folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İSTANBUL PATLIYOR.. Levent Çarşısı Ve Beyoğlu



İSTANBUL PATLIYOR.. Levent Çarşısı Ve Beyoğlu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyHaNN
    AyHaNN's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2003
    Erkek
    Ya demissiniz Israil ile amerikanin bi parmagi var bu isin icinde..bence degil..Bence el-kaidé´nin bi parmagi var...cunku demisti Binladen amerikaya yardim eden her ulkeden Öcümüzü alacagiz..Serefsiz basladi öcünü almaya..Serefsizzzzzzzzzz birde müslüman olacak

    .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dirtygirl
    dirtygirl's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Kasım/2003
    Dişi
    kim yapıyosa bunları onların ben a... k... emi?el kaide falansa bunların ben allah korkusu olduğundan şüphe ederim ulan mübarek gün ramazan ve bugün kadir gecesi. o....ç....u bunlar
    bunların yatacak yerleri varmı abi ya?hiç mi allah kkorkusu vicdan kalmamış a... k... yavşaklarında.
    offf yakalarlarsa versinler de halak linç edelim pezevenkleri...

    REALLY DEAD !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetWorm
    NetWorm's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2003
    Erkek
    http://antiterorizm.birligi.com
    yemin ederim temiz site

    INTEL SUX!! AMD RULZ!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyHaNN
    AyHaNN's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2003
    Erkek
    BuBi bunu yazdı:
    -----------------------------
    Abi yapcak bi poh mu var yok
    -----------------------------

    Kes lan

    .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streamer
    streamer's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2002
    Erkek
    Belki el kaide dir ama el kaide kimdir?

    Birbirini izleyen Amerikan yönetimlerinin El Kaide"ye desteğinin kanıtları:
    >>"İslami Tugaylar" Amerikan dış politikasının bir ürünüdür. CIA Soğuk Savaş"tan sonra da örtülü operasyonlarında Usame bin Ladin"in El Kaide"sini desteklemeye ve kullanmaya devam etmiştir. Standart CIA jargonunda El Kaide "istihbarat malı" diye adlandırılmaktadır.

    >>Amerikan Kongresi, El Kaide"nin Kosova"da, Makedonya"da, Bosna-Hersek iç savaşı sırasında Amerikan devlet kurumlarıyla olan bağlantılarını ayrıntılı bir biçimde belgelendirmiştir.

    >>Kanıtlar, El Kaide"nin Pakistan istihbarat örgütü Interservice Intelligence, ISI tarafından desteklendiğini doğrulamaktadır. Pakistan askeri istihbarat örgütü ISI, CIA ile yakın işbirliği halindedir.

    >>ISI, bir yandan CIA ile işbirliği yaparken, öte yandan da sürekli olarak çeşitli İslamcı terör örgütlerini desteklemiştir.

    >>ISI"nın desteklediği bu terör grupları, gizli sponsorlarıyla ilişkilerinde bir dereceye kadar bağımsız, ancak sonuçta Amerikan çıkarlarına hizmet edecek şekilde hareket etmektedirler.

    >>Usame bin Ladin"in nerede olduğunun bilindiğine dair bol miktarda belge vardır. Bir başka ifadeyle, "istihbarat arızası", "istihbarat fiyaskosu" diye bir şey söz konusu değildir. 11 Eylül teröristleri, kendi iradeleri ile hareket etmiş değildir. Kamikaze uçak korsanları, dikkatle, ustaca planlanmış bir istihbarat operasyonunun unsurlarıdır, araçlarıdır.

    Savaş Propagandası
    Pentagon, Dışişleri Bakanlığı ve CIA bir korku ve dezenformasyon kampanyası başlatmıştır. Savaşla ilgili karar ve uygulamalar, "rejim değişikliği" ve "demokrasinin restorasyonu"na yönelik "insani müdahaleler" olarak, askeri işgal ve sivillerin öldürülmesi, "barışın korunması" olarak, insan haklarının, sözde terör karşıtı yasal düzenlemeler çerçevesinde çiğnenmesi, "iç güvenliği" sağlamanın ve insan haklarını korumanın bir aracı olarak gösterilmektedir. Şirket medyası, yavaş yavaş gelişen bu totaliter sistemin bir aracıdır. Dışişleri Bakanlığının, 11 Eylül"den hemen sonra kurduğu yumuşak görünümlü (sivil) propaganda biriminin görev talimatı "ülke dışındaki Amerikan karşıtlığını etkisiz kılmak"tır. (1)

