Deney (Hikaye Denemem 2)
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------dur ne gzel unutturduyduk millete zıplattın konuyu :D
Yazamıyorum.
Niye?
Yastayım çünkü.
Her türlü eğlenceli şeylerden uzak duruyorum bir süre. Vakti gelince söz veriyorum bitirecem bu hikayeyi. Sözğmde dururum her zaman.İnşallah.
-----------------------------
şu dkkdan sonra biz yas tutarız artık :S -
hocam noldu bitti mi yas :S
ne zaman devam etcek hikaye yaaaa ???
-
bu hikaye devam etmez artık..
-
yas bitti mi tuğrul baba |:
-
birdaha olmayacak o hikaye...baba'bıraktı yuvasını uçtu gitti :( çok üzüldüm ama baba inatçı gelmez birdaha :(
ALIN SİZE HİKAYELERİN EN GÜZELİ EN HOŞU...TugrulBaba, 27/02/2008 1:19:51 PM tarihinde 24 saat sureyle renegadealien tarafindan banlandı. Banlanış Sebebi: İmam yaparsa cemaat yapar die bir atasözümüz var, Tahribat.Com forumlarında küfürün yasak olduğu bildiğin halde abi etmediğin küfür kalmamış, sana vermezsem bu cezayı kendime ne dieceğim...
Bugün 29.02.2008. 19/04/2003 Tarihinden beridir süre gelen tahribat serüvenim sona erdi. Yukarıdaki ceza bunun zaten açıklayıcısıdır. Bu demek midir kırgınım, dargınım bazılarına? Hayır! Asla. Kimseye ne kırgınım ne dargınım. Ayrılık sebebim şöyle izah edebilirim.
Tugrulbaba nevi şahsına münhasır bir kişilikti. Yalnız Tugrulbaba onun yaratıcısı Tuğrulu yansıtmazdı. Tugrulbaba olaylara objektif yaklaşmayı şiar edinmişti. Son olayda objektifliğini elden bıraktığını açıkça vurgulamış artık bir noktada yapılan saygısızlığa dur demek istemişti. Bunu yaparken, tabir caizse kendi cümlelerini kurmuştu yine.
Yukarıdaki ceza açıklmasında küfür ibaresi yer almakta. Bunu reddetmem asla. Çünkü küfür eder Tugrulbaba. Tbt tan yani yuvasından bir günlük kovulma hadisesi ile sonuçlanan bu olay Tugrulbabaya ağır gelmiştir. Bu yazıyı okuyan herkes hak verecektir ki gururlu bir insan gururunu, onurunu ayağının altına alıp kovulduğu yere, istenmediği mekana bir daha girmez.
Olayın boyutunu salt gururla sınırlamak ve betimlemek elbette yanlıştır. Sol tarafta gördüğünüz üzere bir çok arkadaşımın, kardeşimin Tuğrulbabayı onurlandırarak, kaleme aldığı yorumları görmüşsünüzdür. Ben Tugrulbabaya verilen bu onuru, tugrulbabanın getirildiği saygınlık mertebesini,bu mertebenin verdiği gururu zedelememek adına içim acısa da, kahrolsam da bu kararımdan dönmemeyi düşünüyorum.
Ne dedik evet Tugrulbaba küfür eder. Tugrulbaba dün küfür etti. Cezasını aldı. Hak verenler, vermeyenler olacaktır. Ben hak veriyorum cezaya. Peki Tugrulbaba yarın küfür etmez mi? Eder! Bu tugrulbabanın genel üslubudur. Bu huyudur. Bundan vazgeçmez. Neticelerine de katlanmasını bilir, lakin yukarıda dediğim saygınlık mertebesini elinden kaçırır, sıradanlaşır.
Sonuç olarak defalarca kovulma, defalarca geri gelme. Bu fiil olarak yüzsüzlüğe tekabül eder Tugrulbabanın lügatinde.
