Deney (Hikaye Denemem 2)
-
hoca nerdesin madem devamı gelmicekti neden başladın merak ettirme bizi :D
-
23.12.2003
Bugün doğum günüm. Bazı arkadaşlarım kutlama tertip edelim dedi ama gerekli olmadığını hatırlamış olmalarının yeterli olduğunu söyleyerek reddettim. Aslında bugün için büyük bir hediye aldım ben.
GTH BEDT binaları tamamlandı. Artık eğitimler başlayabilir. Ama havalar oldukça soğuk olduğu için bir müddet beklemekte fayda var sanırım.
Subaylarla yaptığım görüşme ise tam aksi yönde olduğu için derhal eğitimleri başlatma kararına vardık. Yarından itibaren seçmeleri başlatacağız.
31.12.2003
Bugün başarılı geçen bir yılın son günü. Umarım önümüzdeki sene de böyle başarıdan başarıya koştuğumuz bir sezon geçiririz. Derslerimiz harika. Hayatımız harika. Ama bir eksiklik hissi kaplıyor içimi. Bazı yönetici arkadaşlarımla bu durumu paylaştığımda aynı şeyleri onlarında yaşadığını öğrendim. Adnan hocayla bu konuyu konuştuk. Net cevap içimizi rahatlattı. Bu fiziksel anlamda boşlukta durduğumuz, ses getiren eylemler yapmadığımız içinmiş. Haklıydı. Ne gibi eylemler yapacağımızı söylemedi. Ne zaman yapacağımızı da. Bazen sır saklamasının nedenlerini merak ediyorum.
03.01.2004
Hergün yüzlerce kişi seçmelerden geçirildi. Ve hala katılımlar devam etmekte. Dört ayrı şehirden daha katılmak isteyen gençler çıktı. Şartnamelerimizi sunduk kabul edenler kaldı diğerleri gönderildi.
Kayseri ve eskişehirde de eğitim tesisleri kurma kararı aldık. En kısa sürede hayata geçireceğiz. Zira konyada bulunan tesis yetersiz kalmaya başlayacak yakında.
Eğitimler gelecek hafta seçmeleri başaranlar için başlayacak. Seçmelerde başarısız olanlar alt kademe eğitimden başlayacaklar. Herkes zorunlu. Bu arada bende seçmeleri başardım. Ama konumumdan ötürü eğitim almayacağım. Sadece strateji belirlemekte kullanıyorum bedenimi ve beynimi.
12.01.2004
Bugün gazateler den birinde bir köşe yazarı yeni bir örgüt diye bahsetmiş bizden. Heyecanla okuduğum yazının sonunda öfkelenmiştim. Zira bizi bir takım sağcı ve solcu örgütlerle bir tutmuş siyasi bir kimliğe sokmak istemişti. Kişisel gelişimden toplumsal gelişime olan katkımızı hiçe sayarak yerden yere vuran bir yazı yazmıştı. Adnan Hocamla görüştüm bu konuyu.
Neticede bir tekzip metni hazırlama kararı aldık. Metni ben ve Mustafa birlikte yazdık. Amaçlarımızı, aştığımız yolları, ne gibi yöntemlerle çalıştığımızı bildiren bir tekzip mektubu yolladık. Bakalım önümüzdeki günlerde ortaya çıkar sonuçları.
23.01.2004
Aradan 10 günden fazla bir zaman geçmesine rağmen pek sayın köşe yazarı bir cevap yazma nezaketi dahi göstermedi. Durumu e posta yoluyla bildirdim. Tekzip metninin bir kopyasını ekledim bu yazıya. Olabilir, kaybetmiş olabilir, görmemiş olabilir. Yani neticede insan her şeyi bekleyebilirsiniz.
Adnan Hocama gelecek haftaya kadar bekleyeceğimi söyledim. Daha olmazsa yüzyüze görüşürüz.
Çok kızdım çok.
28.01.2004
Pek sayın beyefendi köşeli yazar efendi, kuytu köşesinde bizi yine yerden yere vuran bir yazıyla aklınca azarlamış. Mektubumuzu yayınlamış ama aklınca tefsir etmiş. Şurasında şu olmuş burasında bu olacakmış. Biz bir terör örgütü olma yolunda ilerliyormuşuz. Mış muş.
