Siyonist Yahudi Zihniyeti
-
HoLyCat bunu yazdıKrypT bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdı
Heil hitler
Şunu görüyor musunuz? İşte tam bu yüzden burnunuz boktan kurtulmuyor yüz yıllardır ve yüz yıllarca kurtulamayacak.
Hocam birşey sormak istiyorum,
Türkiye Cumhuriyetinin Filistin ile uzaktan yakından bir bağı varmıdır?
Olmaz mı hocam? Benim çok sikimde değil şahsen ancak sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasından sonraki politik ilişkileri özetlemek bile 20 sayfa falan sürer herhalde.
-
bu teröristin bayrak asmasıyla aynı şey değil adam 20 30 yıldır orada yaşıyor son 5 yılda yahudiler doluşup çoğunu öldürüp yeni yerleşim yeri yapıyor ve adama burası israil toprağı bayrağı indir diyorlar
düşününki ırak geldi doğuyu işgal etti ve orada yerleşti evinde türk bayrağı asılı bir adama indir burası ırak diyor ?
-
HoLyCat bunu yazdıHaymatlos bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıKrypT bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdı
Heil hitler
Şunu görüyor musunuz? İşte tam bu yüzden burnunuz boktan kurtulmuyor yüz yıllardır ve yüz yıllarca kurtulamayacak.
100 yıl önce falan bizimdi oralar işte. İnsan sahip olduğu şeyleri kaybedince fena içerliyor.
O değil de konunun içeriği ve videonun başlığına takıldım: Yahudi Yüzsüzlüğü... Sen kendi ülkende terörist posteri açılmasına, gayri-resmi olaraktan kendini devlet iddia eden bir topluluğun çaputunun açılmasına, bayrağının gönderden indirilmesine ses çıkarmayıp sindiriyorsun. Bunu yapınca bilimum yavşak türü olmuyorsun da, adam kendi ülkesinde ya da sınırının dibinde alakasız bir devletin bayrağını indirmek isteyince yüzsüz mü oluyor? Feyz alınması gereken bir davranış.
Vereceğim cevabı, arkadaş benim yerime vermiş..
Ufacık birşey eklemek istiyorum,
Çinde Türkler katledildi, Suriyede Türkmenler katledildi.2 gün TV de kısa haber ile geçiştirdiler, 3 5 klavye komandosu gövde gösterisi yaptı oldu bitti..
Eee amk lavukları filistinin derdi sizlerimi gerdi ? Çok seviyorsanız ziktirin gidin israile karşı savaşın . ( qöt yerse tabi )
Sonrada Holy çok küfür ediyor diyorlar..
Bizene lan israilden filistinden, Uyanın amk Uyanın Ülkemiz elden gidiyor amk laleleri!
Dip Not;
Oradakiler bikere müslüman ıhh diyenler, buna ne cevap verecekler..
yine kaynamış uzak duruyorum :)
tek dikkatimi çektide
işidin müslüman olduğunu kim söyledi?
mesela bayan biliyorsunuz, ya erkeksem misali anladınızmı
-
yahudilerde arap soyundan geldiğine göre bu araplar kadar gereksiz bir millet yok amk.
bugrahan45 tarafından 22/Tem/14 12:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Yine ortaya enteller çıkmış birbirini yiyor.
-
futurist bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıHaymatlos bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıKrypT bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdı
Heil hitler
100 yıl önce falan bizimdi oralar işte. İnsan sahip olduğu şeyleri kaybedince fena içerliyor.
O değil de konunun içeriği ve videonun başlığına takıldım: Yahudi Yüzsüzlüğü... Sen kendi ülkende terörist posteri açılmasına, gayri-resmi olaraktan kendini devlet iddia eden bir topluluğun çaputunun açılmasına, bayrağının gönderden indirilmesine ses çıkarmayıp sindiriyorsun. Bunu yapınca bilimum yavşak türü olmuyorsun da, adam kendi ülkesinde ya da sınırının dibinde alakasız bir devletin bayrağını indirmek isteyince yüzsüz mü oluyor? Feyz alınması gereken bir davranış.
Vereceğim cevabı, arkadaş benim yerime vermiş..
Ufacık birşey eklemek istiyorum,
Çinde Türkler katledildi, Suriyede Türkmenler katledildi.2 gün TV de kısa haber ile geçiştirdiler, 3 5 klavye komandosu gövde gösterisi yaptı oldu bitti..
Eee amk lavukları filistinin derdi sizlerimi gerdi ? Çok seviyorsanız ziktirin gidin israile karşı savaşın . ( qöt yerse tabi )
Sonrada Holy çok küfür ediyor diyorlar..
Bizene lan israilden filistinden, Uyanın amk Uyanın Ülkemiz elden gidiyor amk laleleri!
Dip Not;
Oradakiler bikere müslüman ıhh diyenler, buna ne cevap verecekler..
yine kaynamış uzak duruyorum :)
tek dikkatimi çektide
işidin müslüman olduğunu kim söyledi?
mesela bayan biliyorsunuz, ya erkeksem misali anladınızmı
Böyle bir şey denmedi. Lütfen kafanızdan element uydurmayın.
