folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Halep Bir Teröristten Diğerine Geçti.



Halep Bir Teröristten Diğerine Geçti.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Mart/2010
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    Desiqner bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Desiqner bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Desiqner bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Desiqner bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Desiqner bunu yazdı

    Bu forumda dünyanın en büyük katilleri arasına adını yazdıran Esed'ı yalayan adamlar görmem ne acı...
    Halep pek çok defa düştü ve pek çok defa da geri alındı.Allah büyük...

    Bi siktir git ordan.

    Evet Allah büyük, Suriye düşmedikçe Büyük İsrail kurulamayacak ve Suriye düşmeyecek Allahın izniyle.

    Büyük İsrail'i esed'in önlediğini sanan salak seni.
    Esed'e köpeklik etmeye devam et.

    El Bab'dan sonra rejim askerleriyle  TSK çatışmaya başlarsa rejim taraftarı olursunuz siz

    Esadın da .... recebin de ....... senin de.....

    lineer düşünemediğiniz için burnunuz boktan çıkmıyor:

    bop eşbaşkanı olarak kullanıp tuvalet kağıdı gibi attıkları kim ? rte

    israilin periyodik olarak hava saldırısı ile vurduğu devlet kim ? suriye!

    suriye rejimi ortadan kalktığında fiili müdahalede bulunacağı bilgisini abd ve nato ile paylaşan devlet hangisi? İsrail

    doğu ve güneydoğu illerimizden kooperatifler kurdurup toprak alan devlet kim? israil

    vatandaşlarına musul ve kerkükten büyük araziler aldıran devlet kim? israil

    esadın devrilmesi için işid militanlarını eğiten devlet kim? israil

    ülkelerin mevcut sınırları korundukça israil devletinin mezapotamyaya ayak basması söz konusu değil! ancak küçük parçalara bölünürse, ekonomik ve askeri olarak çökerse israil bu topraklara sahip olabilecek çünkü israil halkı ölmek istemiyor, ölmeden akıl yoluyla bu topraklara sahip olmak istiyor. bu yüzden senin gibi malları kullanıyorlar, yeni tarikatler, yeni hocalar, yeni militarist örgütler, sünni islam adı altında kandırılmış yahudi şeriatine hizmet eden zavallılarsınız.

     

     

    Şu forumda edebimi bir kere bozmamıştım ama maalesef senin gibi bir andavalla tartışmak zorunda kaldım.
    Çok lineer düşünüyorsun retret kardeş şuan ayaklarım yerden kesildi :) Daha bu hafta palmira'da işid'in geldiğini göre göre tutunmayıp işid'e El Bab'da kullansın diye 30 Tank ,  9 BMP , Onlarca araç , binlerce mühimmat bırakan rejim'i , Suriye'nin her tarafında kimyasal bombalarla , hava saldırılarıyla binlerce sivil öldüren ( binlercesi bebek ) , Rusya , İran ve hizbullah ile birlikte sunni müslüman kesen rejim'i utanmasan ortadoğu'nun Süpermeni ilan edeceksin :) En başından beri Türkiye tarafından da teklif edilen neydi ?  Toprak bütünlüğü bozulmasın , geçiş süreci olsun , seçim yapılsın.Suriyeyi kendi malı gören bir caninin ve onun katil köpeklerinin savunuculuğunu yapacağına kafanı bir rögara soksaydın daha iyiydi.Lineer düşündüğünü sanan sen ve senin gibiler yanıldığınızı göreceksiniz.Sadece sabredin... Çünkü Allah zalimlerin cezalarını daha çok azıtsınlar diye erteler ama yanına bırakmaz...


