folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İSTANBUL PATLIYOR.. Levent Çarşısı Ve Beyoğlu



İSTANBUL PATLIYOR.. Levent Çarşısı Ve Beyoğlu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    Antu.Com Forumundan..

    Oric :
    BİRAZ ÖNCE LEVENTTEYDİM. ARKADAŞIMIN EŞİ MAALESEF CESET TORBASINDAYDI. YIKILMIŞTI ..

    Allah kimseyi böyle acının yakınına bile yaklaştırmasın ....


    AMIN :(

    Düsünebiliyor musunuz ? Sevdiginiz bir insan paramparca olmus, poset icine koyulmus ve sizin yapabileceginiz ??

    "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetWorm
    NetWorm's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2003
    Erkek
    TAKSIM DEKI PATLAMADA GERCEK OLU VE YARALI SAYISI:
    SU AN 17 olu 350 yarali (ve abim taksimden gecerken etrafta et parcalari oldugunu soyledi)

    INTEL SUX!! AMD RULZ!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibtihal
    ibtihal's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Kasım/2003
    Erkek
    slmn alykm
    arkadaslar ,,,
    yeni simdi burdan ogreniyorum olayları...dehset ul vahset bir olay...kendilerini ibda el kaide hizbullah
    vb. isimlerle adlandıran orgutlerin kesinlikle arkasında mossad vb.orgutlerin olduguna inanıyorum
    gerçek İSLAMI bilen ALLAH korkusu olan insan masum insanlara saldırımı dine karşı saldırı yapan varsa senin ırz namusuna karşı saldırı varsa onlarla savaşın sana ...
    bu olay anlatmak bize dusmez.SALDIRILARDA vefat edenlere RABBİM AZZE VE CELLEDEN RAHMET, yaşayanlarada RABBİM sabir versin...
    dualaşalım insALLAH.
    YUKARIDA arkadas guzel demis sagcı solcu vb...biz kimiz ne icin yasıyoruz nerede yasıyoruz...
    birlik beraberlik zamanı çıkar gozetmeden birlik..
    RABBE Emanetimsiniz....
    Es S A

    i_A_i
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diabolical
    Diabolical's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ekim/2003
    Erkek
    Cümnlelerime baslamadan önce herkezden özür dilerim..
    Bu eylemi gercekleştiren orospu cocuklarını şiddetle kınıyorum hepsinin mezardaki ölülerini sikim..Amına kodumum cocukları , elime gecirsem bogazlarını kesmek için bir saniye bile[ düşünmem , keser ceker giderim..IMG]img/forum/s2.gif'>

    Bu gün yine omzum agrıyo mına koyim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2003
    Erkek
    designer e katılıyorum.çeçenistana bosnaya yardım yapıyoruz tabiiki bunu dünyanın gözü önünde değil.
    bu saldırıları bizim israel abd ingiltere ile yakınlaşmamızı isteyenler yaptı yani israel abd ingiltere 3 lüsünden biri veya ortak bi çalışma.
    doğrudur bize hiçbir devlet savaş açamaz çünkü abd açsa almanya fransa izin vermez işte çin açsa abd izin vermez ve bu böyle sürer gider ta ki biz savaşa gerek kalmadan ÇÖKENE kadar.herkes aklını başına almalı.
    ayrıca ilk defa bir hükümet :eğer bize bir mesaj verilmeye çalışılıyorsa ben bu mesajı ayaklarımın altına alıyorum dedi.dikkatinizi çekerim

    Bu niymiş la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetWorm
    NetWorm's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2003
    Erkek
    Beyler ben sahsen inanmiyorum EL-KAIDE nin yapacagina cunku hepsi musluman ve taksimin gobegine bombali saldiri yaparak oruclu musluman adamlari oldurecegine pek inanmiyorum. bence bunu Amerika yapip terorist susu veriyor ya sizce ? ve ingiltere konsolosluguna yada digerlerine saldiriyor kusku olmasin diye
    boylelikle teroristlerin temizlenmesi icin amerikaya katilicagimizi saniyorlar

    INTEL SUX!! AMD RULZ!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2003
    Erkek
    arkadaşlar israel başbakanı şaron dünyadaki tüm yahudileri israele davet etti sizce bunlar nereye gidecek yerleşecek tabii ki kuzey ıraka.
    nitekim hitler yahudilere niye zulum işkence yaptı
    yahudileri israele göçe mecbur bırakmak için eğer şöyle tarihi okul kitaplarından öğrenmeye çalışmayı bırakırsak cihan harplerinin de israel için çıkarıldığını görürüz