-
Ya Türkiye'nin İsrail - Arap Devletler arasındaki çekişmedeki tutumu hiçbir zaman Müslümanlıkla veya Yahudi düşmanlığıyla ilgili olmamıştır. Türkiye 1948'de Filistin'de İsraik ve Filistin devleti olarak iki devlet kurulmasını desteklemiş, 1948 yılında kurulan İsrail devletini 1949 yılında tanıyan ilk halkının çoğunlu müslüman devlet olmuştur. Bunun sebebi başta İngilizler olmak üzere batı devletleriyle papaz olmamaktır. Türkiye'nin İsrail-Arap Devletleri mevzusunda tutumu batı perspektifiyle paralel olmuştur. Arada özellikle Mısır savaşı sırasında çalkantılar olsa da, en kötü durumda bile dengeli bir politika izleyen görünümü çizmeye çalışmış, ancak her zaman batı ülkeleri gibi davranmıştır. Bu sadece İsrail'de değil, örneğin Cezayir bağımsızlığını ilan ettiğinde de Türkiye Fransa tarafında olmuş ve konferanslarda Batı Devletlerinin temsilcisi olmuştur.
Hab bu ne zaman değişmeye başladı? Soğuk savaştan sonra Sovyetler Birliği - Amerika ilişkileri yumuşamaya başladığında Türkiye bu durumdan çekinip Arap Devletlerinin desteğini arkasına almak istemiştir. Özellikle şu Küba füze krizi miydi neydi, bir de Kıbrıs krizi patlak verdiğinde ABD ve Nato tutumlarıyla açıkca Türkiye'nin güvenliğini kayıtsız şartsız sağlamayacaklarını göstermişlerdir. Aynı dönemde Arap Devletleri Kıbrız krizi konusunda Türkiye'yi haklı bulmaktaydı. Bu sebeplerle Türkiye, Arap Devletlerinin desteğini kritik görmeye başlamış ve İsrail - Arap Devletleri mevzusunda Arap tarafına kaymaya başlamıştır.
Bu ilişkiyi daha 70'ler, 80'ler, 90'lar ne bileyim 2000 sonrası gibi ince ince irdelemeye gerek yok şimdi. Ama şunu bilin ki günümüzde de durum farklı değil. Hükümetin İsrail'e karşı tutumu hiçbir zaman Müslüman kardeşlerimiz ya da ölen bebeklerle ilgili olmadı, hiçbir zaman da olmayacak. Gün gelir bir bakarsınız Filistin terörist diyorsunuz, mazlum İsrail'i destekliyorsunuz ve günde 3,5 litre koka kola içiyorsunuz. Bunların hepsi siyasi dengelerle ilgili ve biz en olumlu yaklaşımla piyonuz.
Ne zaman insanlar Müslüman, Yahudi, Hristiyan, Arap, Kürt, Türk, Amerikan olmadan önce insan olduğunun farkına varırsa, ne zaman insanoğlu insan olmayı önceliği haline getirirse savaşlar o zaman biter, bebekler o zaman ÖLMEZ. Lakin şu an sadece tasmayı tutanın kıs kıs dediği yere havlıyoruz. Önce bunun farkına varın bir.
krypt tarafından 22/Tem/14 14:24 tarihinde düzenlenmiştir -
araplardanda yahudilerdende genel olarak nefret ederim ikiside birbirinden aşşağılık topluluklardır ama henüz daha yaşı genç ve içindeki vicdan standartı dini etnik veya kültürel olarak bi kimlik kazanmamış yahudi olsun arap olsun böyle insanlar hariç, binlerce sene süregelen din odaklı (siyonist&arap ümmetçiliği) davalar yüzünden birbirini kesip biçmeye yemin etmiş milletlere acımam, hasidik ortodox yahudiler ile, sadece kuranı örnek alan müslüman bi toplumun olduğu coğrafyada filistin davası bu kadar ateşli olmazdı.
not: tarihsel,sosyal,siyasi boyutu ayrı tabi mevzu o değil.
Zodiac tarafından 22/Tem/14 14:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Yok müslüman bilim adamları şöyle iyi böyle medeni islam dünyası vs. Yahu uluğ beyi meleklerin taharet halini dikizliyor diye derisini yüzen zihniyet ingiliz mi , nesimiyi katledenler fransız mı haticeye değil hacım netuceye bakacaksın. Senden bir sürü bilim adamı çıkmış ama sen onu takip etmemişsin herif takip etmiş gelişmiş ve hala da gelişiyor. Onların icatları sayesinde hayat daha yaşanılır hale geldi. Biz milletcek sadece övünmeyi biliyoruz. Onu geçmek hedefinde olmadık hiç ! İsrail 2000 yıllık davasını başarı ile yürütüyor. O toprakları (Kudüsü) İngilizlere teslim edenler -hemde askerlerimizi sırtından vurarak- Filistinlilerdi.. Bugün hala Osmanlıya isyan ederken ki kullandıkları bayrağı kullanıyorlar. Demek ki hak ediyorlar hatta bence Türkiye hem israile hem Filistine savaş açmalı o topraklar bizim milletimize ait. Orayı haçlılardan alan selahaddin Moğollara karşı savunan Baybars ve Yavuz var..
-
"Zihniyet" argümanıyla beliren bir dinci başlığı, koşarak uzaklaşıyorum..