     

    ya bi siktir git, hiç bir boktan anladığın yok gelmiş recebin goygoyunu yapıyorsun, geçende f35 le ilgili abuk sabuk postlar atmışsın ki kendisi dünyanın en başarısız uçağıdır mevcut haliyle yeni f35ler abd envanterine dahil edilmeyecektir, trupm açıkça geliştirilmiş f18 lerle devam edeceğini söyledi, f22 yerine de black widowlar gelecek yani f22 ve 35 en başarısız projeleridir abdnin. gelelim ortadoğuya; rte başlangıçta istediği şey suriyenin parçalanmasıydı, çünkü o dönemde abd, ingiltere ve israille çalışıyordu. Nihai hedefi başkanlıktı ve ülkeyi 7 eyalete ayıracaktı, kürdistanı eyaleti referandumla federatif yapıdan ayrılacaktı. Suriye ve Irak topraklarında bir yahudi devleti varlığı iyice belirginleştiğinde oyuna Rusya dahil oldu, o zaman bu iş bitmiştir esadı artık yerinden edemezler dediğimizde savaş için 3 ay 4 ay süre biçen islamcılar oldu esadı 3 4 ayda indirebileceklerini düşündüler, Rusya önce lazkiyeye tümüyle yerleşti daha sonra teknolojisini suriye ile paylaşmaya başladı, 450.000 maaşlı paralı terör gücüne karşı suriye rejimi devrilmedi, suriye ile rte fiili savaş durumunda, dikkatini çekerim türk devleti veya türk halkı değil rte ve senin gibi onun tayfası olanlar savaş durumunda ve ülkeye verdiğiniz zarar sadece mültecilerden dolayı 25 milyar dolar, ticaretten dolayı kayıp 60 milyar dolar; bütün bunları ödemeyeceğinizi, hesabı lokantaya bırakıp gideceğinizi mi sanıyorsunuz! Sen habervaktim okumaya devam et, kafanda elli bin tane mehdi çizgi filmi dönsün, dünya farklı dönüyor. Ülkeye verdiğiniz zararı sizden, sizden alamazsak çocuklarınızdan tazmin edeceğiz, elbette her şeyin bir sırası ve zamanı var, şimdi paşalar gibi yemeye içmeye devam edin, tatlı tatlı yemenin acı acı sıçması olduğunu da unutmayın.

    Bak bak bir de savunma sanayii uzmanı olmuş :) F 35 i övdüğüm yok.Sadece Türkiye bu projede bulunuyor.Başarılı başarısız işini sahada kullanınca uzmanları söyler.Dediğin siteye hiç girmem ama senin çok fazla sözcü okuduğun aşikar :) Kendinden başka herkesin salak olduğunu zanneden şebbihacıklar.Kendinizi ancak böyle tatmin edin.Çocuklarımız sizin zihniyetinize kibrit suyu salacak sabredin...

    Sünniyim lan ben şe şebbihacısı, haa senin gibi salak değilim ülkenin bekası için nelerin gerektiğinin farkındayım, hadis mi bilim mi dediğinde bilimi seçmezsem 50 sene sonra ülkenin nasıl ırzına geçileceğini çok iyi bilenlerdenim. Dinin devleti nasıl parçalamak için kullanıldığını da çok iyi bilirim, tarikatlerde de bulundum ikisinden atıldım, ismailağada hâla çok yakınım var. Sizin çocuklarınızın insan gibi yaşayabilmesi için sizin zihniyetinizden kurtulması gerekiyor, ülkeyi Afganistana çevirmeyi hedefliyorsunuz bunu başaramayacaksınız. Komşu devleti yıkmak için yabancı istihbarat servisleriyle çalışıp kendi şehirlerinde komşu devlete terör saldırısı yaptırmak için militan yetiştirirsen yetiştirdiğin militanlar döner sana da saldırır. Esadında putininde götüne koyayımm fakat düşmanımın düşmanı dostumdur. Türkiyenin doğal düşmanı israil, ermenistan, ingiltere ve abd'dir bu ülkeler doğrudan toprak talebinde bulunan ülkelerdir, türkiyenin altın rezervini teminat adı altında ingiltereye taşıdınız, yeraltı kaynaklarını amerikan şirketlerine yüzde bir yurtiçi karla sattınız, ermenistandan ithalatın yolunu açtınız hammadde teminatı ile ermenistanı rahatlattınız, israilin akdenizden rum kesimi ile gaz çıkarabilmesi için anlaşma imzaladınız israilin ekonomik gücünü teminat altına aldınız, israilin doğal düşmanı olan suriyeyi talan ettiniz. Bunların tabiki cezasını çekeceksiniz ama her şey sırayla, önce tükürdüklerinizi yalayacaksınız, şu an nasıl yalıyorsunuz, nasıl yalatıyoruz tükürdüklerinizi, bunu bir bitirin sıçtıklarınızı da yiyeceksiniz, ceza çok çok sonra, önce fetoş tayfası cezasını ödeyecek onlara yaptıkları hataların bedelini siz ödeteceksiniz, sonra kendi hatalarınızın bedelini ödeyeceksiniz, bunca terör saldırısını unutuyor muyuz sanıyorsunuz a gafiller!

