Şu Çılgın Kürtler
-
Manyajmısın Salakmısın Nesin Atama Dayıma Amcama Laf Uzatma Dilini Kopartırım Surda Biz Bize Tartısıyoz Ben Senin Dedeni Amcanı Karıstırmıyorum -
ertan: bla bla bla
arada 3-5 kişi: bla bla bla
Mesaj ReaL_KurD : bla bla : )
----------------------------------
burada yazdıklarınızdan başka, iyi bir geçmişiniz yok, olsa güzel bi SAVUNMA olurdu, : ),
öncelikle şunu diyeyim, kürt arkadaşlarım oldu , hatta bi kaç kelime öğrenmiştim, ve bu insanlar la kıç kıça yatmışlığımızda oldu benden farkı olmayan ,aynı biz gibii insanlardı,ertan abiyi çok severim bu güne kadar sadece yardımını almışımdır, kürt oldugunu yeni öğendim,hiç bi fark yok.
real_kurd
doguda polis evlerinin bağına bahçesine zarar veren kürtler var,bu en basit bi örnekdir , şırnaklı bi kürt arkadaşım vardı, onada soruyorduk arkadaşlarla,neden böyle oluyor diye,oda askerler ,poliler tarlada bahçede geliyor döviyor, tutukluyor vs buna tahammul edemeyenlrde dağa cıkıyor gibi bşiler demiş di,
işte bu adamlar , ve böyle bi durumu direk kabullenen namussuzlar, aynı senin bakkal macerası gibi uzaktan zürrüyetini anlıyor, ve kendiler,nden değilse vuruyor : ) bunları düşünmemi gene bi kürt arkadaş sağladı özellikle kuzey ırak için geçerlidir.
senin kürt olmak la bi suçun yok,
sana sön sözüm ,anama babam sövmüşler demişsin okumadım ama ,biliyorum sende o lafların aslında kime gittiğini biliyosun,
üztün zekasını , uzun yıllar yakalanmadn en çok kaç bebek öldürebilirim diye kullanan o herifi ,hala ceza evinden çıksın diye uğraşanlar varya işte onlaradır.akşamada aynı haberi görürsün
!!!Bakkal amca sana başka bakar ,o tüm senin gibilere başka bakar,
neden:
- o pislik herif öldürmeseydi bebeğini belki senin yaşında bi oğlu olacaktı
-akrabalarım diyebildiğin o herifler oğlunu askerde şehit etmeseydi sana daha güzel bakabilirdi
-o sana kendindeki pisliğiyle değil ,senın gözünde görebileceği burada ki küfürleri hak eden, akrabaların için bakıyordur bundan şüphen olmasın.
haal günümüzde üzerinde
-o herifin resmi olan paraları görmeyi uman
-bayrağı olan bi ülkeye ,kendi çaputlarını döndere çekmeyi uman.
-o herifi içerden çıkaramya uğraşan herifler olmadıgını vebütün olayları ,milliyetçi geçinen türkler çıkarıyorsa ben size hiç bişey demiyorum.
-
Kimse Turk Milliyetciligi adi altinda Kurtleri asagilamasin buna kimsenin hakki yoktur...Birbirimizle bizim sorunumuz yok...boyle kurt-turk kavgasiyla tamda batililarin degirmenlerini dondurmek icin su tasiriz...Daha mantikli hareket etmemiz gerekir.
-
:)
1- Pkk ile kürtleri karıştırma... Pkk nın içinde türkler de mevcut bunu bilin :)
2- Yazıları okumadığın belli bla bla diyip geçmişsin, orda kürt olmadığımı yazdım, olsaydım çekinmeden söylerdim
3- şehit düşenlerin yakınlarının acılarını tam olarak anlamasam bile yine de o acıları biz de hissediyoruz.Pkk hakereketi tamamane yanlıştır, kürt halkının çıkarı desteklenmiyor orda.. Benim bahsettiğim kürtler farklı.
Ama ayrım şu, kürt müsün? Evet, hımm o zaman sen pkk lısın, sen hırsızsın sen o sun busun kürt olman herşeye yeter zaten diyip ırkçı bir yaklaşım gösteriliyor..
Biz elhamdülillah müslümanız onun için islamda ırk önemli değildir. Irkçı düşünürsen bölünürsün, İslam ca düşünürsen kaynaşırsın, İslam bir çimentodur.. Bir duvarı ayakta tutar, içinde ne var ne yok sıkı sıkıya bağlar.. O yüzden İslam a sarılalım ki böyle ayrımlar olmasın -
: ) vöhehehe Seviyorum hepinizi...
___dedi ve öldü...
Mesaj ComputerWolf:
Sonları güzel yapıyosun abi : ) -
Dünyada 6 milyar küsür insan var.
peki siz kaç tanesini tanıyorsunuz ?
tanımaktan kastettiğim : arkadaşınızı tanıdığınız gibi , fikirleriyle , davranışlarıyla , tepkileriyle...
kaç amerikan tanıyosunuz da bütün amerikayı kafir ilan edersiniz ?
kaç tane avusturalya yerlisi (aborijin) tanıyorsunuz da , onları yamyam zannedersiniz ? (bir çift yüreği okumanızı tavsiye ederim bu konu için)
ve konumuza gelelim kaç kürt tanıyosunuz da 20 milyon kürdü aynı kefeye koyup , "öldürmek vaciptir , bunların alayı böyle..." türünden insani olmayan ve bir türkün ağzına yakışmayan laflar edersiniz ?
hayır , hepimiz kardeş değiliz.
zaten birbirimizi sevebilmek için kardeş olmamız gerekmiyor !