    CIA"nın Rolü
    Korku ve Dezenformasyon Kampanyası"nın (KDK) en güçlü unsuru, yazarlara, gazetecilere, medya eleştirmenlerine özel vakıflar ve CIA"nın mali desteğine sahip cephe kuruluşlarından oluşan bir ağ aracılığıyla gizlice para dağıtan CIA"dır. CIA pek çok Hollywood yapımının konusunu ve yönünü de etkiler. 11 Eylül"den bu yana Hollywood yapımlarının üçte biri savaş filmleridir. Dezenformasyon, CIA ajanları tarafından "her zaman olduğu gibi", büyük gazetelerin, dergilerin, televizyon kanallarının istihbarat servislerinde "oluşturulur". "Meşru Savunma" Doktrini Milli Güvenlik Stratejisi belgesinde (NSS) dile getirilen önleyici "savunma savaşı" doktrini ve El Kaide"yle yani "terörizmle savaş"ın amacı, "önleyici askeri harekat"ın, "serseri, külhanbey devletler" ve "İslamcı teröristler"den oluşan iki tür düşmana karşı bir "kendini savunma", bir "meşru müdafaa" eylemi anlamına geldiğini anlatmaktır:
    "Küresel teröristlere karşı savaş, süresi belli olmayan küresel bir girişimdir. ... Amerika ortaya çıkacak bu tür tehlikelere karşı, oluşmalarını tamamlamadan harekete geçecektir. ... Serseri, külhanbey devletler ve teröristler, bize geleneksel araçlarla saldırmayı düşünmüyor. Bu tür saldırıların başarılı olamayacağını biliyorlar. Bu nedenle teröre ve potansiyel olarak kitle imha silahlarına güveniyorlar. (...) Tehlike ne kadar büyükse, tepkisiz kalmanın riski de o kadar büyük ve önleyici tedbir almak o ölçüde zor olur, (...) Bu tür düşmanca eylemleri önlemek için Birleşik Devletler, gerekirse onlardan önce saldırıya geçecektir."(2) (Milli Güvenlik Stratejisi, Beyaz Saray, 2002, www.whitehouse.gov/nsc/nss.html)

    Haber Zincirini Dezenformasyonla Beslemek
    "Terörizme karşı savaş" konusundaki haberlerin çoğunda "Usame bin Ladin"in El Kaide"si" vardır. El Kaide"nin örtülü operasyonlarda kullanılan, CIA"ya ait bir "istihbarat malı" olduğuna ise pek az değinilir. "Kitle İmha Silahları" (KİS) deyimi, "terörün Devlet destekçileri"ne, yani KİS"e sahip olduğu iddia olunan Irak, İran ve Kuzey Kore gibi ülkelere karşı "önleyici savaş"ı haklı çıkarmak için kullanılır. Irak örneğinde çokça görüldüğü gibi, KİS ve biyolojik silahlarla ilgili haberlerin çok büyük kısmı "fabrikasyon"dur.

    Başkan Bush ve Başbakan Blair"ın son konuşmalarında KİS ve Usame ustalıkla harmanlanmaktadır. İngiltere Savunma Bakanı Jack Straw, içinde bulunduğumuz Ocak ayı başında, Irak gibi "serseri, külhani rejimler"in El Kaide gibi gruplar için en olası KİS teknolojisi kaynakları olduğunu söylemiştir.(3) …

    Tony Blair, Irak, Kuzey Kore, Orta Doğu ve El Kaide"yi, İngiltere"nin gelecek yıl karşılaşacağı "zor ve tehlikeli" sorunlar olarak sıralamıştır.(4)

    Bir Düşman Yaratmak
    Savaş propagandasının temel amaçlarından biri, "bir düşman imal etmek"tir. Düşman, gerçekmiş gibi algılanmalıdır: El Kaide"yi Bağdat hükumeti ile ilişkilendiren binlerce haber ve başmakale haber zincirine yerleştirilir. Bu çerçevede propaganda, gerçeği boğmak ve Usame bin Ladin"in El Kaide"sinin nasıl imal edildiği ve "bir numaralı düşman"a nasıl dönüştürüldüğünün kanıtlarını yok etmek demektir. Bu arada, keyfi kitlesel tutuklamalar dahil Müslümanlara yönelik "anti-terör operasyonları" hızlandırılmıştır.