    Silah sanayinde eskiden uzmandım senin o silah gövdelerinde kullandığın ray sistemleri gibi şeyleri 2006 2008 aralığında geliştirenlerden biri de benim. Aklına gelebilecek her türlü silahla ilgili teferruatlı bilgiye sahibim, sen forum sitelerinde okuduklarını bilirsin ben o teknolojilerin nasıl geliştirildiğini eksik ve o eksiklerin nasıl giderileceğini bilirim. f35 i kullanan türk pilotları kim bilir misin? bilmezsin. f35 ile f16 arasında yapılan it dalaşlarının hangi tarihte hangi hava üslerinde yapıldığını ve sonuçlarını bilir misin? bilmezsin. f35 de kullanılan kompozit materyalleri ve bunların özelliklerini bilir misin? bilmezsin. bir sikimi bilmezsin ama her bokta uzman gibi atıp tutarsın. hiç bir şey yazmamaya çalışıyorum ama tahammül edemiyorum.

    Benim gibilerin bu ülkeden gitmesini istiyorsunuz ya! Nah gideriz, sizin zihniyetiniz gidecek, değişeceksiniz, ya seve seve değişeceksiniz ya hayatın dayatmasıyla.

    Ulan gerizekalı adam şu yazdığın saçmalıklara bak sunniyim diyorsun hadisle bilimi karsilastirsam bilimi seçerim diyorsun.Peygamberin hadisleri bilime ne zaman engel olmuş ? Densiz herif o beğenmediğin sovdugun adamlar tarafından yönetilmek zorunda kaldığım icin kuduruyorsun.Bunun devam edeceğini de biliyorsun.Savunma sanayii deyince f35 projesiyle ilgili konuşmak için kullanılan kompozit türünü bilmek gerektiğini senden duymuş olduk.İslâm in yükselişine engel olamayacaksiniz.Öyle sunniyim muslumanim de yip müslümanlara muhalif olan adam olsa olsa iki yüzlüdür.Şimdi biraz daha söv ve bildiğin bütün havalı cumleleri kur ki hirsin geçsin... Sonra da özüne dönen bu milleti izlemeye devam et.Hadi Eyvallah

    Kudursam memleketi terkederim, it gibi bize muhtaçsınız, kendi içinizdeki ajanları bile biz olmadan temizleyemiyorsunuz, biz olmadan bir sikimi üretemiyorsunuz, ecnebilerle dost türk ırkıyla düşmansınız, abdulhamit zamanında da öyleydi şimdi de öyle, fakat yarın işler çok başka olacak biz artık sizden daha örgütlü hareket ediyoruz. Şimdi sen git karını döv, kızını zorla türbana sok, elde tef zikir yap, müslüman noel kutlamaz diye bağırarak dolaş, 8 yaşındaki kız çocuklarına tarikatinin lideri gibi şehvetle bak. Arap adetlerini islam zannetmeye devam et. Bu milletin özünde pedofili yok, oğlancılık yok, kadını hayvan yerine koymak yok. İslam da bir yahudi gürcüsü ile yükselmez ancak geriler yozlaşır, zaten gerileşti ve yozlaştı.

