folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Halep Bir Teröristten Diğerine Geçti.



Halep Bir Teröristten Diğerine Geçti.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Bence Halep düşerse Türkiye zora girer çünkü dün komşuyduk ve esad'lar pkk'nın en büyük destekçilerindendi. Şimdi bir de intikam hırsı var esed tarafarında, bu durum bence bize patlar. O açıdan ne kadar ölü rejim askeri ve taraftarı o kadar rahat bir dünya olur benim için. 


    "biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek

    Esad kardeşim demeye başlar dünya liderimiz yakında :) 


    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2008
    Erkek

    Başlık gece açıldığında "Halep Düştü"  şeklinde iken şimdi bu hale gelmiş. Konuda o kadar tartışma dönmüş,  kalkıp bir tarafı banlamış diğerini bırakmışsınız. Modlardan biri H. Mahalli veya Hasan Sivri sanırım.

    Konuya yazan PKK sempatizanlarına dokunulmadığına değinmiyorum zaten.

    literatur tarafından 13/Ara/16 13:18 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Eylül/2012
    Erkek
    literatur bunu yazdı

    Başlık gece açıldığında "Halep Düştü"  şeklinde iken şimdi bu hale gelmiş. Konuda o kadar tartışma dönmüş,  kalkıp bir tarafı banlamış diğerini bırakmışsınız. Modlardan biri H. Mahalli veya Hasan Sivri sanırım.

    Konuya yazan PKK sempatizanlarına dokunulmadığına değinmiyorum zaten.

    RETRET'i banlanması için sebep yokta o yüzden hoca.

    yoksa sende mi islamın yükselişini kıskandığımızı düşünüyorsun?

    ha bide pkk'lılar kim ?


    The Beginning and The End.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2008
    Erkek
    CenkSertoz bunu yazdı
    literatur bunu yazdı

    Başlık gece açıldığında "Halep Düştü"  şeklinde iken şimdi bu hale gelmiş. Konuda o kadar tartışma dönmüş,  kalkıp bir tarafı banlamış diğerini bırakmışsınız. Modlardan biri H. Mahalli veya Hasan Sivri sanırım.

    Konuya yazan PKK sempatizanlarına dokunulmadığına değinmiyorum zaten.

    RETRET'i banlanması için sebep yokta o yüzden hoca.

    yoksa sende mi islamın yükselişini kıskandığımızı düşünüyorsun?

    ha bide pkk'lılar kim ?

    Hocam mesele burada Halep'teki oluşumları meşru görüp görmemek değil. Ona bir şey dediğim yok. RETRET gibilerin vatan sevgisinden de şüphem yok. Fakat şunu göremiyoruz : Rejim diye bir şey kalmadı. Burada ilerleyen İran ve Rusya. Yarın bir gün burnumuzun dibine kadar girecek olan ya Rus askerleri ya da Şii milisler.  Türkçü geçinip Rusya'nın ilerlemesine sevinen arkadaşları bu bahsettiğim zaman geldiğinde "Moskof alçağı" edebiyatı yaparken ağlar vaziyette göreceğiz. Bütün Allah diyenler teröristtir diyen arkadaşları da Şii milisler burnumuzun dibinde bittiğinde İzmir marşı ile ağlarken göreceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin ulusal güvenliğinin bu kadar tehlikeye girdiği bir manzarada kuru hamasetle ağızdan köpük saçmakla olmuyor bu işler.

    PKK'lılar için konuyu ilk sayfadan gezersen görebilirsin. Forumda bu arkadaşlar meşhurdur zaten.

     

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2011
    Erkek

    Başlığı bana sormadan yada bildirmeden degistirmek de ne demek. Yıllardır forumdayım ilk defa böyle saçma bir şey görüyorum. Halepdekiler terörist bunu bende kabul ediyorum peki esad terörist değil mi? Yıllarca apo piçini beslemedi mi??

    Not: başlığı kim değiştirdi bilmek istiyorum..


    Ne Mutlu Türk Doğana..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek

    2 lik çıkarmak değildir amacım yada sempatizanlık yapmak. ülke çıkar ve stratejik olarak = esad'la ters düşülen bir politika (keza bütün dünyaya 2 3 bina yaptık diye kafa tutmaya kalkma) + ordaki bulunan bazı terör gruplarına destek vermeyi de ihmal etmedi ülke evet bzim ülkeden bahsediyorum hea doğrudur yanlıştır tartışılır orası ayrı konu. Suriyede SAVAŞ niye başladı birden ülke bir kaç gruba nasıl bölündü?Esad kime göre terörist bize mi yoksa kendi ülkesindekileremi?

