folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Çok Yüksek Hızlı Tren Setlerinin İlki Seferine Başladı



Çok Yüksek Hızlı Tren Setlerinin İlki Seferine Başladı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2009
    Erkek

    yht ile ankaraya gidip geliyodum ztn arkadasın dediği gibi 255 km yi gördüm ama sarsıntı falan yok gayet rahat koltukları falan cok iyidir bunların. yeni gelen siemens le çarşamba gidicem ankaraya. bazen referanslara göre bilgi sahibi olabiliyoruz bu yüzden siemens iyi bi referanstır. 320 yi görcez kısmetse gerci aksam gitcem ama olsun.

    bazı arkadaslar sakaryadaki tren kazasından bahsetmiş. operatörden kaynaklanan bi kaza oldugunu ögrenmiştim en son. çoğu yerde switchlerle gider bu trenler hızı otomatik düşürür yani . operatör kendi kontrolüne almıs viraja hızlı girince malum son.

    3.havalimanı marmaray yok hızlı tren yok bilmem ne. bazıları bunlara göz yumuyo ama insna şapkasını alıp önüne düşünmeli. tmm hükümetlerin görevi bunlar yapcak tabiki de arkadas ndn bunlar hep akp döneminde oluyo öncekiler ne bok yemiş bunlar önemli şeyler. Beyin güzel şey aslında,düşünmek için kullanıyosan eğer.

    Edit : Hatırlatma. Nette yapacağınız küçük bir araştırmayla, hali hazırda yapımı devam eden yht projelerini ve proje aşamasında olan yht hatlarını görebilir,bunun yanı sıra yeni yapılmakta olan ve yine proje aşamasında olan YHT garları hakkında da fikir sahibi olabilirsiniz. yani yht hattı konya-eskisehir-ankara ve istanbul arası hatlarla sınırlı kalmayacak. 

    rhodostethia tarafından 06/Haz/15 00:48 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 11297 Toplam Mesaj: 92