    Bütün karar mekanizmalarınızda biz olacağız, Suriyeyle de Rusyayla da İranla da Kazakistanla da sike sike anlaşacaksınız, batıdan yalandığınız çanakları kırmaya devam edeceğiz, kürtçülük de tarih olacak.

    f35 lerin kompozit gövdesini neden yazdım: f35 gövdelerinin TUSAŞ da yapıldığından dahi bihabersin! Nerene senin milli olmak.

     

     

     

    Hocam ampule laf anlatmaya calisma. Din adi altinda memleketin anasini siktiler, bob esbanliigi yaptilar, yalancilar, hirsizlar caldilar. Lafa degil yapilanlara bakarsak ulkede ozgurluk yok, can guvenligi yok, tecavuz almis basini gitmis, dis ulkelerle iliskiler, dis politikalar zaten bir fiyaskodan ibaret. bunlarin kendileri ise birbirinin gotunu yalayarak sefa, keyif ve haz icinde yasiyorlar. Savas zamani gotlerini oturtacak ulke ararlar olan yine bizlere olur.  savas zamani ulke bizlerin refah zamani onlarin olmustur hep. Kac milyon suriyeliyi almislar yarin oburgun bublarda arap milliyetcilig adi altinda hak isterlerse, ulke icinde yeni bir teror orgutu olustururlarsa pkk gibi  hic sasirmam. 

    Bosuna tartisma bunlarla cinganliktan baska bisi bilmeyip, seni dinsiz ilan edip arka tarafta da   bozulmus yozlasmis bir din anlayisi icinde ziklerinin keyfinden baska biseyi dusunmezler.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek
    Desiqner bunu yazdı

    Bu forumda dünyanın en büyük katilleri arasına adını yazdıran Esed'ı yalayan adamlar görmem ne acı...
    Halep pek çok defa düştü ve pek çok defa da geri alındı.Allah büyük...

    ne diyon lan zırtapoz.

    20 milyon dolara ülkenin egemenlik haklarını satmışlar, gelmiş burda islamın yükselişi diyor. Lan 10 kuruş fazla verseler siz yehovaya taparsınız. Bas git islamcılığını başka yerde sat burası senin tarikatlarinde birilerini mehdi ilan edip heyecanlı sohbetlere gireceğin yer değil.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2011
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

    Kardeşim saçma sapan konuşmayın 5 yıldır muhaliflerin elinde olan ve 1 yıldır da aktif kuşatmada olan bir yer alınıyorsa buna "düşürmek" denir. Düşme kelimesi tarafsız bir kelimedir ve Suriye Türkiyenin tırnağı olamaz. Diyarbakır isyan etse ankaralılar Yunanistana kaçmaz gider Diyarbakırı alır.

    darbede askerler her havaya sıktığında insanların kaçtığını ve gördüğüm kadarıyla bazı istisnalar haricinde duran tankların altına yatıp artistliğine poz verdiklerini gördüğümden mütevelik koyu yaptığım kısım için sormak istiyorum : kaynak ?

     

    konuyla ilgili de : bir ülke daha aptalca nasıl yönetilir çook merak ediyorum, cidden mümkünmü. afrikadaki kabile ülkeleri daha mantıklı yönetiliyodur eminim. herkesle düşmanız. esada ne kadar bok atılırsa atılsın adam okumuş etmiş doktor bir herif. eşek siken suriye halkını yakıyosa yaksın, çokta sikimde yani. arap baharı muhabbetine arap ülkelerinin nasıl sikildiğini görüp esada düşmanlık yapmak harbi komik. aynı muhabbeti darbede bize de yapmaya çalıştılar, hiç bir komşumuz çıkıp darbecilere destek vermedi.

    nüfusu günden güne artan bi azınlığı (kürtler) her geçen gün kendimize düşman ediyoruz. 2/5/10 yıl sonra adamlarla nüfusumuz kafa kafaya olacak zaten bakalım o zaman ne olacak. adamların nüfus 5 milyonken çözemediğimiz kürt sorununu o zaman nasıl çözücez

    ab ve d zaten karısı gibi kullanıyodu bizi, rusyaya da orospu gibi davranıp duruyoruz. ortada kimsenin türkiyeyi adam yerine koyması için bi sebep yok. genç nüfus / büyük orda muhabbeti olmasa kimse adam yerine koyup konuşmaz bile heralde bizle.