    Şirket medyası kamuoyunu hazırlamakla meşguldür: "Batı dünyasındaki Amerika ve Batı çıkarları, Irak"a saldırıyı başlattığımız anda, uyuyan hücrelerin misillemelerine hazırlıklı olmalıdır."(5)

    Çiçek Aşısı Kampanyası
    Bu olağanüstü hal önlemleri çerçevesinde, Amerika topraklarında muhtemel bir biyolojik silah saldırısına karşı zorunlu çiçek aşısı hazırlıkları da devam etmektedir. Yoğun medya propagandasının malzemesi olan aşı programı, sırf halk arasında bir panik havası yaratma amacıyla uygulanacaktır. Gizli gündem, aslında cam gibi ortadadır.

    Savaş karşıtı hareket en iyi nasıl itibarsızlaştırılır ve Devlet"in meşruiyeti en iyi nasıl korunur?.. Korku ve nefret aşılayan koşulları oluştur, yöneticileri, terörizmi yok etmeye ve demokrasiyi korumaya ahdetmiş "barış bekçileri" olarak sun!..

    İngiltere Başbakanı Tony Blair"in sözlerinde, Amerikan propaganda mesajı kelimesi kelimesine yansımaktadır:
    "Şu veya bu şekilde, ama bir şeyler denemelerinin kaçınılmaz olduğuna inanıyorum … Bu insanlarla ilgili en ürkütücü nokta, fanatizm ile kitlesel tahribat gücüne sahip teknolojinin bir araya gelme olasılığıdır."(6)

    Toplu Tutuklamalar
    11 Eylül 2001"den bu yana, Orta Doğu kökenli insanların uydurma suçlamalarla kitleler halinde tutuklanmasında amaç güvenlik endişeleri değil, korkuya ve propaganda kampanyasına "güvenirlik" kazandırmaktır. Şirket medyasının geniş yer verdiği her tutuklama, görünmeyen düşmanı görünür hale getirmekte, ama El Kaide"nin bir CIA yaratığı olduğu gerçeğini boğmaktadır. El Kaide ile İslami Tugayların yapısı ve Sovyet-Afgan savaşından bu yana geçmişi gizlenmelidir, çünkü geniş halk kitleleri bunu öğrenirse sözde "terörizme karşı savaş"ın meşruiyeti bir iskambil destesi gibi çöker; hatta zamanla temel siyasi ve askeri aktörlerin meşruiyeti tehdit altına girer.

    "Bir numaralı düşman", bir düşman değil, bir araçtır.

    http://kernelturk.blogspot.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spec
    Spec's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek
    Acımız büyüktür.. Bu Türk milletine yapılan bir şerefsizliktir.. Adiliktir, kahpeliktir.



    Ya anlamadığım şudur.. Neden Türkiye yaaa...

    Bu saldırıları da Al-Kaide nin finansal koltuk çıktığı Hizbullah yapmıştır.. Çöktüğü sanılıyordu ama çökmemiş... Yeni Çatlılara, Korkut Ekenlere ihtiyaç var.!!!

    Tanrı TÜRK'ü Korusun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fizilal
    fizilal's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2003
    Erkek
    Allah ölenlere rahmet eylesin.... Oguz Kaan"ın duasında belirtiği gibi "Tanrım Türkten öç alma gücünü eksik etme"
    İyi bayramlar

    Herkes hoş bir seda duymak ister...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirnight_
    sirnight_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2003
    Erkek
    Designer bunu yazdı:
    -----------------------------
    doğukan Allah korumuş ne diyim... geçmiş olsun hoja..

    ya olm ne el-kaide si... niye yapsın el-kaide böyle bişeyi... tamamen amerikan ve yahudi oyunu bunlar... ne diyorum sana herifler ortadoğuya çöreklenmek için ikiz kuleleri kendileri yıktı...

    aynı anda rotasından yarım saat önce çıkmış 3 tane uçağı farkedemeyecek kadar salakmı amerikan hükümeti..

    asker yollamadın bak noluyo demeye getiriyolar.. illa asker yollayacaksın diyo adam.. zorluyo seni..

    ve bizde hala ülkede CocaCola Mcdonalds barındırıyoruz.. way a.k.......
    -----------------------------


    Aynı şeyi bende düşünüyorum olabilecek bir şey...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Temmuz/2002
    Erkek
    Ezan susmaz
    Bayrak inmez
    Vatan bolunmez

    ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    bosnak_84 bunu yazdı: (sinagog saldirisi oldugu gün acilan bir baslikta)
    -----------------------------
    Beyler Merak Etmeyin Kimin Yaptığı Anlaşıldı...Ama Açıklamayacağım.Şunu Bilin ki Çok Yakında Bir Yenisi Daha Gelebilir İstihbarat Servislerinin İstihbarat Çatışmasında Olan Siviller"e Oldu...
    -----------------------------




    "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
Toplam Hit: 18334 Toplam Mesaj: 87