Şu Çılgın Kürtler
-
aggio dai sen iyi misin.
yoksa ben salaq mıyım.
yazdıklarını birbirine bağdaştıramadım da. -
KİMDİ LAN O,nickini hatirlamiom yok gabar mabar diyen,sanki orası baska biyermis gibi,sanki meydan okur gibi,gelinde gorun der gibi...amk oturduunuz yerden nutuk atmayin lan,o gabarda ki kırmızı tepe o yaziyi yazana girsin,ne o lan bakiom harbi ordaki kayiplarimizdan zevk alan o.ç. var burda bile ,lan orda alınan leşleri istiflesen bi gabar dagı daha olur be.a.q.bole topicleri bilerek mi acion ertan,milletin nabzını olcmek icin?
ulan bide tarihleri cikti be!!eziklerin tarihi,yok mezapotamyaymis yok bilmem neymis,ulan utanmasanız sümerlilerde kürttü diceksiniz be,ayıp ya,sentetik tarihiniz ve topragin dibine girecek olan gecmisinizle beraber haddinizi bilin.ertan Allah peygamber diosunda İslamiyeti bu kadar kim yaydı be abbasilerde emevilerde bile orduların başında türkler yokmuydu,islamiyet araplarla sınırlı kalsaydı bu kadar genis cografyalarda kabul gorurmuydu?bu vatanda yasayan tüm bireyler bu vatana hizmet etmek zorundadır,bölücülerde zaten o aklını siktiklerim dagda tasta banyo yok wc yok duzgun yemek yok it gibi kostebek gibi yasamaya,o itleri biz deliklerinden cikarip leş yapana kadar yasamak zorundadırlar.okulmus saglik ocagiymis heryerde var lan,ibneler batidan gelen benim idealist ogretmenime hemsireme orospu gozuyle bakipda dar kafalarinda,geleceklerini daha da karartmaları kendi aptallıkları.
-size en basitinden bi ornek vereyim bu it suruleri hakkında:
yer saglık dagı ve herakol dagı arasında bi bolge, yapraktepe ve dogan koyleri,beytussebap ve pervari sınırı,bu doganlı cahil hoduklerin koye denk geldik 30 agustosta,hoca geldi köyun mezarliinda dua edioz askeri personel,hoca Türkçe iyi niyet duası bilmio kendi hocaları,devletin atadıgı hocayı kacırmıslar ve kendileri gibi şafi bi hoca bulup getirmisler,ve butun bu sürü beytusebapta seyh denilen bi adamın cobanlıında yonetilio,komsu koyden bi olay yuzunden dogana 40 hane goc edio mecburen,seyhin yanına gidiolar baris icin arabuluculuk yapsin diye,herifin umrunda olmuyo ve 40 hanenin kış boyunca doganda gecirmesini istio,ve bu mal beynliler onun sozunden cikmio,kocaları korucu ama askerle daga cikan korucunun esi eve baska adam alio,namus anlasiylarida bu.
bunlar hayatları boyunca bole okuz gelmis okuz gidecek olan ve arkadaslar hic korkmayin ne kadar cogalsalarda kuru bi kalabalıklar,ne kendine ne de bize bi fayydası dokunmayacak mal gelmis mal gidecek bi hilkat garibesi şeyler işte.
ben kendimi bildim bilelei barzani de dansoz gibi zaten,butun sürüsü de ole,kullanılmaya mahkum ac itler,bugunu kurtarmak icin yarınını satan it.
ulan biz varya en buyuk hatayı gaddarlık yapmamakla yapmısız tarihimizde.balkanlarda inanc hurriyeti,endulusten ve 2. dunya savasindan yahudileri kurtar,fransizlara almanlara yardim et,hollanda ve danimarka ticaret gemilerine korsan saldırısı olmaması icin uzak denizlerde osmanlı koruması ver ,bi de bu eziklerle ugras,bize harbi bi hitler lazım a.q.sun ortalıın. -
haklısın mavibere kesinlikle katılıyorum başımıza ne geldiyse iyi niyetimizden geldi zamanında saddam bütün Teröristleri ortaklaşa öldürelim demiş ama bizimkiler yine kardeş muhabbetine girmişler , bence bu ülkede kesinlikle yapılması gereken ;bu kürt denen yaratıkları kısırlaştırmak, apo apo diyeni aposunun yanına gndermek apo kızsa siker erkekse de siker : ) , toplu mitinglerde f 16 ile kafalarının üstüne bomba yağdırmak , her türlü vergiyi 2 katına çıkarmak çünkü kendilerini Türk sıfatında görmüyorlar mademki yabancılar ödesinler vergilerini fazladan , kimse kusura bakmasın ama etrafımdaki kürtler beni Irkçı mantalitesi ile hareket etmeme zorluyor bi tane insan gibi kürt görmedim aq hepsi namusumuzun peşinde üçkağıt ile para kazanmanın ve Türkleri bi şekilde alt etmenin peşinde bende doğuluyum Kars'lıyım herkes kürtsün dior kafayı yiyorum kürtlerle eşit tutulmak bile gücüme gidior benimde dedelerim kafkasya dan gelmiş terekeme denior bizlere ama sülalemden hiçbi kimsenin alt kimliği ön plana koyduğunu görmedim Türk'üz işte bu kadar gururda duyuyoruz ama kürtler böle değil kürt parası kürt bayrağı kürt dewleti kürt bilmemnesi acaba bi dewlet kursanız ne kadar dayanır aq 2 yıl sonra kim ananızı ağlatır gidin gelin sizin gibi pislikleri vatanında barındıran biz Türk'lere ve terörist dediğiniz TSK'ya dua edin
-
jamaican +8239457347895 :)
kardeş süper açıklamışsın yaw..helal olsun... -
jamaicans dediki
toplu mitinglerde f 16 ile kafalarının üstüne bomba yağdırmak
-----------------------
oha :D -
aslında gercek safkan olan bi ırk oldugunu sanmıyorum kavimler göcünden soora bütün kabileler birbirine karıştı...kamplarda sevişen sevişene :))))...
-
pek takmayın ya zaten yolda size kürtmüsün gürcümüsün ermenimisin diye soran yok
-
mereht kardeş seni çok iyi anlıyorum :) bi de sen marmaris in halini Gör artık 15000 tane yerli halk varsa turizm sezonu açılınca 100.000(yüzbin) tane kürt oluyo adamlar ele geçirdi marmarisi.marmaris esnafının %80 i kürtdür gerisini siz düşünün.diyeceksinizki adamlar kafayı kullanmış dukkan açmış,otel açmış kafayı kullanmış,Bizde ona bi şey demiyoruz fakat adam 3 mılyona aldıgı çantayı 100 $ a satıyo kalitesiz adi malı ve bu malı alan turistin Türkiye hakkında ne düşünceğini iyi düşünün.Burda kürt arklarımda var ve bana bu mantığın ne oldugunu sölediler;adam kazıklarız kazıklarız iş olmassa kapatırız gideriz diyo geride kalan türk,azeri,rumen ne yaparsa yapsın umurlarında değil tmmen parazit mantığı arkadaşlar... hatam varsa affola..saygılar
-
normalde çoktaaaan kitlenmesi gerek bir topicti. nitekim örnekleri açıldığı saatte kitlenmiştir şimdiye kadar. topici izlemek kimin hoşuna gidiyor acaba ?
-
kurd kitlenmesi değil herkesin okuması gereken bi topic gerçekler acıdır !
Toplam Hit: 21391 Toplam Mesaj: 171