folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şu Çılgın Kürtler

Şu Çılgın Kürtler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ertan hojam mesela ben azeriyim tepki alacak bişey yapmadığımız için kimse bişey demiyo ama bugün bi kürtle geçinmek kolay değil bu da bi gerçek ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Kürtlerin Tepki almasının nedeni çoğunun dağda türk askeri ile çatışmış olmaları.

Bazı kürtler TÜRK askerini öldürürken siz nasıl TÜRK kürt kardesliğinden söz edebilirsiniz?

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    doğru neyin kardeşliği be
    askerimize polisimize kurşun sıkacaklar sende burda gelip kardeşlik filan diceksin siyaset yapmayın

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ooohhoooo yaşasın türk kürt kardeşliği
    yok yaşasın türk arap kardeşliği
    yaşasın türk laz kardeşliği
    ....çerkez
    .....asuri
    .....acem
    ......kıpti
    .....süryani
    .....ermeni
    eh bence yaşasın türk patagonya halklarının kardeşliği..(patagonya güney amerikadadır şilimi ne oralarda bi yer işte oldukça soğuk)
    Herkesi kendimize kardeş edersek bizim düşmanımız kim? Bizi vuran kim? Kardeş kardeşi vurur mu? E hadi onlar bi eşşeklik edip bizi vurmuş nasıl olsa kardeşimiz ya görmezden mi gelmeli?
    Yok usta uzar bu muhabbet en iyisi kısa kesmek güzeli bu. Benim kürde laza çerkeze bi ayrımcılığım yoktur. Ben ayrımcılık yapana ayrımın kralını yaparım insan yerine koymam.
    Oportünüzmin yaşattığı halkaları kardeşim olarak kabul edebilmem henüz mümkün değil. Doğrucu davutluk bir yere kadar elbette. Milletlerin dostu yoktur çıkarları vardır diyerek kardeşlik gibi yüce mertebeleri tabaklarda dağıtamam. Kardeşim olunabilmesi için kanını benim kanım yerine dökmeli ekmeğini yeri geldiğinde bölüşmeden bana sunabilmeli kardeşlik karşılıklıdır. Bunun ayrımına varabilen nice kürtler benim dostluğumdan ziyadesini almıştır. Kürt gibi türk gibi değil insan gibi birlikte yaşayabilmenin hakkını erkekçesine şereflice verebilmenin doyumsuz hazzına ulaşabilenler zaten kendiliklerinden kardeşlik mertebesini zorla söke söke kaparlar elimden.Vesselam!!

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    !TuğrulBaba!

Benim onu dememin tek sebebi türk-kürt diyolar yani kürtlerin ne özelliği var bu8 ülkede yalnız onlarmı var illa bi kardeşlik söz konusuya TÜRK=TÜRK

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mayyak
    Mayyak's avatar
    Erkek
    konuyla alakası yok meraktan soruyorum hiç pkk sitesi hackleyen kürt varmı?

Deliyim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    :) Güzel olmuş mayyak (:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mayyak
    Mayyak's avatar
    Erkek
    ben 1 defa kürtlerin pkk aleyhinde gösteri yaptıklarına şahit oldum ondada 1 kürt öldürmüşler yanlışlıkla salak pkklılar
    başka varsa aydınlatın beni

Deliyim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    mayyak nerden buldun hoja ya +999...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Ertanın bu Kürt Propagandası bitmeyecek nasılsa..Siz aldırmayın.Galeyana da gelmeyin..Kardeşlikten bahsetmek için daha birçok şeyin hallolması lazım aramızda.Niye Kürt milletine kötü gözle bakılıyor hiç düşündün mü.Türk milleti boş yere mi kötü gözle bakar.Bir sebebi yok mudur sence.Niye lazlara,çerkezlere böyle değil..Boş konuşmanın anlamı yok herşey ortada herkes ne olduğunu biliyor..Kürtler,Pkk yandaşı olanları aralarından temizlemedikçe bu böyle gider.Çözüm yine sizin elinizde ona buna bok atacağınıza kendinizi yargılayın biraz..
Toplam Hit: 19822 Toplam Mesaj: 171