Şehirden Çıktım Köye Bir Öze Dönüş Projesi 2
-
DrKill bunu yazdı
Dolar ve tl bazında maaliyetleri yazsanda hocam bizde piyasayı bi öğrensek iyi olur açıkçası
Hocam tüm maliyet kalemlerini Excel de tutuyorum. Kaba bitti gibi müsait bir zamanda paylaşırım buradan detaylı şekilde..
-
Gelsin güncelleme. Mübarek günde bir maşallah deyin de gönlümüz ferahlasın hocamlar.
Çatı bitti. Bahçe duvarı ve foseptik yapılıyor. Sonra da nasipse kaba sıva..

-
Maaşallah hocam. Darısı isteyenlerin başına.
-
Çok güzel.

-
maşallah hocam allah isteyen herkese nasip etsin.
-
Rabnim nazardan kemgözlüden sakınsın tez zamanda içinde ağız tadıyla oturursun inşallah
-
İki kapının lentoları çözdün mü .d
-
yunusdogan bunu yazdı
İki kapının lentoları çözdün mü .d
Söyledim, çelik donatılı beton neden yapmadın da sokmuşun oraya keresteyi, dedim. Abi yiaa eskiden beton mu vardı yia bilmem ne diyor. Sök değiştir dedim bakalım takipteyim. :))
-

Evet sona yaklaşıyoruz.
Neler değişti ?
Artık market yoğurdu garip geliyor.
Sezon açılıp denize girmedik ama hepimiz kapkara olduk :)
Meyve bahçesi kurduk. Mahsul de almaya başladık. Şimdiden bolca erik yedik komşular sağolsun.
Halen köpek bulamadım :)
Ama kedimiz efsane. Cingöz.. Haftada en az 3 4 fare avlıyor namussuz. :)
Çevremizde uzun soluklu kalan veya tüm yıl kalan yerli sayısı arttı. Beklediğimizden çok daha kalabalık bir kış geçti.
2 kere baykuş gördüm. 1 kere domuz. 1 tane yılan öldürdük. 1 tane çıyan öldürdük. 3 kere bahçeye kaplumbağa geldi birkaç gün kaldı gitti. 4 5 kere kirpi gördük. 2 3 kere de net olarak tilki gördük.
Doğalgaz olmadığı için kış zordu ama atlattık.
Herkesi beklerim.
Selametle.
-
NaZi_ bunu yazdı

Evet sona yaklaşıyoruz.
Neler değişti ?
Artık market yoğurdu garip geliyor.
Sezon açılıp denize girmedik ama hepimiz kapkara olduk :)
Meyve bahçesi kurduk. Mahsul de almaya başladık. Şimdiden bolca erik yedik komşular sağolsun.
Halen köpek bulamadım :)
Ama kedimiz efsane. Cingöz.. Haftada en az 3 4 fare avlıyor namussuz. :)
Çevremizde uzun soluklu kalan veya tüm yıl kalan yerli sayısı arttı. Beklediğimizden çok daha kalabalık bir kış geçti.
2 kere baykuş gördüm. 1 kere domuz. 1 tane yılan öldürdük. 1 tane çıyan öldürdük. 3 kere bahçeye kaplumbağa geldi birkaç gün kaldı gitti. 4 5 kere kirpi gördük. 2 3 kere de net olarak tilki gördük.
Doğalgaz olmadığı için kış zordu ama atlattık.
Herkesi beklerim.
Selametle.
Tekrardan maşallah.