Deney (Hikaye Denemem 2)
-
hocam ben bayıldım inan, bir solukta okudum kalın bi kitap olsa gene okurum artık ki okumayı pek sevmem normalde.
Ama harika olmuş yaf.
Lütfen devam et ölürüm meraktan. Uslup falan da çok güzel olmuş.
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi kapile o tırstığım sorulardan birisini soruyorum.
Sadece merakımdan soruyorum. Kime okuttun? Tepki ne oldu? Yani durduk yerde çok salak bir yazı damgası yemeyelim :)
Belki okuttuğun kişi beğendi. Beğendiyse ve burada bunu belirtirsen gaz olur oda bana :)
Gerek yok gaza aslında yazdıkça eklerim buraya.
Neyse yakında eylemler başlıyor. Bağlamak istediğim bir yer var nasıl bağlasam diye düşünüyorum öyle.
-----------------------------üstad ilk olarak üniden bi kac abiye tavsiye ettim okuttum begendiler senmi yazdın filan dediler bende bi abim var o yazdı dedim.birde ögretmenlerimden birisine okuttum begenerek okudu amatör olmasına ragmen cok güzel yazılmıs dedi.velhasılı kelam negatif yorum yapan olmadı...
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi kapile o tırstığım sorulardan birisini soruyorum.
Sadece merakımdan soruyorum. Kime okuttun? Tepki ne oldu? Yani durduk yerde çok salak bir yazı damgası yemeyelim :)
Belki okuttuğun kişi beğendi. Beğendiyse ve burada bunu belirtirsen gaz olur oda bana :)
Gerek yok gaza aslında yazdıkça eklerim buraya.
Neyse yakında eylemler başlıyor. Bağlamak istediğim bir yer var nasıl bağlasam diye düşünüyorum öyle.
----------------------------bende yurtta iki arkadaşa okuttum... onlarda bi kaç kişiye okutmuş Yurdun yarısı merakla senin hikayenin devamını bekliyor... diğer yarısının hikayeden haberi yok olsa onlarda bekler...
bide ne zaman bitecek şu hikaye???
-
hocam sen bunun biran önce patentini al yoksa yarın tvde izlersen (dizi olarak) oturur ağlarsın :D
-
baba hadi yaa kaç gün oldu çatlıyorum meraktan... baştan okuyorum sonuna gelince yine çıldırıyorum...
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sen bunun biran önce patentini al yoksa yarın tvde izlersen (dizi olarak) oturur ağlarsın :D
-----------------------------hocam telif hakkı olmuyo mu böyle şeylerin ki :))
-
ee devamına noldu hoca?
-
dur ne gzel unutturduyduk millete zıplattın konuyu :D
Yazamıyorum.
Niye?
Yastayım çünkü.
Her türlü eğlenceli şeylerden uzak duruyorum bir süre. Vakti gelince söz veriyorum bitirecem bu hikayeyi. Sözğmde dururum her zaman.İnşallah.
-
konuyu yeni fark edip, hepsini bi seferde okuyan biri olarak tek kelimeyle
süper
.
devamını isterük...
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------dur ne gzel unutturduyduk millete zıplattın konuyu :D
Yazamıyorum.
Niye?
Yastayım çünkü.
Her türlü eğlenceli şeylerden uzak duruyorum bir süre. Vakti gelince söz veriyorum bitirecem bu hikayeyi. Sözğmde dururum her zaman.İnşallah.
-----------------------------hayırdır ne yası hocam?Ayrıca eğlence falan değil ki bak kaç mürid okuyor :) bilgilendirme bilgilendirme.