folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şehirden Çıktım Köye Bir Öze Dönüş Projesi 2

Şehirden Çıktım Köye Bir Öze Dönüş Projesi 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Dolar ve tl bazında maaliyetleri yazsanda hocam bizde piyasayı bi öğrensek iyi olur açıkçası

Hocam tüm maliyet kalemlerini Excel de tutuyorum. Kaba bitti gibi müsait bir zamanda paylaşırım buradan detaylı şekilde..

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Gelsin güncelleme. Mübarek günde bir maşallah deyin de gönlümüz ferahlasın hocamlar.

Çatı bitti. Bahçe duvarı ve foseptik yapılıyor. Sonra da nasipse kaba sıva..

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

Maaşallah hocam. Darısı isteyenlerin başına.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Çok güzel. 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

maşallah hocam allah isteyen herkese nasip etsin.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Rabnim nazardan kemgözlüden sakınsın tez zamanda içinde ağız tadıyla oturursun inşallah

Yav he he
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

İki kapının lentoları çözdün mü .d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

İki kapının lentoları çözdün mü .d

Söyledim, çelik donatılı beton neden yapmadın da sokmuşun oraya keresteyi, dedim. Abi yiaa eskiden beton mu vardı yia bilmem ne diyor. Sök değiştir dedim bakalım takipteyim. :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Evet sona yaklaşıyoruz.

Neler değişti ?

Artık market yoğurdu garip geliyor.

Sezon açılıp denize girmedik ama hepimiz kapkara olduk :)

Meyve bahçesi kurduk. Mahsul de almaya başladık. Şimdiden bolca erik yedik komşular sağolsun.

Halen köpek bulamadım :)

Ama kedimiz efsane. Cingöz.. Haftada en az 3 4 fare avlıyor namussuz. :)

Çevremizde uzun soluklu kalan veya tüm yıl kalan yerli sayısı arttı. Beklediğimizden çok daha kalabalık bir kış geçti.

2 kere baykuş gördüm. 1 kere domuz. 1 tane yılan öldürdük. 1 tane çıyan öldürdük. 3 kere bahçeye kaplumbağa geldi birkaç gün kaldı gitti. 4 5 kere kirpi gördük. 2 3 kere de net olarak tilki gördük.

Doğalgaz olmadığı için kış zordu ama atlattık. 

Herkesi beklerim.

Selametle.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Evet sona yaklaşıyoruz.

Neler değişti ?

Artık market yoğurdu garip geliyor.

Sezon açılıp denize girmedik ama hepimiz kapkara olduk :)

Meyve bahçesi kurduk. Mahsul de almaya başladık. Şimdiden bolca erik yedik komşular sağolsun.

Halen köpek bulamadım :)

Ama kedimiz efsane. Cingöz.. Haftada en az 3 4 fare avlıyor namussuz. :)

Çevremizde uzun soluklu kalan veya tüm yıl kalan yerli sayısı arttı. Beklediğimizden çok daha kalabalık bir kış geçti.

2 kere baykuş gördüm. 1 kere domuz. 1 tane yılan öldürdük. 1 tane çıyan öldürdük. 3 kere bahçeye kaplumbağa geldi birkaç gün kaldı gitti. 4 5 kere kirpi gördük. 2 3 kere de net olarak tilki gördük.

Doğalgaz olmadığı için kış zordu ama atlattık. 

Herkesi beklerim.

Selametle.

Tekrardan maşallah. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 7298 Toplam Mesaj: 83
tekirdağ müstakil ruhsat i̇mar köy sultanköy