    Darbeyi kimin yaptığını anlayana kadar komse sokağa çıkmadı bu bir gerçek. İkincisi asker iflas etse polis dağılsa bile öyle 5 milyonluk milliyetsize pabuç bırakacak bir millet değiliz. Esad yıllarca Türkiye de terörü besledi ki Türkiye güçlenip de suriyeye sarmasın. Şimdi oradaki terörü Türkiye destekleyince millet ne halt etmeye hopluyor anlamıyorum. 


    Ne Mutlu Türk Doğana..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    literatur bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

    Halep düşmedi geri alındı. Şimdi Türkiye'de benzer bir şekilde muhalif bir grup bir şehri ele geçirse, sonra da devlete bağlı askerler şehri geri alsa düşmüş mü olacak?

    O zaman yarın bir gün Ayn el Arap'ın da rejim tarafından tekrardan ele geçirilmesi gerekiyor değil mi? Yani bu mantıkla bakınca öyle olması lazım. Ha tabi diyorsan ki "PKK/PYD rejimin götünü yaladığı ve yıllarca kendisini insan yerine koymayan rejimle işbirliği yaptığı için bir şey olmaz"  o zaman ayrı.

    Aynı şekilde düşünüyoruz. Tabi ki ayn el arap'ın da rejim tarafından geri alınması lazım. Pkk/Pyd denen oluşum zaten kürt milliyetçiliği yapan sözde solcu görünüp emperyalist güçlerden yardım alınca "Biji Obama" diye naralar atan oç sürüsünden başka bir şey değil.

    Bana göre MHP, BBP gibi ne kadar kafatası/türk-islam milliyetçili yapan grup varsa PKK ve benzerleri de o kadar kürt milliyetçili yapan gruplar. Ha sadece bir yönden ayrılıyorlar, Pkk ve yan grupları terörist eylemler yapar diğer dediklerim siyaset ile işini yürütür.

    MHP'li çok arkadaşım var ama HDP'yi destekleyip üstüne Pkk gibi oluşumlara (Şimdilerde Pkk değil de Suriye davasına Pyd sempatizanı) olanlarla ilişiğimi kestim gibi birşey.


    Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Şubat/2006
    Erkek

    Türk milletinde yaygın karaktersizlik burada da ortaya çıkıyo. Adama sokakta cevirip sorsan biz neden Esad'a düşmanız desen, reyiz öyle istiyo der am** k*** cocugu. Ama pkknın adamlarından barzani istanbul'a gelipte alışverişte mağaza kapattırır, milletin sesi çıkmaz. İşte budur karaktersizlik, onursuzluk.

    Neymiş Esad sözde teröristmiş. Asıl terörist olanlar bu ülkeyi işgal edenler. Zamanında Atatürk'te emperyalistlerce teröristti. Ama ne dedi zamanında yavşak yabancı askere: Sor bakalım babasının burda ne işi varmış?

     

    Florenzi tarafından 13/Ara/16 16:42 tarihinde düzenlenmiştir

    Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    Halep'in önceden de sahibi Esad yönetiminde ki Suriye deydi gerçek sahibine dönmüş açıkçası 

    teröristlerden kurtulup Suriye'nin gerçek sahiplerine geçmiş

    Toprak bütünlüğü açısından önemli bir gelişme 

    SeRDaR tarafından 13/Ara/16 17:03 tarihinde düzenlenmiştir

    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2012
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı
    Desiqner bunu yazdı

    Bu forumda dünyanın en büyük katilleri arasına adını yazdıran Esed'ı yalayan adamlar görmem ne acı...
    Halep pek çok defa düştü ve pek çok defa da geri alındı.Allah büyük...

    ne diyon lan zırtapoz.