Gelelim küfür hadisesine. Hekesin olmasa da büyükçe bir çoğunluğunda bildiği üzere bugüne kadar kimseye küfür etmedim. Cümlelerimin arasında bir bağlaç gibi, bir vurgu gibi kullanıldı küfürler. Hani gündelik hayatımızda nasılsa öyle. Zaten ondan bu denli arkasında duruyorum ettiğim küfürlerin. Bana ana avrat küfreden kişiyi dahi beni banlayan kişi yani güçlühan banlamıştır. Kaldı ki adminlik görevini yürüttüğüm sıralardı. Halbuki banlamasaydı o arkadaşımın gerçek niyetini öğrenmek için konuşacaktım. Yani demem o ki bana ana avrat küfür eden kişiye bile küfür etmedim.
Şimdi dün akşam ve gün boyunca konuştuğum geri dön çağrısı yapan arkadaşlarım oldu. Sağolsunlar sevdiklerinden saydıklarından böyle bir girişimde bulundular. Tbt bir değirmen gibidir.Gelene geçene bakmaz öğütürde öğütür. Çalışır sürekli. Benim varlığım yada yokluğum bir şey değiştirmez. Tbt kimleri unutmadı ki? Kimlerin boşluğu doldurulmadı ki? Jerusalem (halil ibrahim) koskoca tbt admini nerede? İR2 (İLKİN) Nerede? Kabus (yavuz andam) nerde? İslamic Force nerde? FMK, Barthez, Crimial, acizmendi (pek sevmesemde bu oğlanı), thunder, darkworld neredeler? Bir tugrulbabamı unutulmayacak? Sitede olmamam infial yaratmaz. En geç 3 gün sonra unutulur. Unutulmak acı değil. Hatırlayanların kötü hatırlaması acıdır. Bundan dolayıdır ki elden geldiğince iyi bir örnek olma yarışına girdim kendi kendimle.
Dile kolay 5 yıllık bir serüvendi bu. Herkesi ayrı ayrı sevdim ve saydım. Elimden geldiğince saygıda kusur etmemek için çaba sarfettim.
Olur ya bir gün merak edip giren olursa bu profile gerçeği buradan okumasını sağlamak için son bir kez giriş yapıyorum.
Kriz geçirdiğini duyduğumda krizler geçirdiğim compüterwolf, ısrarlı davetlerime rağmen evimi şereflendirmeyen Renegadealien, işi başından aşkın underzero (sevgili murat abim), x11 liğinden beridir tanıdığım Antikky başta olmak üzere yönetimde iken bana yardımcı olan tüm idari kadroya teşekkürlerimi saygı ve sevgilerimi yolluyorum.
Sitede ismini saymakla bitiremeyeceğim onlara üye var çok sevdiğim, onlar kendilerini biliyor hepsini kucaklıyorum.
Olaki bilerek, bilmeyerek kalpler kırdıysam hakkınızı helal ediniz, benden yana herkese helal-i hoş olsun.
Özel rica:
Olurda yönetimden bu profile girenler olursa;
-Çiftestandart uygulamadan kaçının
-taraflar arasında anlaşmazlık olduğunda çözüm arayın uzlaşma metodunu deneyin
-Bölücülük yapanları, fitne ve nifak sokanları bu ortamdan uzaklaştırın
-kuralların uygulanmasında taraf değil tarafsız olun. Kendi kişisel görüşlerinize göre değil genel toplum kurallarına uygun kararlar vermeye özen gösterin
Son söz: Bugün net benim için tahribattan ibaret demiştim. Çok üzülürek bu sözün benim için geçerlilik süresini doldurduğunu acı bir hadiseyle anlamış olmam gerçekten elem verici. Artık yeni ufuklara yelken açmanın vakti gelmiş. Yuvamızdan uçmanın vakti gelmiş. Yukarıda yazdıklarımda son derece samimiyim. Allah adına yemin ederim ki, İki oğlumun başı üzerine yemin ederim ki, acındırmak için değil yazdıklarım. Sadece iyi bir insan olarak hatırlanmak için, kendi doğrularımı yazdım.
Sonu olmayan denizin ufkunda görüşmek üzere..[tugrulBABA]
-
gercekten üzücü tugrulbabanın ayrılması :(duygulandım okuyunca yazdıklarını...
-
Hiç bitmeyen hikaye...
Tahribat'ta tanıdığım en esaslı adamlardan biriydi.
-
gözüm yaşardı vallahi :'|