Ben sana yapacağım bir Ali Cengiz. Seninle görüşeceğiz, er veya geç.
03.02.2004
GTH Askeri kanadı kurma kararı aldık. Bundan kasıt askere gidecek olan gençlerimizin hazırlıklı ve eğitimli birer komando olmasıydı. Gerekli eğitim ve bilgi için yeni eğitim subayları geldi. Bu arada hatıptaki araziyi büyüttük. Eskişehir ve kayseride ki arazilerde benzer faaliyetlere başlamak için gerekli inşaatlar sürüyor. Havalar soğuk olmasa hızlı biter ama.
Yeni eğitim subayları arasında eski sat komandosu bile var. Adamlar çakı gibi. Hayran kalmamak elde değil.
06.02.2004
Geçen sene görüştüğümüz dört gizemli adamla tekrar toplantı yaptık. Bize eğitim için silah ve mühimmat yollayacaklarını söylediler. Ayrıca hatıptaki meskun mahalde oturan insanları rahatsız etmemek için susturuculu silahlar yollayacaklarını belirttiler. Güzel bir gelişme.
Onlardan ayrı Adnan hocayla yaptığım görüşmeden ise genel durumun raporlarının tutulması kararı çıktı. Zaten gayrı resmi olarak bunu yaptırdığım için kendimle gurur duydum.
Ayrıca açıktan açığa ülkenin gidişatı milletin refahı için bu oluşuma destek ve sayısal kazançlar sağlamak için reklam kampanyası düşündüğünü söyledi.
Yerinde bir karar.
-
ite oluyo yavaş yavaş
beyni yıkanmış dangalaklardan oluşan yeni terör örgütü hayırlı olsun :)
dewam baba dewam
-
silahlanmada başladı susturuculu bi de :| aksiyon istiyoruz prison break tadında :|
-
allahım tahribat ailesine mensup bu kadar deli içinde ben de mi deliriyorum neee :) ??? o kadar güzel ki brezilya dizileri halt etmiş... eee baba tuğrul sonraaaa????
-
çok hızlı ve bağlantısız şekilde gidiyo... ben olayları canlandıramıyorum...
-
mugato bunu yazdı:
-----------------------------çok hızlı ve bağlantısız şekilde gidiyo... ben olayları canlandıramıyorum...
-----------------------------??Ben oldukça rahat birşekilde canlandırıyorum benim tarafımda sorun yok.
Devam tuğrul baba iyi gidiyorsun:
-
baba süpersin yaw devamını merakla bekliorum telefona attım aklıma geldikce okuyorum okutuyorum :) cok güzel gidio...
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
baba süpersin yaw devamını merakla bekliorum telefona attım aklıma geldikce okuyorum okutuyorum :) cok güzel gidio...
şimdi bak övünüyor falan diyecekler diye acayip tırsıyorum bazı şeyleri sormaya.1. Ben tamamen amatörce yazıyorum bunları.
2. Bu hikayeyi alışılmamış bir tarzda yazmayı hedeflemiştim öyle de yapıyorum. Dikkat ettiyseniz isim, mekan gibi
detaylara çok fazla girmiyorum. Toplasanız belki 10 tane isim geçmiştir.
Bu yukarıdaki 2 maddeyi bağlantı kuramadım diyen arkadaşıma söyledim. Doğrudur bağlantı olmayabilir ama sanırsam
okuyanı var. İnşallah diğer denemelerimde daha bağlantılı yazarım.
Şimdi kapile o tırstığım sorulardan birisini soruyorum.
Sadece merakımdan soruyorum. Kime okuttun? Tepki ne oldu? Yani durduk yerde çok salak bir yazı damgası yemeyelim :)
Belki okuttuğun kişi beğendi. Beğendiyse ve burada bunu belirtirsen gaz olur oda bana :)
Gerek yok gaza aslında yazdıkça eklerim buraya.
Neyse yakında eylemler başlıyor. Bağlamak istediğim bir yer var nasıl bağlasam diye düşünüyorum öyle.
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------sanırım ilgi yok? :)
bakalım ilgi yoksa yazmanın manası da yok.
olmazmı ya :D merakla bekliyom şerefsizim,
bu arada ne çekip yazıyon baba sen bunları?
-----------------------------Birşey çekilerek yazılmaz böyle bir hikaye,çekilen o şey yazdırmaz,hatta okutturmaz..