    20 milyon dolara ülkenin egemenlik haklarını satmışlar, gelmiş burda islamın yükselişi diyor. Lan 10 kuruş fazla verseler siz yehovaya taparsınız. Bas git islamcılığını başka yerde sat burası senin tarikatlarinde birilerini mehdi ilan edip heyecanlı sohbetlere gireceğin yer değil.

    Gındırıldık :)

     

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2011
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    Desiqner bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Desiqner bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Desiqner bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Desiqner bunu yazdı

    Bu forumda dünyanın en büyük katilleri arasına adını yazdıran Esed'ı yalayan adamlar görmem ne acı...
    Halep pek çok defa düştü ve pek çok defa da geri alındı.Allah büyük...

    Bi siktir git ordan.

    Evet Allah büyük, Suriye düşmedikçe Büyük İsrail kurulamayacak ve Suriye düşmeyecek Allahın izniyle.

    Büyük İsrail'i esed'in önlediğini sanan salak seni.
    Esed'e köpeklik etmeye devam et.

    El Bab'dan sonra rejim askerleriyle  TSK çatışmaya başlarsa rejim taraftarı olursunuz siz

    Esadın da .... recebin de ....... senin de.....

    lineer düşünemediğiniz için burnunuz boktan çıkmıyor:

    bop eşbaşkanı olarak kullanıp tuvalet kağıdı gibi attıkları kim ? rte

    israilin periyodik olarak hava saldırısı ile vurduğu devlet kim ? suriye!

    suriye rejimi ortadan kalktığında fiili müdahalede bulunacağı bilgisini abd ve nato ile paylaşan devlet hangisi? İsrail

    doğu ve güneydoğu illerimizden kooperatifler kurdurup toprak alan devlet kim? israil

    vatandaşlarına musul ve kerkükten büyük araziler aldıran devlet kim? israil

    esadın devrilmesi için işid militanlarını eğiten devlet kim? israil

    ülkelerin mevcut sınırları korundukça israil devletinin mezapotamyaya ayak basması söz konusu değil! ancak küçük parçalara bölünürse, ekonomik ve askeri olarak çökerse israil bu topraklara sahip olabilecek çünkü israil halkı ölmek istemiyor, ölmeden akıl yoluyla bu topraklara sahip olmak istiyor. bu yüzden senin gibi malları kullanıyorlar, yeni tarikatler, yeni hocalar, yeni militarist örgütler, sünni islam adı altında kandırılmış yahudi şeriatine hizmet eden zavallılarsınız.

     

     

    Şu forumda edebimi bir kere bozmamıştım ama maalesef senin gibi bir andavalla tartışmak zorunda kaldım.
    Çok lineer düşünüyorsun retret kardeş şuan ayaklarım yerden kesildi :) Daha bu hafta palmira'da işid'in geldiğini göre göre tutunmayıp işid'e El Bab'da kullansın diye 30 Tank ,  9 BMP , Onlarca araç , binlerce mühimmat bırakan rejim'i , Suriye'nin her tarafında kimyasal bombalarla , hava saldırılarıyla binlerce sivil öldüren ( binlercesi bebek ) , Rusya , İran ve hizbullah ile birlikte sunni müslüman kesen rejim'i utanmasan ortadoğu'nun Süpermeni ilan edeceksin :) En başından beri Türkiye tarafından da teklif edilen neydi ?  Toprak bütünlüğü bozulmasın , geçiş süreci olsun , seçim yapılsın.Suriyeyi kendi malı gören bir caninin ve onun katil köpeklerinin savunuculuğunu yapacağına kafanı bir rögara soksaydın daha iyiydi.Lineer düşündüğünü sanan sen ve senin gibiler yanıldığınızı göreceksiniz.Sadece sabredin... Çünkü Allah zalimlerin cezalarını daha çok azıtsınlar diye erteler ama yanına bırakmaz...


