Siyonist Yahudi Zihniyeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Hazar_han hocam o bölgeyi bir dönem Asurlular fethetti. Daha sonra Babil kralı Nabonidus hüküm sürdü. Onlardan sonra bir dönem Persler aldı. Hatta kısa bir süre Büyük İskender'in himayesi altındayı. Pitelomeler var Roma İmparatorluğu var. Var da, var. 

Atalarım bir ara bu bölgeye sahipmiş diye bölgede hak iddia etmek çok mantıklı değil yani.

nebukadnezar o keke,

birinci istila asurlular, ikinci istila ile babile sürülüş, daha sonra büyük keyhüsrevin bunları serbest bırakışı,

son olarak romalı titusun jerusaleme girip ikinci tapınakta amı götü dağıtması,,

Aslında dediğin adam Nebuchadnezzar II . Ama bu biblikal kaynaklara göre böyle. Bazı diğer kaynaklara göre incilin çevirisinde Babil krallarının sıralaması yanlış ve Nebuchadnezzar II diye lanse edilen kişi aslında Nabonidus. 

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Şu filistin diye götünü yırtan beyinsizler.

Bakın ne haldeyiz izleyin görün embesiller..

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26863222.asp

Kendi memleketimden birinin şehit edilmesi de gayet üzüyor beni, ama bu neden başka bir ülkede öldürülen 100lerce çocuğa, aileye üzülmeme engel olsun ?

Böyle bir mantığa gerçekten hayret ediyorum, yani vicdanın kotalı mı hocam? Ben aylık maksimum 10 kişiye üzülebiliyorum, o yüzden sadece vatandaşlarıma üzülürüm gibi bir mantık mı var?

Filistin'de bildiğin insanlık suçu yaşanıyor, buna herhangi bir insanın vicdanı sızlamıyorsa böyle dünyayı sikeyim ben. Ölen çocukları, yıkılan aileleri düşünemiyor musun? 2 dk empati yapıp orospu çocuğunun tekinin ailemi katlettiğini düşündüm, hem de resmen hiç uğruna. O 2 dk'nın her saniyesinde bildiğin kafama sıktığımı düşündüm ya, ben böyle bir olayı kaldıramam. Öyle bir dünyada yaşayamam. Sen şehit olan 6 askerimize üzülüp de , sırf başka bir coğrafyada yaşıyor diye ölen 100lerce çocuğa üzülemiyorsan asıl ben diyorum" bakın ne haldeyiz" sikmişim böyle insanlığı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

siyasette üst makamlar tepişir alta kalan sosyal tabaka piyon gibi ezilir! bu iş maalesef böyle yürüyor dünya üzerinde. ordada din gibi bir kavram olunca bazı insanlar sırf bundan müslümanlara sırt çevirr sebebini söylemeye gerek yok ama bazılarıda varki ortamı gözlmleyerek ne bok olduğuunu görüp bilir. eskilerin eydiği boku yenilerin çekmesi daha bi fena.  dünyada binlerce yerde savaşlar devam ediyor çeçnistan myanmar ortadoğu sırf müslüman olduğu için katleidlen binlerce insan çindeki uygurtürkleri savaşlar durmuyor hiç bitmiyor amk. 

yazıktır günahtır hayvan gibi bir dünya var düşünsene hocam BM bile israil hakkında haklı die bildiri yayınlıyor amk çocuğu sen maşa oludğunu saten belli ettin bari alçalma lan :< hitler sabun yaptı die kimse ses etmiyomuşta bilmem neymişte madem öyle bir düşün onlar size öyle yaptı sizde başka millete öylemi yapmak zorundasınız. ayrıca TR dede artık bazı insanların insanlığından şüphe duymaya başladım. müslüman ayağına yatıp bazı zihniyetler gibi deccalleşmenin alemi yok çıkar ilişkisi TV ye çıkıp basbas bağpırmakla olmuyor ticaret yaptığın adamları söyleminle değil eyleminle ezde bizde görelim. 

adamların torpağı :) bizde doğuyu komple bırakalım hocam hiç gerenk yok! kendi içimizde bile irlandalılar varken tek söylüyebiliceğim şey helal olsun tr ye. 

