folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şehirden Çıktım Köye Bir Öze Dönüş Projesi 2

Şehirden Çıktım Köye Bir Öze Dönüş Projesi 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    erdem358 bunu yazdı

Nevzat ses izelasyonu yapacakmısın yapacaksan ne kullanıcaksın 

Abi şimdi döşemeler strafor/kaset sistem olduğu için alt-üst arası kendiliğinden daha bir kopuk oldu zaten.

Bitişik nizam olmadığı için dış cepheler için de bir gereksinim yok.

Odalar arası duvarlarda, 2 oda arası, salon ile mutfak arası gibi 1 - 2 duvarda bazı çözümler düşündüm, mesela Kilsan'da ses izolasyon tuğlaları vs. var ama performans olarak bir boka yaramadığı yönünde çok yorum var.

Aslında bu işin zirvesi Baf Kontrol'ün ürünleri; Soprema vs. ürünler mevcut, ses sızması denen derecelerde izolasyon sağlıyor ama bunun için alçıpan duvar yapmak lazım. Çift alçıpanın arasına izolasyon örtüsü ekliyorsun baya etkili oluyor aslında ama anlayacağın üzere çok pahalı çözümler. Dolayısı ile bize uymadı, dümdüz devam şu an.

Dış cephe mantoloma işleri çok pahalı geldi, şu anlık kaba sıva bırakacağım, en son kendime güzel bir bütçe ayırabilirsem doğal taş cephe yapacağım.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

İç cephe için değil de dış cephe için dışarıda atom bombası patlasada içeri ses gelsin istemiyorum buradaki evin 2 alt sokağında nikah salonu var her hafta sonu dart dart dart. Alt katta 2 küçük sıpa var devamlı koşturmaca üst katta köpek var. Sıkıntı köyde harabe bir ev var taş duvar. Onu yenilemek istiyorum ama bitişik nizam gürültü patırtı olsun istemiyorum

https://www.youtube.com/watch?v=VUiKyX7YKYE

böyle bir kaplama iş görürüm emin değilim 

Yav he he
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek

İş yerindeyim, gözlerim dolarak okudum yemin ediyorum. nazar etmemek adına tahtaya vurup "allah nazarlardan saklasın" diyorum hocam. bir ömür mutlu oturun inşallah.

Darısı başımıza.

Acı Çekene Saygı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı

İş yerindeyim, gözlerim dolarak okudum yemin ediyorum. nazar etmemek adına tahtaya vurup "allah nazarlardan saklasın" diyorum hocam. bir ömür mutlu oturun inşallah.

Darısı başımıza.

Allah sana da tez zamanda nasip etsin hocam. Amin inşallah. :) 

Bu vesile ile güncel fotoları da paylaşayım. Dua edin tez vakitte bitsin. Biraz da nakit gelsin lütfen amin.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Hocam hayırlı uğurlu ağız tadıyla otur.

Lakin bana inşaat ve inşaatçı denilince asla ama asla güvenemiyorum o sektördeki kişilere.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

maşallah, ağız tadı ile yaşayın.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tusubasan
    tusubasan's avatar
    Erkek

hayırlı olsun abi takipdeyiz :)

1,999...9'u bize 2 diye yutturmaya çalışan bir dünyanın çacuklarıyız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı

Darısı başımıza.

Allah sana da tez zamanda nasip etsin hocam. Amin inşallah. :) 

Bu vesile ile güncel fotoları da paylaşayım. Dua edin tez vakitte bitsin. Biraz da nakit gelsin lütfen amin.

Ohh maşallah İnş. Kazasız belasız ailenle içindede oturursunuz 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Dolar ve tl bazında maaliyetleri yazsanda hocam bizde piyasayı bi öğrensek iyi olur açıkçası

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Dolar ve tl bazında maaliyetleri yazsanda hocam bizde piyasayı bi öğrensek iyi olur açıkçası

Hocam tüm maliyet kalemlerini Excel de tutuyorum. Kaba bitti gibi müsait bir zamanda paylaşırım buradan 

Toplam Hit: 7303 Toplam Mesaj: 83
tekirdağ müstakil ruhsat i̇mar köy sultanköy