     

    ya bi siktir git, hiç bir boktan anladığın yok gelmiş recebin goygoyunu yapıyorsun, geçende f35 le ilgili abuk sabuk postlar atmışsın ki kendisi dünyanın en başarısız uçağıdır mevcut haliyle yeni f35ler abd envanterine dahil edilmeyecektir, trupm açıkça geliştirilmiş f18 lerle devam edeceğini söyledi, f22 yerine de black widowlar gelecek yani f22 ve 35 en başarısız projeleridir abdnin. gelelim ortadoğuya; rte başlangıçta istediği şey suriyenin parçalanmasıydı, çünkü o dönemde abd, ingiltere ve israille çalışıyordu. Nihai hedefi başkanlıktı ve ülkeyi 7 eyalete ayıracaktı, kürdistanı eyaleti referandumla federatif yapıdan ayrılacaktı. Suriye ve Irak topraklarında bir yahudi devleti varlığı iyice belirginleştiğinde oyuna Rusya dahil oldu, o zaman bu iş bitmiştir esadı artık yerinden edemezler dediğimizde savaş için 3 ay 4 ay süre biçen islamcılar oldu esadı 3 4 ayda indirebileceklerini düşündüler, Rusya önce lazkiyeye tümüyle yerleşti daha sonra teknolojisini suriye ile paylaşmaya başladı, 450.000 maaşlı paralı terör gücüne karşı suriye rejimi devrilmedi, suriye ile rte fiili savaş durumunda, dikkatini çekerim türk devleti veya türk halkı değil rte ve senin gibi onun tayfası olanlar savaş durumunda ve ülkeye verdiğiniz zarar sadece mültecilerden dolayı 25 milyar dolar, ticaretten dolayı kayıp 60 milyar dolar; bütün bunları ödemeyeceğinizi, hesabı lokantaya bırakıp gideceğinizi mi sanıyorsunuz! Sen habervaktim okumaya devam et, kafanda elli bin tane mehdi çizgi filmi dönsün, dünya farklı dönüyor. Ülkeye verdiğiniz zararı sizden, sizden alamazsak çocuklarınızdan tazmin edeceğiz, elbette her şeyin bir sırası ve zamanı var, şimdi paşalar gibi yemeye içmeye devam edin, tatlı tatlı yemenin acı acı sıçması olduğunu da unutmayın.

    Bak bak bir de savunma sanayii uzmanı olmuş :) F 35 i övdüğüm yok.Sadece Türkiye bu projede bulunuyor.Başarılı başarısız işini sahada kullanınca uzmanları söyler.Dediğin siteye hiç girmem ama senin çok fazla sözcü okuduğun aşikar :) Kendinden başka herkesin salak olduğunu zanneden şebbihacıklar.Kendinizi ancak böyle tatmin edin.Çocuklarımız sizin zihniyetinize kibrit suyu salacak sabredin...

    Sünniyim lan ben şe şebbihacısı, haa senin gibi salak değilim ülkenin bekası için nelerin gerektiğinin farkındayım, hadis mi bilim mi dediğinde bilimi seçmezsem 50 sene sonra ülkenin nasıl ırzına geçileceğini çok iyi bilenlerdenim. Dinin devleti nasıl parçalamak için kullanıldığını da çok iyi bilirim, tarikatlerde de bulundum ikisinden atıldım, ismailağada hâla çok yakınım var. Sizin çocuklarınızın insan gibi yaşayabilmesi için sizin zihniyetinizden kurtulması gerekiyor, ülkeyi Afganistana çevirmeyi hedefliyorsunuz bunu başaramayacaksınız. Komşu devleti yıkmak için yabancı istihbarat servisleriyle çalışıp kendi şehirlerinde komşu devlete terör saldırısı yaptırmak için militan yetiştirirsen yetiştirdiğin militanlar döner sana da saldırır. Esadında putininde götüne koyayımm fakat düşmanımın düşmanı dostumdur. Türkiyenin doğal düşmanı israil, ermenistan, ingiltere ve abd'dir bu ülkeler doğrudan toprak talebinde bulunan ülkelerdir, türkiyenin altın rezervini teminat adı altında ingiltereye taşıdınız, yeraltı kaynaklarını amerikan şirketlerine yüzde bir yurtiçi karla sattınız, ermenistandan ithalatın yolunu açtınız hammadde teminatı ile ermenistanı rahatlattınız, israilin akdenizden rum kesimi ile gaz çıkarabilmesi için anlaşma imzaladınız israilin ekonomik gücünü teminat altına aldınız, israilin doğal düşmanı olan suriyeyi talan ettiniz. Bunların tabiki cezasını çekeceksiniz ama her şey sırayla, önce tükürdüklerinizi yalayacaksınız, şu an nasıl yalıyorsunuz, nasıl yalatıyoruz tükürdüklerinizi, bunu bir bitirin sıçtıklarınızı da yiyeceksiniz, ceza çok çok sonra, önce fetoş tayfası cezasını ödeyecek onlara yaptıkları hataların bedelini siz ödeteceksiniz, sonra kendi hatalarınızın bedelini ödeyeceksiniz, bunca terör saldırısını unutuyor muyuz sanıyorsunuz a gafiller!