    Bu niymiş la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    daichi_kobayashi
    daichi_kobayashi's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ekim/2003
    Erkek
    BU OLAY TAM ANLAMIYLA İSRAİL-AMERİKA ÜRÜNÜ. ŞARON"UN AÇIKLAMALARINI DİNLEMEDİNİZ Mİ? "YAHUDİLER İÇİN EN GÜVENLİ BÖLGE İSRAİL"DİR." DÜNYADA YAHUDİ NÜFUSU HIZLA AZALIYOR. İSRAİL 7 MİLYON NÜFUSA SAHİP. FİLİSTİN İSE 8.5 MİLYON. YANİ ADAMIN AMACI DÜNYADAKİ YAHUDİLERİ BİR ARAYA-İSRAİL"E- TOPLAYIP YAHUDİLERİN YOK OLMASINI ENGELLEMEK. BUNUN İÇİN DE MOSSAD"I(İsrail gizli istahbarat teşkiletı) KULLANIYOR.
    MİLLEEEEEEEEET. ULUSLARARASI İLİŞKİLER SANDIĞIMIZ GİBİ TOZPEMBE YÜRÜMEEEEEZ. ADAM BU TARAFTAN YANINDAYIM DER. ÖBÜR TARAFTAN KUYUNU KAZAR.
    ADAM İÇİN ÖNEMLİ OLAN KENDİ ÜLKESİNİN VARLIĞINI SÜRDÜRMESİ.ONU İPLEMEZ SENİN BAŞINA DÜŞEN BOMBALAR. TIPKI AMERİKA"NIN 11 EYLÜL DE YAPTIĞI GİBİ. UÇAKLARLA KENDİ KENDİNİ Mİ VURDU BİLMEM. AMA BU OLAYIN OLACAĞINDAN HABERİ VARDI. MENFAATİNE OLDUĞU İÇİN DE MÜDAHALE ETMEDİ. "İNSANLARI ÖLÜYOR,BÖYLE BİR OLAY NASIL ONUN MENFAATİNE OLABİLİR?" KAZ GELECEK YERDEN TAVUK ESİRGENMEZ. ORADA 500-600 KİŞİ ÖLDÜ. AMA AMERİKA BU OLAYIN GAZINI VE RÜZGARINI KULLANARAK YAN KURULUŞU OLAN "NATO"NUN VARLIĞINI SÜRDÜRMESİ İÇİN BİR SEBEP BULDU(Nato Rusya"nın yayılmacı politikasına karşı Avrupa"yı korumak için kurulmıştu. Rusya"nın 2000 yılında Nato"ya girmesiyle, Nato"nun varlığı uluslararası düzeyde tartışılmaya başlanmıltı) EY DÜNYA DEDİ "BUSHT" SİZ NATONUN VARLIĞINI MI TARTIŞIYORSUNUZ. TAMAM KOMÜNİZM BİTTİ. AMA YENİ TEHLİKE KARŞINIZDA. O DA "ULUSLARARASI TERÖRDÜR." 11 EYLÜL DEN SONRA DA İSTEDİĞİ YERE SALDIRDI. KİMSE DE GIG DİYEMEDİ. ÇÜNKÜ ULUSLARARASI TERÖR VS. VS.
    VELHASILKELAM; İSRAİL"İN YAPTIĞI DA BUNUN TIPKISININ AYNISIDIR. ULUSLARARASI İLİŞKİLERDE ÖN PLANDA OLAN TEK UNSUR "ÇIKAR"DIR.

    KAZANMAK İÇİN KAYBETMEYİ BİLMEK GEREKİR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    netsonic
    netsonic's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2003
    Erkek
    Amaç kime msj vermek olursa olsun TR toprakları içinde yapılan hiç bi olayı affetmeyiz...

    Bunlar insan olamayacakları gibi hiç bi dine mensup da olamazlar...

    SAVAŞ DURUMUNDA TÜRKİYE OLARAK BOSNA-ÇEÇENLER VS GİBİ KİMSEYE İHTİYACIMIZ YOK...KENDİ BAŞIMIZIN ÇARESİNE BAKARIZ...TARİH BOYUNCA ANALARINI AĞLATTIK BUNDAN SONRA DA YAPArız gerekirse...

    Nefret - vatan şarkısını indirin...gerçekten çok anlamlı...

    hadi eyw





    ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2003
    Erkek

    Yakın bir arkadaş böyle diyor işte ve sonra da kısa bir açıklama geçiyor: "ABD-Israil emperyalizmi karsisinda Islam radikalizmi... (sinagoglara yapılan saldırı da) bir yerden bunun parcasi herhalde"

    Saygıyla ve takdirle buyur edip kabullenmek lazım bu analizi. Milliyetçi başkaldırılar yerel diktatörlüklere dönüştü, Marxist direniş batıda sosyal refah devleti oldu, doğuda çirkin ve bağnaz totaliterizm... Anarşizan hareketler bir kaç aylık deneyler olmanın ötesine geçemedi. Politik seçenekler açısından gittikçe daralan skala en pis biçimlerine dayandı: İslam radikalizmi...

    Alternatifler az ve artık en son tercih edilebilecekler, son çareler deneniyor. Öyle ki, siyasi skalanın bu son öğelerinin kaybetmeye mahkum oldukları, bir ütopya değil distopyalar vaad ettiğini görmek için çok zeki olmaya gerek yok.

    Naapsak köşeye sıkışığız artık ne yapsak azınlık ve güçsüz. Kendi topraklarının işgali için SSCB ordusunu davet eden Afgan hükümeti gibi hissediyorum kendimi: Keşke SSCB yıkılmasaydı da göreli küresel denge çift kutupta devam etseydi.

    Yazarken fark ediyorum, daralan siyasi tercihler yüzünden kirli seçeneklere yönelmenin bizzat nadide bir örneğini verdim sanırım bir üst paragrafta.

    Acaba 19. yy"nin siyasi açıdan temiz sayfalarına dönmemiz için gereken uzun vade kaç yıl? Liberalizmin serbest ticaret kapitalizmi olduğu, sosyalizmin umut vaad ettiği, kapitalizmin örgütlü emperyalist üst mercilerce korunup kollanmadığı bir dönemi yaşamak için daha kaç yıl beklememiz gerekiyor?

    Yıllar geçip gittiğinde Neo-Muhafazakar ABD"li kapitalizmin sorgusuz sualsiz iktidarı dört bir köşeyi işgal ettikten sonra daha üzerine ne kadar beklenmeli ki sistem kendini biraz olsun serbest bırakıp gevşesin?

    (bu yazıyı bana yazdırtan fikrin sahibi uranyum muhtemeldir ki bana katılmayacaktır ama ben de tüm bunları söylemeden edemedim işte)

    KAHROLSUN TERÖR!

    Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 18340 Toplam Mesaj: 87