folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şehirden Çıktım Köye Bir Öze Dönüş Projesi 2

Şehirden Çıktım Köye Bir Öze Dönüş Projesi 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Capter81
    Capter81's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    DracuLax bunu yazdı

Köpek bulamadinsa yavru kangal çıkıcak yollarım;) 

Hocam ciddili söylüyorsun diye düşünerek PM atıyorum :))

@BosphorusPasha hocam yakınımda Malinois eğitim çiftliği var. Aslında mantıklı geliyor hem iyi eğitim de aldırırım diyorum ama para ile hayvan alma işine, özellikle de çok yüksek meblağlar vermeye henüz bünyem onay vermiyor. :) Bakalım Draculax hocam şaka yapmıyor ise hesapta yokken Kangal da olabilir. Nasip ne ise o diyprum ben şu an.. 

@taekwondo hocam baktım güzelmiş cidden. Olabilir sarmaşık alacağımız zaman bakacağım buna. Çok pahalı olmasa sakura istiyorum ama 8 10 k ağaç başı fiyatlar ://

@Capter81 hoca ne anlatıyorsun hoca..

Prefabrik villa yaptırsan Demir profilli Alçıpan bordexli üstte altta makaslar da atsan ev hayatta sarsıntı yapmaz. Alçi felan hiç birşey olmaz. Hem fiyatı daha ucuzada getirirdin. Hatta tekerlekte baglasaydin. Zabıta gelip ceza keseceginde yer değiştirirdin aynen Şaban gibi. Hem belediyeyeyede para kaptirmazdin. 

Atini siken kovboy 🤠
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Capter81 bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    DracuLax bunu yazdı

@BosphorusPasha hocam yakınımda Malinois eğitim çiftliği var. Aslında mantıklı geliyor hem iyi eğitim de aldırırım diyorum ama para ile hayvan alma işine, özellikle de çok yüksek meblağlar vermeye henüz bünyem onay vermiyor. :) Bakalım Draculax hocam şaka yapmıyor ise hesapta yokken Kangal da olabilir. Nasip ne ise o diyprum ben şu an.. 

@taekwondo hocam baktım güzelmiş cidden. Olabilir sarmaşık alacağımız zaman bakacağım buna. Çok pahalı olmasa sakura istiyorum ama 8 10 k ağaç başı fiyatlar ://

Prefabrik villa yaptırsan Demir profilli Alçıpan bordexli üstte altta makaslar da atsan ev hayatta sarsıntı yapmaz. Alçi felan hiç birşey olmaz. Hem fiyatı daha ucuzada getirirdin. Hatta tekerlekte baglasaydin. Zabıta gelip ceza keseceginde yer değiştirirdin aynen Şaban gibi. Hem belediyeyeyede para kaptirmazdin. 

lan salak. adam bodrum dahil 4 katlı apartman yapıyor pazar arabası mı bu.. sims çarı aq nasıl bir zeka var enteresan ya

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Hayırlısı olsun kardom, sevdiklerinle ailenle nice keyifli vakitlere inşAllah beraberce.

Mermerciyim derken? İnşaat müh saniyordum ben seni

İnşallah hocam. Gelin beraber olsun. Buradan geçip de uğramadan etmeyin. 

Meslek sorunu şöyle cevaplarım; ne mühendisler gördüm elleri tertemiz, ne mimarlar gördüm 62 den tavşan çizemiyor. Kağıt üzerinde elektronik teknikeriyim ama piyasada cephe işi yapanların yarısı beni müh. Yarısı mimar sanıyor. :)

Mermercinin mezarcı olmayanıyım.

Şöyle şeylerin arkasında yer alıyorum. Gelgelelim şu ara godomanlara hizmetten paslandık vesselam.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Capter81
    Capter81's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    Capter81 bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    DracuLax bunu yazdı

lan salak. adam bodrum dahil 4 katlı apartman yapıyor pazar arabası mı bu.. sims çarı aq nasıl bir zeka var enteresan ya

Salak sensin sen ucuz yolu anlatmisim. Terbiyesiz adam 

Atini siken kovboy 🤠
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun. Allah mutlu etsin. Tabiki bizede nasip etsin 

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Bu konuda da kavga çıkmaz be abi ya (:

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

SHGLSIDJHLŞSDKHLS

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

SHGLSIDJHLŞSDKHLS

Sorma, sen random atınca patladım gülmekten

Snshshshshsshahahshbsbsbssb

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Nazar değmesin. İmrendim ne yalan söyliyeyim.

Yarın bir gün çocuklarının muhabbetlerin de bu evi sıfırdan babam yaptı diyecekler. Belkide oradaki boş arsalar tamamiyle dolacak :D Burası dutlukken babam bu evi dikti diyecekler. Güzel bir hissiyat.

Kazasız belasız, herşey istediğin gibi olsun.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek

Ben dahil herkes imrenmiş, şunu şöyle çakalım da kem gözlere şiş :D

tü tü tü maşallah. rabbim kazasız belasız tamamlamayı ve oturmayı nasip etsin inşallah 🙏

Yolum düşerse orijinalini de geitrcem inşallah.

FrodoTheYuzuksuz tarafından 22/May/26 13:28 tarihinde düzenlenmiştir

Acı Çekene Saygı
Toplam Hit: 7304 Toplam Mesaj: 83
tekirdağ müstakil ruhsat i̇mar köy sultanköy