Namazın Bilimsel Faydaları
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------
ula hacılar burda birbirinzle cebelleşeceğinzie bi yatsı kılsaydınız belki hadiseyi yaşayarak tecrübe kazanmak fikir kazanmak açısından daha iyi olabilirdi=) susun la etmeyin kawga :F:F:F:F
-----------------------------Kardeşim ben senin ne anlatmak isediğini anladım önceki mesajındanda.
namaz kılarken içinin huzur dolması filan doğrudur ama inan bunun islamla alakası yok.
inançlı bir müslüman nasıl namazda huzur doluyorsa içi , bir budistte ibatet ederken aynı derecede
huzur dolar kendini güvende hisseder vs. Bu psikolojik birşeydir. İnsani birşeydir.
Ama oda birkaç yıl sürer enfazla. normal bir insanda 1 aya kadar reflekse dönüşür.
Hareketlerde edilen dualarda refleks olur. Ben hiç kılmadım ama bunlar bilimsel gerçekler.
-
inanmayanlarin baskalarinin inanclarina bok atmasi ne garip
bu sanki ben yanicam tek basima yanmayayim cirpinislari gibi geldi bana :)
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------inanmayanlarin baskalarinin inanclarina bok atmasi ne garip
bu sanki ben yanicam tek basima yanmayayim cirpinislari gibi geldi bana :)
-----------------------------saçmalıosun :D asıl inananlar inanmayanlara bok atıo sizene inanır inanmaz faydalarına şuna buna ayrıca yanacak olan biz deilmiyiz siz nie bu kadar kasıonz anlamıorum :))
-
Beyler şu konuyu lütfen uzatmayın.
ortak notka : Herkes birbirine saygı duyacak.
-
Allah tum inanmayanlarin yardimcisi olsun.... bir admin kitlesin artik bu konuyu cok cirkin boyutlara ulasiyor...
-
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------yahu istediği kadar yararlı olsun japonlar kılmıyor adamlar 90 sene yaşıyor.
Sen kılıyorsun 65 te gık!
boş iş bunlar. Allahın emri deyin geçin niye bukadar kasıyorsunuz.
-----------------------------Çok saçma bir örnek ve saçma bir kıyaslama
Diyelim ki siz Fındığın çok faydalı olduğından bahsediyorsunuz ,
Biri ordan çıkıp , ne kkadar faydalı olursa olsun , Japonlar fınfık yemiyor adamlar 90 sene yaşıyor
Sen fındık yiyorsun 65 te gık ,
demek gibi alaksız bir mantıkla kıyas yapılmış
Konuya dönecek olursak namaz Allah emretti diye kılınır , namaz kılmanın faydaları vardır.Namaz kılmanın faydalarından bahseden kişi namazı bu faydalarından dolayı kılarım demediğine göre onu namazı bu faydalar için mi kılıyorsun diye suçlamanın alemi de yok.
-
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------
burası CW forumu mu arkadaş ya?
-----------------------------niye battı anlamış değilim..
ateist paylaşınca batmıyo da müslüman paylaşınca mı batıyo?
-
bi tartismayi ogrenemediniz.
laf sokunca laf koydugun zaman kufur ettigin zaman daha mi hakli oluyorsunuz ?
adam namazin faydasini yazmis guzel
digeri japonlar namaz kilmiyor ama 90 yasina kadar yasiyor diye ortayabi tez atmis buda guzelkalanina bakiyorum o ona laf sokmaya calisiyor digeri ona kufur ediyor.
bumu sizin tartisma anlayisiniz.
-
ayrıca bütün namazlarını kılan bir insan günde 80 kez secdeye gider, günün farklı zamanlarında olur bu. beyne kan gitmesi açısından faydalı bişeydir. bunuda ekleyelim
-