ArmadA tarafından 23/Tem/14 03:44 tarihinde düzenlenmiştir

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Kendi memleketimden birinin şehit edilmesi de gayet üzüyor beni, ama bu neden başka bir ülkede öldürülen 100lerce çocuğa, aileye üzülmeme engel olsun ?

Böyle bir mantığa gerçekten hayret ediyorum, yani vicdanın kotalı mı hocam? Ben aylık maksimum 10 kişiye üzülebiliyorum, o yüzden sadece vatandaşlarıma üzülürüm gibi bir mantık mı var?

Filistin'de bildiğin insanlık suçu yaşanıyor, buna herhangi bir insanın vicdanı sızlamıyorsa böyle dünyayı sikeyim ben. Ölen çocukları, yıkılan aileleri düşünemiyor musun? 2 dk empati yapıp orospu çocuğunun tekinin ailemi katlettiğini düşündüm, hem de resmen hiç uğruna. O 2 dk'nın her saniyesinde bildiğin kafama sıktığımı düşündüm ya, ben böyle bir olayı kaldıramam. Öyle bir dünyada yaşayamam. Sen şehit olan 6 askerimize üzülüp de , sırf başka bir coğrafyada yaşıyor diye ölen 100lerce çocuğa üzülemiyorsan asıl ben diyorum" bakın ne haldeyiz" sikmişim böyle insanlığı.

10509575_714536975278085_2757145746662254364_n.jpg%20%28800×432%29

filistinde ölen sivillere,cocuklara çok üzülüyorum ama sizin ışid tarafından öldürülen türkmen sivilleri,cocuklara bir ses etmeyip hatta o cok övdüğünz dünya lideri saydığınız adamın bir yayın yasağı ile unutuluyor fakat bu gazze saldırılarında durum değişiyor samimiyetsizsiniz ve samimiyetsiz olduğunuz kadar ikiyüzlüsünüz aynı "van minüt" kurgusuyla davos fatihi ilan edilen fakat şu an hiçbir sesini çıkarmayan dünya malınız gibi ya da seçimden 1-2 hafta öncesini bekliyordur yeni bir racon kurgusu için..

uGuR tarafından 23/Tem/14 05:32 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    uGuR bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

filistinde ölen sivillere,cocuklara çok üzülüyorum ama sizin ışid tarafından öldürülen türkmen sivilleri,cocuklara bir ses etmeyip hatta o cok övdüğünz dünya lideri saydığınız adamın bir yayın yasağı ile unutuluyor fakat bu gazze saldırılarında durum değişiyor samimiyetsizsiniz ve samimiyetsiz olduğunuz kadar ikiyüzlüsünüz aynı "van minüt" kurgusuyla davos fatihi ilan edilen fakat şu an hiçbir sesini çıkarmayan dünya malınız gibi ya da seçimden 1-2 hafta öncesini bekliyordur yeni bir racon kurgusu için..

Yazdığım mesajı alıntılayıp, dediğimi zerre okumadan şu satırları yazdın herhalde?

Ben, bir topluma yapılan zulme üzülüyorsam bu niye diğer toplum için de üzülmeme engel olsun demişim, sen tutup Filistin'e üzülüyorsun da İşid tarafından öldürülenlere niye üzülmüyorsuna getirmişsin olayı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Nedense bu insanlığınız bu ülke dışındaki farklı mezhep ve ırklara karşı kabarıyor..

neyse..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek
    saybirs bunu yazdı

Hocaya veya başkasına gerek yok. Herkesin protesto hakkı vardır kimisi sanaldan belli eder tepkisi kimide sokağa çıkar hakkıdır. unbalanced mürid durumunu anlatmış ecnebi memlekette kime isyan edicem gibisinden bi cümle kurmuş. Peki sen büyük bir ihtimal türkiyedesin? Sen tepkini hangi şekilde verdin acaba merak ediyorum, sağda solda coca cola boykot diyenlere karşı çıkarak mı ? yoksa sokağa çıkarak hükümete isyan ederek mi ? Hayatında yaptığı en iyi çılgınlık gondola binmek olan insanların, üstelik hayatı boyunca topluluk karşısında tek kelime konuşamamış insanların burda herşeye muhalefet olarak aşşağılayıcı konuşması pekte ironik bir durum. Allah akıl fikir versin.Hadi eyvallah.