    Silah sanayinde eskiden uzmandım senin o silah gövdelerinde kullandığın ray sistemleri gibi şeyleri 2006 2008 aralığında geliştirenlerden biri de benim. Aklına gelebilecek her türlü silahla ilgili teferruatlı bilgiye sahibim, sen forum sitelerinde okuduklarını bilirsin ben o teknolojilerin nasıl geliştirildiğini eksik ve o eksiklerin nasıl giderileceğini bilirim. f35 i kullanan türk pilotları kim bilir misin? bilmezsin. f35 ile f16 arasında yapılan it dalaşlarının hangi tarihte hangi hava üslerinde yapıldığını ve sonuçlarını bilir misin? bilmezsin. f35 de kullanılan kompozit materyalleri ve bunların özelliklerini bilir misin? bilmezsin. bir sikimi bilmezsin ama her bokta uzman gibi atıp tutarsın. hiç bir şey yazmamaya çalışıyorum ama tahammül edemiyorum.

    Benim gibilerin bu ülkeden gitmesini istiyorsunuz ya! Nah gideriz, sizin zihniyetiniz gidecek, değişeceksiniz, ya seve seve değişeceksiniz ya hayatın dayatmasıyla.

    +1 Gitmiyor , gitmiyoruz , gitmeyeceğiz. 

    Her şeyin hesabını vereceksiniz. Rte ve mevcut hükümet yalakligi yapan kimseyi ama kimseyi samimi bulmuyorum. Ne kadar yiyici , ac sırtlan varsa bu tarafta :) sizler çark ne tarafa dönerse o tarafa dönen yuvarlaklardan ibaresiniz 

    Yarın bir gün hataları ortaya çıksa tutup ya inanmassiniz ( %99 ihtimal ) ya Allah affetsin dersiniz ( sizde irsi ) ya da benden bizden çok Atatürkçü vatan sever ve demokrasi tarafı olursunuz :) 

    Ha sizden şunu da beklerim , tutup ; " bu bilmem ne yaptığımin komünistleri  , anarşistleri bunu istiyordu aha bakın mutlumusunuz herşey sizin yüzünüzden diyebilirsiniz ve zerre sasirirsam adam değilim. Atalarini , Atatürk u bayragi demokrasiyi seven kişilere komünist anarşist dediğiniz alakası bile olmayan kelime anlamini bilmediğiniz şeylerle atıf da bulunur ve ülkeyi uzaya çıkıyor zannedersiniz :) hafizanizda ekonomi gibi 3 gün önce dünyanın en büyük 3 ekonomisi deyip 3 gün sonra dolar bozdur miiiiillletttiiigggmmm , ticaret tl olsun , bu fetonun işi yavv , yav bu dış gücün işi yav , yav bunlar bizi bilmiyor yav diyen birde cobaniniz var. 

    :) Sizlere kufur etsem kufur utanır. 

    Selametle

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Filler tepişir çimenler ezilir,


    Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2002
    Erkek

    yorumları tek tek okudum. 

    "padişahınız esad a esed dedigi icin esed diyen ağzınıza sıçayım" demek geldi içimden ama der miyim biraz düsüneyim..


    Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
Toplam Hit: 12754 Toplam Mesaj: 92
suriye halep