar söylüyorum benden toprak isteyene güzel bir şey veririm! 

    Benim tek derdim bu yok ırkçılık mış vs değil! Ben Kürt diye bir kelimeyi resmi olarak tanımıyorum bilmiyorum.  Tanıyanların a.koyayım. bu laz çerkez vs ler içinde geçerli Burası Türk devleti ve HERKEZİN NÜFUS CÜZDANINDA TÜRK YAZIYOR! bunun ötesi yok.

    Kürtlük, lazlık, çerkezlik etnik bir sıfat, kürt kökenli Türk, laz kökenli Türk, Çerkez kökenli Türk tür vs kökenli Türk! O kalleş ve kansız Ahmet bile TÜRK!

    Allah aşkına buna ırkçılık diyen zihniyet ne yapıcıdır nede birlikte huzur ve kardeşlik içinde yaşamayı istiyordur o yüzden ben daha fazla uzatmıyorum...

     

    Bu topraklar üzerinde yaşayan ve kendini Türk gibi hisseden herkes Türktür hiçbir ayrım yapılamaz!

      Yok Türkiyeli yok kürt açılımı yok ermeni soykırımı gibi kavramlarla yıllarca hepimizi ayrı gayrı düşürenlerde içimizdeler.. Bunların hepsi demogojiden ileriye gidemez.

    Aslolan gerçeklerdir OZSAR07 nin yediği kurşundur. Bu çok değerli birşey benim için. kimin ne olduğunu kimse bilemez.

     

    Neyse Barış ve sevgi ile yaşayacağımız günler temennisi ile kalın sağlıcakla!


    -----------------------------

    türkiye cumhuriyetı vatandası hocam karıstırmayalım kimlikte  yazan bu  ayrıca kürt  dıye bısey yok demısın lazıda var kürdüde var  cerkezıde var  tatarıda  var  var oğlu var  benım kımseyle bı derdım yok  türkle kürtle cekezle tatarla hıc bırıyle  sorunum yok ekmegımı kazanmaya  bakıyorum düşmüşüm yaşam derdıne  yalnız benım ırkıma lanet  okuyan küfür eden bı adama ben cevabımı veırım  arkadas ben sımdı cıkıp türkler  söledır  böledır  dıyebılrmıyım  dıyemem   ortalık karısır  a.q

    peki kürtleri genelleyıp kufur  edılınce hıc bırsey olmamıs  gıbımı  davranalım ?


    kontra bisiklet
Toplam Hit: 21593 Toplam Mesaj: 167