    Su veren itfaiyenin hortumunu...dicem olmucak zira masum insanlarda var ancak şöyle bir durum söz konusu biz Yıllarca PKK denen piç kuruluarıyla savaşırken ilk O.Ç. Barzani Irakta sonra suriyede kamplaşmaları ve aleni sınır güvenliğimizi hiçe sayıp sürekli orospu taktiğiyle içeri gir kaçla insanlarımızı katlettiler.ŞİMDİ çekiyorlarsa beter olsunlar amk diyesim var. Irak parçalandı Sonra orda başlatılan bir diğer birleşme hareketiyle El kaide = İŞİD --> suriyeye yol aldı orayı parçalamaya başladı, ülke elin ülkesi ceremesini bizde çektik ziyadesiyle çekerizde. aşağıda olan biten tehlike 1 - RUSYA 2-İRAN 3-Esad yönetiminin suriyede varlığını devam ettirmesi.Zira dostluk kurmaya bile kalksan bu piçler bizi bir daha arkadan vururlar hiç çekinmeden vesselam.


    Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2012
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

    Kardeşim saçma sapan konuşmayın 5 yıldır muhaliflerin elinde olan ve 1 yıldır da aktif kuşatmada olan bir yer alınıyorsa buna "düşürmek" denir. Düşme kelimesi tarafsız bir kelimedir ve Suriye Türkiyenin tırnağı olamaz. Diyarbakır isyan etse ankaralılar Yunanistana kaçmaz gider Diyarbakırı alır.

    darbede askerler her havaya sıktığında insanların kaçtığını ve gördüğüm kadarıyla bazı istisnalar haricinde duran tankların altına yatıp artistliğine poz verdiklerini gördüğümden mütevelik koyu yaptığım kısım için sormak istiyorum : kaynak ?

     

    konuyla ilgili de : bir ülke daha aptalca nasıl yönetilir çook merak ediyorum, cidden mümkünmü. afrikadaki kabile ülkeleri daha mantıklı yönetiliyodur eminim. herkesle düşmanız. esada ne kadar bok atılırsa atılsın adam okumuş etmiş doktor bir herif. eşek siken suriye halkını yakıyosa yaksın, çokta sikimde yani. arap baharı muhabbetine arap ülkelerinin nasıl sikildiğini görüp esada düşmanlık yapmak harbi komik. aynı muhabbeti darbede bize de yapmaya çalıştılar, hiç bir komşumuz çıkıp darbecilere destek vermedi.

    nüfusu günden güne artan bi azınlığı (kürtler) her geçen gün kendimize düşman ediyoruz. 2/5/10 yıl sonra adamlarla nüfusumuz kafa kafaya olacak zaten bakalım o zaman ne olacak. adamların nüfus 5 milyonken çözemediğimiz kürt sorununu o zaman nasıl çözücez

    ab ve d zaten karısı gibi kullanıyodu bizi, rusyaya da orospu gibi davranıp duruyoruz. ortada kimsenin türkiyeyi adam yerine koyması için bi sebep yok. genç nüfus / büyük orda muhabbeti olmasa kimse adam yerine koyup konuşmaz bile heralde bizle.


    black implies white, self implies other, life implies death.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2009
    Erkek

    @Desiqner 

    hocam 5 senedir neredeydın . Birde klavye başında yazdıkların, savunduğun değerlerin nasıl kullanıldığını gördüğün zaman utanman dileğiyle. Okudumda sana gazı kim verdi merak ettim gazı veren bile gülmüştür belki sana 

     

    csr288 tarafından 13/Ara/16 14:23 tarihinde düzenlenmiştir

    Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _DevLop_
    _DevLop_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ağustos/2015
    Erkek

    Denklem kurmaya çalışan, hesap yapan arkadaşlar. Karşı karşıya gelseniz birbiriniz doğricaksiniz. Ulan yıllardır ne yaşıyorsak işte şu üç dört sayfalık forum yazıları en güzel örnek. Biz içerde bir birimize düşmekten, farklı düşüncelerimizi kabullenememekten bir adım ileri gidemiyoruz. Ya bırakın kavga etmeyi sorun nasıl çözülürü konuşalım. Herkes kendi düşüncesini kabullendirmek zorundamı ya ? Esed şöyleymiş, yok ampul kafalı.

    Ya arkadaş 4 tarafımız düşman dolu. İçeride bir sürü düşmanımız var. Şu son bir senede yapılan saldırıların farkında değil misiniz ? Belki komplo teorisi gelecek ama; futbolda bile çektiğimiz kuralara bir bakın. Sanki birileri bizleri bir yerden bir şeylerin içerisine sokmak istiyor.

    Bizde buraya gelmişiz; birbirimize sövüyoruz. Mk Sarılın bir birinize bırakın şimdi kafanızdakileri gün birlik olma günü.

    Tek kurtuluş yolu budur. Ne zamanki bu devlet 1000 yıldır zor duruma düşse bir tek şekilde kurtuldu: Tek vücut...

     


    ‘A’ Developer is a good starter and a good finisher as well
Toplam Hit: 12760 Toplam Mesaj: 92
suriye halep