Ben Gondola bile binmedimla vay anasını. :D

instagram.com/macrlz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

pcdoktor636 ve benzerleri; siz şu elinde sapan olduğu iddiasını ortaya atarak, öldürülen 15 yaşındaki çocuğa üzülmeyen, terörist diyip arkasından anasına babasına bile laf söyleyip alkış tutarak orgazm olan grup değilmisiniz?

Korkmayın kimse engel olmuyor şuanki filistin mastürbasyonunuza. Adam olsaydınız gider orada savaşır, yardım ederdiniz, geçmişte bunu yapan adamlar yetiştirdi ve astı bu memleket..

Ama siz çok boşsunuz.

Sanıyorsunuz ki sizden olmayan herkes terörist, herkes filistinlilerin/müslümanların ölmesini istiyor, kola içip tv başında mutlu oluyor, kafa bu.

İşte bu çocuklar aslında sizin yüzünüzden ölüyor.

"Cehalet paradoksu"

Ehl-i Byte
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    HAZAR_HAN bunu yazdı

Yok müslüman bilim adamları şöyle iyi böyle medeni islam dünyası vs. Yahu uluğ beyi meleklerin taharet halini dikizliyor diye derisini yüzen zihniyet ingiliz mi , nesimiyi katledenler fransız mı haticeye değil hacım netuceye bakacaksın. Senden bir sürü bilim adamı çıkmış ama sen onu takip etmemişsin herif takip etmiş gelişmiş ve hala da gelişiyor.  Onların icatları sayesinde hayat daha yaşanılır hale geldi. Biz milletcek sadece övünmeyi biliyoruz.  Onu geçmek hedefinde olmadık hiç ! İsrail 2000 yıllık davasını başarı ile yürütüyor.  O toprakları (Kudüsü) İngilizlere teslim edenler -hemde askerlerimizi sırtından vurarak- Filistinlilerdi.. Bugün hala Osmanlıya isyan ederken ki kullandıkları bayrağı kullanıyorlar. Demek ki hak ediyorlar hatta bence Türkiye hem israile hem Filistine savaş açmalı o topraklar bizim milletimize ait. Orayı haçlılardan alan selahaddin Moğollara karşı savunan Baybars ve Yavuz var.. 

yavaş gel bilmeden atıp tutma filistinliler orayı yahudilere elden bizzat değil yahudilerin gönderdiği araplara satmışlardır yani yahudiye satıldığını bilmiyordu kimse.Hala osmanlı diyorlar amk ilkokulda öğrendikleri bilgiyle devam etmeye calısanlar var şu dünyada ona sinirim bozuluyor.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    uGuR bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Yazdığım mesajı alıntılayıp, dediğimi zerre okumadan şu satırları yazdın herhalde?

Ben, bir topluma yapılan zulme üzülüyorsam bu niye diğer toplum için de üzülmeme engel olsun demişim, sen tutup Filistin'e üzülüyorsun da İşid tarafından öldürülenlere niye üzülmüyorsuna getirmişsin olayı.

yazdıklarımn gayet açık olduğunu düşünüyorum eğer yazdıklarımdan bir şey anlayamamışsan daha açık anlatayım. bize gelip "yaa aslında ben herkese üzülüyorumm" deme şu an ülkenin gündemine bir bak. millet salak saçma boykot mesajlarlıyla israel'i lanetlediğini sanıyor ya da en azından içlerini bir şekilde döküyor. Işid'in yediği boklar hiçbir gündem konusu oluşturdu mu? ışid'in vahşice öldürdüğü insanları kamera kaydına alıp youtube'a pylaşması tam bir vahşet durumuyken fakat filistin konusu kadar gündem konusu olamıyor. biraz insanlığınızı sorgulayın ne kadar samimisiniz düşününn

uGuR tarafından 23/Tem/14 12:27 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 10998 Toplam Mesaj: 90