Ben Türk'üm , benimle fikirleri ters düşmeyen (vatan konusunda) herkesi kendime yakın görüyorum ve asla insanları dış görünüşleri , ırkları , siyasi seçimleri ile ayırmıyorum. -
Kreston abü koymuş noktayı.
Compu de haklı.
Ama bi de şu var.
Benim soyum çerkez,çerkezlerin dili de var,ülkesi de(şimdi neresi sallama diye laf atmayın,ben çerkezlerin apsuva kolundanım,Aphasya ülkesi var,bayrağı da var)
İş burda kopuyo işte.
Ben bütün bunlara rağmen her yerde Türk'üm deyip vatanımı milletimi savunuyorum.
Soyuma bakarsan çerkez olabilir,ama ben heryerde Türk'üm diyorum,bütün akrabalarıma sor onlarda öle der.
Çerkezlerde de 2-3 saçmalayanlar oluyo.
Tabiki olucak her yerde 2-3 cahil çıkar.
Ama bu sayı kürtlerde 2-3 değil,nüfusun belki de %90'ı(bunu bilgim olduğu için mi söylüyorum hayır,öyle düşünüyorum,öyle düşünmek zorunda kalıyorum ya da).
Biz diyoruz Türk'üz kürt neden Türk'üm değilde kürtüm diyor.
Tartışılcak konu bu.
Aralarında Türk'üm diyen vatanına,bayrağına,atasına,devletine,milletine sahip çıkanlar vardır,onlar kardeşimdir.
Ama kürdistan olsa fena olmaz,yok İstiklal Marşı'nda ayağa kalkmaz,yok bilmem ne.
İşte öyle kürdün ben ta a.g.
Kimse burda alınmasın yazdıklarıma sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyorum,bana destek verenlerde çıkacaktır buraya yazmasa da.
Şimdi burası birinciydi yorumumu yaptım.
---------------------------------------------------------------------------
beyler bende kürdüm böle salak salak konuşmayın haaa yok eğer savaş istiosanız eyw adam öldürmek marifetse en kralını gene biz yaparız hiç karışmıcaktım bu konuya ama böle bi konuşmayı kaldıramam o kadar deliklanlıysanız katledin bakalım.... allahınız gelsin sizin ....
Bunu bu siteden biri yazmış nick aggio.
Salak salak konuşmayın diyo.
Yazdığına dikkat edin''Allah'ınız gelsin sizin''ulan sen kimsin ki böyle saçmalıyosun.
Sen kimsin ki ''savaş istiyosanız eyw adam öldürmek marifetse gene en kralanı biz yaparız delikanlıysanız gelin katledin diyosun''
Adam öldürmekte kralsınız biliriz.
Yolda,çarşıda milleti çevirir parası yoksa sokarsınız bıçağı.
Krallık böyleyse olmaz olsun biz almıyalım hoca.
Delikanlıysanız gelin katledin diyo eleman,ertan burda sana sesleniorum dai işte hala böyleler var ondan bu millet kürde sinirli.
ReaL_KurD dai sana da sesleniorum.Seni buraya geldiğim günden beri severim,hala da sana sempatim var,kürt olman benim için önemli değil,şuan seni burdaki bi çok insandan daha çok seviyorum.
Ama dedin ya bakkal bana tavır koyuyo,manav bana çürük sebze meyve verio,bu aggio gibiler olduğu için bu millet böyle,herkes senin gibi düşünse senin gibi ben Türk'üm diye gezse,ben sanmıyorum ki bu millet size tavır koysun.
Ha gene koyanlar olur,ama bunlar kürtlerin içinde senin gibi düşünenlerin satısı kadar olur.
Düşüncelerimi paylaştım,tümünü okuyan olduğunu sanmoyorum ama neyse :)
-
arkadaslar bence konu çok fazla uzamıs aggio kardes görüsün ne olursa olsun bu sekilde bir cevap yazmaya hakkın yok...
aslında aggio ya dediğm söz geçen cevaplarda gördügüm "en iyi kürt ölü kürttür"gibi tamamen fasistce (aptalca,gerizekalıca adını siz koyun) cevabı yazabilenler içinde geçerlidir..Ben insan olduktan sonra herkesi severim lazolsun,kürt olsun,türk olsun hiç farketmez önemli olan ne sizce?adam olması adam! Buraya gelip 3-4 çabulcunun milliyetçilik taslamasıyla olmaz bu işler.Aha şimdi kalkacak muridler bana kürt diyecek desinler demeyenin a.q :) gocunmam arkadas harbiden kürt olsamda gocunmam nolcak kürt olmussam?Size şunu söliyim millet geçen konusmalarda gercekten güzel dialoglar var demek istediğim üslubuyla tartısılıor.Ondan sonra kalkıp yok kürtler gebersinler pis onlar s.ktirin gidin gibi laflar muhabbete limon sıkmıs...benim diyeceğim son sözler:
milliyetçilik aşırıya kaçarsa faşistlik olur...(aha o zaman daşşağındaki kıllarmı yoksa bunlarmı deseler daşşağımdaki kılları derim:) )
Milliyetçilikse Atatürk milliyetçiliği (Hepinize tavsiye ederim)
Selametle... -
abi bi miktar anti militarist bi miktar anti sosyalist bi miktar da anti kapitalist olsamda once ben bi turkum gerisimi adolf hitler nasil bakiyosa ondan 2 kat bakiyorum olaya George bush gibi karamsar dusunuyor olsamda benzetmede, ama oncelikle turk ve ari turk irkini ustun tutan ve oyle dusunen herkesi herseyden ustun goruyorum...
Tanri turku korusun... -
weskeyy sen ne içtin?aynısından bende istiyorum :)
Toplam Hit: 21398 Toplam Mesaj: 171