Şehirden Çıktım Köye Bir Öze Dönüş Projesi 2
-
erdem358 bunu yazdı
Nevzat ses izelasyonu yapacakmısın yapacaksan ne kullanıcaksın
Abi şimdi döşemeler strafor/kaset sistem olduğu için alt-üst arası kendiliğinden daha bir kopuk oldu zaten.
Bitişik nizam olmadığı için dış cepheler için de bir gereksinim yok.
Odalar arası duvarlarda, 2 oda arası, salon ile mutfak arası gibi 1 - 2 duvarda bazı çözümler düşündüm, mesela Kilsan'da ses izolasyon tuğlaları vs. var ama performans olarak bir boka yaramadığı yönünde çok yorum var.
Aslında bu işin zirvesi Baf Kontrol'ün ürünleri; Soprema vs. ürünler mevcut, ses sızması denen derecelerde izolasyon sağlıyor ama bunun için alçıpan duvar yapmak lazım. Çift alçıpanın arasına izolasyon örtüsü ekliyorsun baya etkili oluyor aslında ama anlayacağın üzere çok pahalı çözümler. Dolayısı ile bize uymadı, dümdüz devam şu an.
Dış cephe mantoloma işleri çok pahalı geldi, şu anlık kaba sıva bırakacağım, en son kendime güzel bir bütçe ayırabilirsem doğal taş cephe yapacağım. -
İç cephe için değil de dış cephe için dışarıda atom bombası patlasada içeri ses gelsin istemiyorum buradaki evin 2 alt sokağında nikah salonu var her hafta sonu dart dart dart. Alt katta 2 küçük sıpa var devamlı koşturmaca üst katta köpek var. Sıkıntı köyde harabe bir ev var taş duvar. Onu yenilemek istiyorum ama bitişik nizam gürültü patırtı olsun istemiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=VUiKyX7YKYE
böyle bir kaplama iş görürüm emin değilim
-
İş yerindeyim, gözlerim dolarak okudum yemin ediyorum. nazar etmemek adına tahtaya vurup "allah nazarlardan saklasın" diyorum hocam. bir ömür mutlu oturun inşallah.
Darısı başımıza.
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
İş yerindeyim, gözlerim dolarak okudum yemin ediyorum. nazar etmemek adına tahtaya vurup "allah nazarlardan saklasın" diyorum hocam. bir ömür mutlu oturun inşallah.
Darısı başımıza.
Allah sana da tez zamanda nasip etsin hocam. Amin inşallah. :)
Bu vesile ile güncel fotoları da paylaşayım. Dua edin tez vakitte bitsin. Biraz da nakit gelsin lütfen amin.

-
Hocam hayırlı uğurlu ağız tadıyla otur.
Lakin bana inşaat ve inşaatçı denilince asla ama asla güvenemiyorum o sektördeki kişilere.
-
maşallah, ağız tadı ile yaşayın.
-
hayırlı olsun abi takipdeyiz :)
-
NaZi_ bunu yazdıFrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
Darısı başımıza.
Allah sana da tez zamanda nasip etsin hocam. Amin inşallah. :)
Bu vesile ile güncel fotoları da paylaşayım. Dua edin tez vakitte bitsin. Biraz da nakit gelsin lütfen amin.

Ohh maşallah İnş. Kazasız belasız ailenle içindede oturursunuz
-
Dolar ve tl bazında maaliyetleri yazsanda hocam bizde piyasayı bi öğrensek iyi olur açıkçası
-
DrKill bunu yazdı
Dolar ve tl bazında maaliyetleri yazsanda hocam bizde piyasayı bi öğrensek iyi olur açıkçası
Hocam tüm maliyet kalemlerini Excel de tutuyorum. Kaba bitti gibi müsait bir zamanda paylaşırım buradan