Şehirden Çıktım Köye Bir Öze Dönüş Projesi 2
-
NaZi_ bunu yazdıDracuLax bunu yazdı
Köpek bulamadinsa yavru kangal çıkıcak yollarım;)
Hocam ciddili söylüyorsun diye düşünerek PM atıyorum :))
@BosphorusPasha hocam yakınımda Malinois eğitim çiftliği var. Aslında mantıklı geliyor hem iyi eğitim de aldırırım diyorum ama para ile hayvan alma işine, özellikle de çok yüksek meblağlar vermeye henüz bünyem onay vermiyor. :) Bakalım Draculax hocam şaka yapmıyor ise hesapta yokken Kangal da olabilir. Nasip ne ise o diyprum ben şu an..
@taekwondo hocam baktım güzelmiş cidden. Olabilir sarmaşık alacağımız zaman bakacağım buna. Çok pahalı olmasa sakura istiyorum ama 8 10 k ağaç başı fiyatlar ://
@Capter81 hoca ne anlatıyorsun hoca..
Prefabrik villa yaptırsan Demir profilli Alçıpan bordexli üstte altta makaslar da atsan ev hayatta sarsıntı yapmaz. Alçi felan hiç birşey olmaz. Hem fiyatı daha ucuzada getirirdin. Hatta tekerlekte baglasaydin. Zabıta gelip ceza keseceginde yer değiştirirdin aynen Şaban gibi. Hem belediyeyeyede para kaptirmazdin.
-
Capter81 bunu yazdıNaZi_ bunu yazdıDracuLax bunu yazdı
@BosphorusPasha hocam yakınımda Malinois eğitim çiftliği var. Aslında mantıklı geliyor hem iyi eğitim de aldırırım diyorum ama para ile hayvan alma işine, özellikle de çok yüksek meblağlar vermeye henüz bünyem onay vermiyor. :) Bakalım Draculax hocam şaka yapmıyor ise hesapta yokken Kangal da olabilir. Nasip ne ise o diyprum ben şu an..
@taekwondo hocam baktım güzelmiş cidden. Olabilir sarmaşık alacağımız zaman bakacağım buna. Çok pahalı olmasa sakura istiyorum ama 8 10 k ağaç başı fiyatlar ://
Prefabrik villa yaptırsan Demir profilli Alçıpan bordexli üstte altta makaslar da atsan ev hayatta sarsıntı yapmaz. Alçi felan hiç birşey olmaz. Hem fiyatı daha ucuzada getirirdin. Hatta tekerlekte baglasaydin. Zabıta gelip ceza keseceginde yer değiştirirdin aynen Şaban gibi. Hem belediyeyeyede para kaptirmazdin.
lan salak. adam bodrum dahil 4 katlı apartman yapıyor pazar arabası mı bu.. sims çarı aq nasıl bir zeka var enteresan ya
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Hayırlısı olsun kardom, sevdiklerinle ailenle nice keyifli vakitlere inşAllah beraberce.
Mermerciyim derken? İnşaat müh saniyordum ben seni
İnşallah hocam. Gelin beraber olsun. Buradan geçip de uğramadan etmeyin.
Meslek sorunu şöyle cevaplarım; ne mühendisler gördüm elleri tertemiz, ne mimarlar gördüm 62 den tavşan çizemiyor. Kağıt üzerinde elektronik teknikeriyim ama piyasada cephe işi yapanların yarısı beni müh. Yarısı mimar sanıyor. :)
Mermercinin mezarcı olmayanıyım.

Şöyle şeylerin arkasında yer alıyorum. Gelgelelim şu ara godomanlara hizmetten paslandık vesselam.
-
yunusdogan bunu yazdıCapter81 bunu yazdıNaZi_ bunu yazdıDracuLax bunu yazdı
lan salak. adam bodrum dahil 4 katlı apartman yapıyor pazar arabası mı bu.. sims çarı aq nasıl bir zeka var enteresan ya
Salak sensin sen ucuz yolu anlatmisim. Terbiyesiz adam
-
Hayırlı olsun. Allah mutlu etsin. Tabiki bizede nasip etsin
-
Bu konuda da kavga çıkmaz be abi ya (:
-
LaNCeLoT bunu yazdı
SHGLSIDJHLŞSDKHLS
-
yunusdogan bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
SHGLSIDJHLŞSDKHLS
Sorma, sen random atınca patladım gülmekten
Snshshshshsshahahshbsbsbssb
-
Nazar değmesin. İmrendim ne yalan söyliyeyim.
Yarın bir gün çocuklarının muhabbetlerin de bu evi sıfırdan babam yaptı diyecekler. Belkide oradaki boş arsalar tamamiyle dolacak :D Burası dutlukken babam bu evi dikti diyecekler. Güzel bir hissiyat.
Kazasız belasız, herşey istediğin gibi olsun.
-
Ben dahil herkes imrenmiş, şunu şöyle çakalım da kem gözlere şiş :D

tü tü tü maşallah. rabbim kazasız belasız tamamlamayı ve oturmayı nasip etsin inşallah 🙏
Yolum düşerse orijinalini de geitrcem inşallah.
FrodoTheYuzuksuz tarafından 22/May/26 13:28 tarihinde düzenlenmiştir